Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
duszka wrote:Kochane , we wtorek mialam bete 27,9 jaką powinnam mieć w piątek? Tak mniej więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 21:35
-
Grzeszna - ja z 27go , moja mama jest z kolei 16go i tak coś czułam, że ten cykl będzie udany, bo termin na czerwiec wypada Taki mały zabobon (dużo mam w otoczeniu przypadków, że dzieci i mamy są z okolic tego samego miesiąca;).
Misiaimis - trzymam mocno kciuki, żeby było wszystko dobrze.
grzeszna24 lubi tę wiadomość
-
tutusia wrote:Grzeszna - ja z 27go , moja mama jest z kolei 16go i tak coś czułam, że ten cykl będzie udany, bo termin na czerwiec wypada Taki mały zabobon (dużo mam w otoczeniu przypadków, że dzieci i mamy są z okolic tego samego miesiąca;).
Misiaimis - trzymam mocno kciuki, żeby było wszystko dobrze.
Oby wszystko było dobrze.
Teraz czekam 3 tygodnie na wizytę i mam nadzieję, że zobaczę już serduszko -
Hej ja powoli że żegnam, i tak nie liczyłam na ten cykl, bardziej przygotowywałam się do października, 3 mam za was kciuki ;*2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Testy o czułości 10 negatywne jeden pepino z kerfa a drugi apteka a później facjel i chec and go o czułości 25 pozytywy zglupialam zaraz pokaże wam zdjęcia2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Morwa wrote:Testy o czułości 10 są do niczego , nie raz o tym pisałam. A co do tych drugich to ja bym na nich nie opierała swojej opinii i nie stresowała się bezpośrednio przez nie. Idź na betę ona prawdę Ci powie. Z testami jest różnie, bo stężenie hcg w moczu jest różne.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
S1985- zielony pepino wg mnie pozytywny..miałam identyczny cień na początku..z tego co widzę nir jestem pierwsza która to dostrzegła choć zdjęcie nir najlepszej jakości..głowa do góry! Poczekaj kilka dni i zrób normalny test o czułości 25 bobotest lub quixx. Trzymam kciuki.
-
s1985 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/399c93d4ef66.jpg
A tu dla porównania z wczoraj i dziś 25
Nie denerwuj się będzie dobrze! Musisz w to wierzyćKarolina :* lubi tę wiadomość