Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Część 321Hija
A pewno będzie nas więcej, dopiero dziewczyny muszą wysikac coś na testach albo poserduchowac.nasze terminy to koniec maja/początek czerwca A gdzie jezzcze do końca czerwca
Z mdlosciami wiem, bo w pierwszej ciąży mdłości miałam od ok 7-8 Tyg i cały pierwszy trymestr wspominam jako koszmar...
Hops w szpitalu gdzie rodziła dziewczyny po sn smigaly jak szalone a po cc no cóż to operacja niestety i dobrowolnie bym się nie pisala ja rodziła sn niestety bez efektu po długiej akcji porodowej i pełnym rozwarciem na koniec cc, serio nic przyjemnego
Ja lekarza wybrałam, niestety innego niż poprzednio, mój lekarz nie przyjmuje aktualnie, dopiero po nowym roku, poprzednio kierowalam się trochę opiniami choć zazwyczaj są skrajne,tym czy lekarz pracuje w szpitalu. Dziś wiem, że trafić na swojego lekarza jak akurat się rodzi jest b.ciężko.
Ja wizytę mam 13 października, tyle czasu jeszcze
Chwalilyscie się już komuś oprócz partnerów życiowych ? Ja czekam na wizytęMalwa86 lubi tę wiadomość
-
Hej Kobitki
Dzis rano robilam test cos mnie podkusilo i wyszlybdwie kreski, lecialam od razu na bete i wynik 116.200 czyli 4tc. Na ta chwile kalkulator wyliczyl mi termin na 11.06.2017. Jestem po dwoch poronieniach, narazie biore luteine 2 ×1, kwqs foliowy i acard. Spac nie moge bo kombinuje jak to bedzie-oby wszystko dobrze. Moj gin kazal mi przyjsc jak tylko wyjdzie mi dodatni test po leki nq podtrzymanie a tylko jutro przyjmuje raz w tygodniu i oczywiście dzis znow nie moglam sie do nich dodzwonic. Nie wiem co robić, lekow sama nie zwieksze a najwczesniej za ttdzien pewnie bedzie w stanie nie przyjac bo jutro komplet zqwsze ma pelno ludzi. W sumie i tak w 4 tc nic nie bedzie widoczne.
W ogole powiedzialyscie już swoim partnerom o bejbusiach? ??hops lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:No przynajmniej do porodu czyli jeszcze z jakieś 8 miesięcy będziesz musiała się z nami tu pomęczyć
Nisia witaj :*:*hops lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
cześć dziewczynki :)no w końcu się rozkręcamy z volumenem!!
gratuluję nowym zaciążonym! fajnie że jest nas więcej..
Justa jak tam? bom ciekawa
rudajola ja jestem po 2 SN i dlatego że ten drugi przeżyłam ciężko, myślę nad CC. Może dlatego że nie znam nikogo po przejściach przy CC. No powiem że to jeszcze kwestia do przemyślenia..
Głupek ze mnie ale strasznie mnie korci żeby betę jeszcze raz zrobić choć z drugiej strony Morwa masz rację ..jak jej się odechce to nie ma siły.To chyba przez to że nadal ZERO objawów i dolegliwości. Nawet cycki level LOW..
Mój partner już wie,choć nie dowierza jak mówię o tym że następnego lata będzie bobas w domu to tak dziwnie patrzy z uśmiechem jakby miało UFo lądować.
może wariat (jak ja)?
p.s. jakiś zamysł na listę nas jest? bo jeszcze nas kilka więcej i się pogubię
;oniqa lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Ja też się nie chwaliłam jeszcze nikomu, mam teraz zajawkę i wymyślam sobie w jaki sposób przekazać tą szczęśliwa wiadomość rodzicom męża i mojej mamie a przekazywać informacje będziemy dopiero na święta
Morwa, ja nie wiem...ale czy Ty się spodziewasz nie mieć jeszcze baloona z przodu na święta?! -
Szczęśliwych i spokojnych ciąż życzę Ale ten czas leci pozdrawiam czerwcowka 20161 ivf - styczen 2015 Polna Poznań 4 transfery
2 ivf - sierpien 2015 Medart Poznań 1 transfer 8b i 8a 9dpt 28,51 11dpt 67,32 14dpt 192,86 27dpt serduszko ❤ jest synek urodzony czerwiec 2016
3 ivf ?? ) -
Morwa wrote:Jesteś będziesz się wybierać na betę ,czy tylko robisz testy ?
