Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
byłam i mam wizyte na wtorek aż się zdziwiłam że tak szybko, myslłam że będe czekac z dwa tyg ,jednak sie udalo ze zapisała mnie do ''mojego'' lekarza co pomógł mi zajść w ciązę..
Ja powiedziałam rodzicom mojego męża i swoim, oraz mojej przyjaciółce no i mąż się dowiedział jako pierwszy...
A co do terminu to jeszce nie wiem, kalkulator mi wylicza na 8 czerwca (Ja i moja mama też z czerwca) powiem jak będę po wizycie:) -
karolina21 wrote:Dziewczyny dzisiejsza beta 14dpt - 1661! Faktycznie będą chyba bliźnięta ;d Ale jestem szczęśliwa ;**
-
Morwa właśnie kuknęłam na listę.. JAKA PIĘKNA!! BRAWO!! jak nas już tam dużo a ile jeszcze terminów nieobstawionych hihi..oby się zapełniły jak najszybciej..
Powiem wam że mi się też strasznie marzą bliźnięta i po cichu mam nadzieję (do pierwszego USG) że może może....ale nie sądzę aby aż tyle szczęścia mogło mnie spotkać na raz
Morwa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny myślałyście kiedyś o założeniu bloga bądź kalendarzu, notatnika i zopisywaniu w nim wszystkich spostrzeżeń związanych z ciążą, samopoczuciem.
Zawsze chciałam coś takiego zrobić ale nie było mi to dane
2 razy poroniłam w 6 tygodniu ciąży. Teraz wychodzi że jestem w 4 tc, na badanie jade 18.10 cholernie się boję ale jestem dobrej myśli. Musi zresztą być dobrze.
W dwóch poprzednich ciążach lekarze nie dawali mi żadnych leków na podtrzymanie ciąży, tym razem biore 100mg luteiny 2x dziennie i 1x acard 75 mg
Mam nadzieję, że bedzie wszystko ok -
nick nieaktualny