Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:A owulacje na kiedy miałaś wyznaczoną przez program ? Wyznaczył Ci ? Mierzyłaś temperaturę ,robiłaś testy owulacyjne ? Wtedy można by było dopisać Cię przy jakimś terminie , bo byłoby znacznie łatwiej nam go określić. Wiadomo ,że ten termin nie musiałby pokryć się z rzeczywistością, ale zawsze małybyśmy jakiś punkt zaczepienia
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
Mam nadzieje, ze rowniez bede mogla do Was dolaczyc Okres mi sie spoznia i mam przeczucie, ze udalo sie, ale czekam jeszcze z testowaniem do weekendu:) Jesli tak to bylby 5 tydzien:) Trzymajcie kciuki! Gratulacje dla Was wszystkich :*Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam serdecznie jestem tutaj nowa i chciałam w skrócie powiedzieć,że ja mam następujące objawy : zgaga, ból głowy, wahania nastroju, oraz ból w podbrzuszu i apetyt na słodkości testu jeszcze nie robiłam i szczerze mówiąc trochę się boję. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie
-
Moja kropka dzisiaj miała z samego rana ochotę na tosty z pieczarkami i żółtym serem
Codziennie mam zgagę, co jest dla mnie nowością, bo wcześniej nigdy nie miałam, ciągle chce mi się jeść, przetłuszczają mi się bardzo włosy i ciągle chce mi się spać
To w sumie tyle z moich objawów.
Bóle jajników i podbrzusza ustałyMorwa lubi tę wiadomość