Morwa lubi tę wiadomość
-
hops wrote:cześć dziewczynki :)no w końcu się rozkręcamy z volumenem!!
gratuluję nowym zaciążonym! fajnie że jest nas więcej..
Justa jak tam? bom ciekawa
rudajola ja jestem po 2 SN i dlatego że ten drugi przeżyłam ciężko, myślę nad CC. Może dlatego że nie znam nikogo po przejściach przy CC. No powiem że to jeszcze kwestia do przemyślenia..
Głupek ze mnie ale strasznie mnie korci żeby betę jeszcze raz zrobić choć z drugiej strony Morwa masz rację ..jak jej się odechce to nie ma siły.To chyba przez to że nadal ZERO objawów i dolegliwości. Nawet cycki level LOW..
Mój partner już wie,choć nie dowierza jak mówię o tym że następnego lata będzie bobas w domu to tak dziwnie patrzy z uśmiechem jakby miało UFo lądować.
może wariat (jak ja)?
p.s. jakiś zamysł na listę nas jest? bo jeszcze nas kilka więcej i się pogubię
-
Jak miło, że już czerwiec 2017 tak spogladalam kiedy się pojawi ja jestem czerwcową mamą 2016. Termin miałam na 29.06 a cc w pierwszy dzień lata. Morwa, spokojnie ukryjesz brzuszek do BN. My po przejściach szybko powiedzieliśmy tylko moim rodzicom i siostrze. Teściowie i siostra męża dowiedzieli się w BN. Jak zaczął się 2 trymestr. A widać w luźnej sukience nie było. Musiałam celowo ja "przygladzic", żeby zarys niewielkiego brzuszka się pokazał. Mniej spostrzegawsze osoby to pod koniec stycznia na urodzinach mojego męża nie zauwazyly w luzniejszej sukience. Nie tak szybko będą brzuszki-okrągluszki spokojnie
Życzę spokoju i oby komplet do czerwca dotrwał. PowodzeniaMorwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Hops jakbyś nie była zainteresowana zrobieniem listy to ja mogę zrobić ją w pierwszym poście na drugiej stronie
Edit : lista jest wrzucona na tej drugiej stronie , jak jednak się zdecydujesz to ja tą usunę
Morwa no co ty!! Dzięki bardzo.. ja mam taki nieogar ostatnimi czasy w głowie,domu jak i pracy że co chwilę bym jakiegoś babola strzelala i pewnie kogoś pomijala albo o czymś zapominala. Chciałam tylko tak wspomnieć żeby którejś się bardziej zachciało ale broń Boże nie chciałam się nikim wyreczac.
No ale wyszło super!
Witajcie nowe czerwcowe mamuśki!!! JupiiiMorwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję nowym ciezarowkom
Morza fajnie ze zrobiłaś listę
HOops w jakim wieku dzieciaczki masz ? Faktycznie jak poród ciężki to nie dziwię się myślom o cc, ale może z 3cim pójdzie raz dwa ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 19:15
-
Witam Was dziewczyny
Byłam zapisana na majówkach, ale po dzisiejszej wizycie i usg przepisuję się na 6 czerwca
Jestem w 4 tygodniu, jest pęcherzyk ciążowy 0,66 cm i ciałko żółte
Za 3 tygodnie wizyta, powinno być widać zarodek i serduszko;oniqa, Morwa lubią tę wiadomość