Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:
dobra popłakałam sobie i nasiliła mi się migrena. Chyba faktycznie mnie posrało. -
Karolcia88 wrote:Witajcie, i ja niesmialo chcialabym dolaczyc do watku. Test ciazowy wyszedl pozytywny ( co prawda cien cienia to byl) juz w 9dpo.
Jestem mama prawie 1.5 rocznej Julki oraz dwoch aniolkow. Ostatnia ciaze poronilam w lipcu wiec mam nadzieje, ze teraz wszystko pojdzie dobrze.
W zwiazku z ppronieniami oraz niektorymi mutacjami w trombofilii wrodzonej na pewno poczatek (1 trymestr) musze prowadzic na heparynie- robienie zastrzykow nie jest przyjemne ale jak daje choc odrobine wieksza szanse na powodzenie moglabym.sie kluc i 5x dziennie.
Termin z om wypada na 12.06 czyli na dzien po moich urodzinach, ale ze bede miec cc to maluszek na swiecie pojawi sie szybciej. Na wizyte umowiona jestem w luxmedzie 10.10 a 12.10 ide do swojego lekarza.
Bety raczej nie zamierzam robic bo w obu poronionych ciazach przyrastala prawidlowo a i tak dzieciaczki obumarly.
Pozdrawiam2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyWitam wszystkie czerwcówki Moja data porodu na około 9 czerwca, jestem dzis 13 dpt za mną dwie bety I - 7dpt -21,2 II- 10dpt - 186 , lekarz powiedział, że można się spodziewać dwóch pęcherzyków ;p Transfer dwóch mrozaczków klasy 8AA udał się za pierwszym razem ;*
Morwa, tutusia, Mona_M, s1985, ;oniqa, Karolcia88, Aga_502 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Hops jesteś z Wro ? Super ja również Dolny Śląsk a dokładnie to okolice Jeleniej Góry we Wrocławiu na stałe mieszka moja siostra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 19:42
Morwa, hops lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karolina21 wrote:Witam wszystkie czerwcówki Moja data porodu na około 9 czerwca, jestem dzis 13 dpt za mną dwie bety I - 7dpt -21,2 II- 10dpt - 186 , lekarz powiedział, że można się spodziewać dwóch pęcherzyków ;p Transfer dwóch mrozaczków klasy 8AA udał się za pierwszym razem ;*
Karola a skąd przypuszczenia że to ciąża bliźniacza ?
PS: Rybnik to Górny Śląsk -
Cześć dziewczynki. Chciałam się przywitać. Jestem już na majówkach ale dziś po pierwszej wizycie u gin okazuje się, że znów zostanę czerwcòwką. Termin z usg wypada mi na 4 czerwca i tego będę się trzymać. Choć moja ginekolog mówi, że urodze 1 czerwca
Coś i mnie : Jestem mamą 15msc cudnego chłopca urodzonego w czerwcu 2015. Mam 28 lat. To moja 3 ciąża - jedną ciążę straciłam w 8tc.hops, Morwa lubią tę wiadomość
-
hops wrote:Powtarzasz?
Witajcie nowe dziewczyny!! Gratulacjehops lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:nie to moja pierwsza, miałam nie roibić ale gin do mnie zadzwonił i kazał zrobić teraz jedna i za tydzien druga ;]
No widzisz! Klaps na dupę za panikę! Będzie git
Chociaż ja bym nie wytrzymała tygodnia i zrobiła betę ponownie po 72h.
Zaciskam na tydzień kciukiMorwa lubi tę wiadomość