Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bez zmian choć spałabym i spała.. DOdatkowy w dniu dzisiejszym objaw ciążowy który jest z lekka dokuczliwy to lenistwo. I co dziwne nawet w pracy. Chyba pierwszy raz w życiu mam tak że olewam robotę
Tak sobie teraz przypominam jak przez ostatnie pół roku starań co miesiąc przed @ ile to ja objawów nie miałam ciążowych!! i jajniki, i mega cyc, mdłości, zgaga, zawroty głowy..itd. A tu jak juz zaszłam to prawie że nic -
rudajola wrote:Gratuluję nowym ciezarowkom
Morza fajnie ze zrobiłaś listę
HOops w jakim wieku dzieciaczki masz ? Faktycznie jak poród ciężki to nie dziwię się myślom o cc, ale może z 3cim pójdzie raz dwa ?
rudajola tak właśnie śledzę forum intensywnie że dopiero zauważyłam twoje pytanie..
Moje dzieciaki mają 15 i 9 (pierwszy syn to klasyczna wpadka w wieku 18 lat. Mam teraz super 15-letniego kochanego baaardzo mądrego kompana Młodsza córka diabeł wcielony po mamusi. Jest przeinteligentna więc ciężko się z nią rozmawia, często też niczym tornado ale ma złote serce. Trzecie przybyło do mojego brzucha na początku tego roku ale zawróciło z powrotem na górę.)
Wiem jak to zabrzmi...ale ogólnie to zawsze marzyła mi się 4ka -
nick nieaktualny
-
Powodzenia dziewczyny Szczęśliwa czerwcowa mamusia 2016
Mona_M, Morwa lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Hej dziewczyny Wygląda na to, że udało mi się ponownie zajść w ciążę . Mam już prawie 9-miesięcznego synka Bruna . Bardzo chciałabym mieć dzieciaczki z małą różnicą wieku! Trzymajcie kciuki żeby się udało... Testowałam w poniedziałek. Dwie kreski są Termin wyznaczony przez program to 4.06
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 15:39
Morwa lubi tę wiadomość
-
Morwa, bardzo Cię przepraszam ale zauważyłam, że walnełam się wpisując datę ostatniej miesiączki. Była wpisana 28.08 a nie 24.08. Zmieniłam i wyszło teraz, że data porodu na 31.05 ale wolałabym zostać z Wami, jeśli mogę Możesz wpisać mnie na 1.06 heheh . Jak wiadomo data porodu to i tak data umowna
Morwa lubi tę wiadomość
-
duszka wrote:A ja cały czas się zastanawiam czy zrobić koleją betę jutro, czy w piątek? Wczoraj robiłam pierwszy raz
Nie znam się na tym totalnie ja poprzestałam przy obydwu ciążach na testach sikanych i potwierdzeniu ciąży na usg...
Ale może idź w piątek?? Generalnie to chyba nie ma większego znaczenia, bo są przecież wytyczne ile powinna wzrastać Także jeśli nie możesz wytrzymać idź jutro hehe
-
To i ja się przywitam Termin wg owulacji na 1.06 mam Sama też się urodziłam w czerwcu (ale pod koniec) Więc będę podwójnie czerwcową mamusią
Jutro idę na pierwszą wizytę do lekarza - mam astmę, ciut podwyższone tsh (dopiero co wykryte) no i mieszkam za granicą, a zaszłam na urlopie w PL, więc odłożyłam lot powrotny, żeby zrobić wszystkie badania i dostać zielone światło od gina na lot, dlatego na wizytę tak szybko idę. Ciążę chcę prowadzić w PL (bo tu lepsza opieka medyczna jest i tańsza;) no i najpóźniej w 3 trymestrze wracam na stałe.
Chciałabym zobaczyć jutro zarodek, ale w 4+5 może jeszcze nie być widać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 18:46
rudajola, Morwa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny witam się, bo jezcze tego nie zrobilam tylko podczytywalam. Wg om termin na 05.06.2017 jednak dzisiaj odebralam niepokojacy wynik bety czekam do piatku, chyba osiwieje.Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Morwa wrote:Czyli wzrosło o około 25 % ? Niby niedobrze, ale tu na forum są przypadki gdzie beta rosła podobnie jak u Ciebie a później nadrobiła i dziecko miało się dobrze. Wiem, bo kiedyś byłam w podobnej sytuacji jak Ty teraz i multum dziewczyn do mnie pisało. U mnie akurat się nie udało, ale Ty masz jeszcze szansę. Trzymam mocno kciuki, aby teraz przyrost był ładny i aby dzidziuś ładnie rósł :*:*
Oby teraz odbila z powerem! Boje sieBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*)