Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry ☺️ Mdli mnie strasznie
Co do przeczuć odnośnie płci to nie są jakieś przeczucia a jedynie życzenia. Chcielibyśmy dziewczynkę, żeby parka była. Ale w sumie jak będzie drugi chłopak to synuś będzie miał kompana do zabawyMorwa lubi tę wiadomość
-
Ja mam przeczucie, ze będzie dziewczynka . W pierwszej ciąży miałam nosa na chłopca i mam synka . Zobaczymy jak będzie teraz . Jeśli będzie chłopiec to też super!!! Byle zdrowe nasze dzieciaczki były
Morwa, Mama Ali, MarliOne lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Chodzi o odczucia typowo intuicyjne. Jak podpowiada sama intuicja , później to można to sprawdzić na usg. Ja np mam mieszane odczucia , zależy jak wiatr zawieje. Mój mąż twierdzi ,że zrobił syna , bo tak mu podpowiada jego intuicja a jak będzie to czas pokaże
Z wróżby obraczkowej wychodzi córka, ale mam przeczucie takie delikatne, że to facet będzie. W sumie nie ważne, żeby się tylko urodził i był zdrowy.Morwa, Karolina :* lubią tę wiadomość
-
A co do mdłości. Ja pierwszą ciążę w pierwszym trymestrzr miałam całe dnie mdłości, nie jakieś bardzo silne ale non stop. Mi pomagało picie ciepłych: melissy, rumianku i mięty na zmianę Jeśli chodzi o tą ciążę na ten moment delikatnie od rana do śniadania. Jak zjem sniadanie raczej się wyciszają. I oby tak zostało, bo nie mam czasu na siedzenie nad kibelkiem z moim 9 miesiecznym żywiołkiem
-
Mama Ali trzymamy kciuki!! Ja postanowiłam, ze kupię sobie jeszcze jeden test jutro i sikne dla potwierdzenia Choc u mnie za jeden płacę powyżej 6e hmmm dlatego skutecznie powstrzymuje mnie to przed testowaniem codziennie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 15:15
-
Powiem wam mamusie że mi się tym razem marzy chłopczyk ale z moim szczęściem raczej to wątpliwe jest Jeśli się okaże że zaciążyłam to prawdę mówiąc wszystko mi jedno aby było zdrowe i rozwijało się bez komplikacji. Mam takie nietypowe pytanie jeśli w poprzedniej ciąży miałam cukrzycę ciążową to istnieje tym razem takie samo ryzyko może któraś z was się orientuje ?
-
Karolina :* wrote:Mama Ali trzymamy kciuki!! Ja postanowiłam, ze kupię sobie jeszcze jeden test jutro i sikne dla potwierdzenia Choc u mnie za jeden płacę powyżej 6e hmmm dlatego skutecznie powstrzymuje mnie to przed testowaniem codziennie
-
Cześć mamusie
Zrobiłam dzisiaj wyniki na prośbę endo, żeby zobaczyć jak się ma tsh I ft4.
Oto wyniki z dzisiaj :
Tsh - 1.43 uIu/ml
Ft4 - 1.31 ng/dl
BETA - 4833 mIu/ml
Jestem taka szczęśliwa
Wszystko zapowiada się dobrze
Co do płci to według moich wyliczeń i przeczucia będzie OLA. A jeśli będzie chłopak to nie mam imienia.
Pracuję w przedszkolu i każde imię, które się nam spodoba od razu kojarzy mi się z konkretnym przypadkiem takie zboczenie zawodowe.
Co do seksu. Ja bym bardzo chciała, mam taką chcicę na męża, że szok, ale boję się. Chyba się nie przełamię do kolejnej wizyty, a ta dopiero 18 października...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 15:31
Karolina :*, Morwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cześć u mnie też dwukreskowo, dla porównania obsikalam 5 testów. Kreski wyraźne, ale bardziej blade niz kontrolna. Bety u siebie nie zrobię,bo w mojej wiosce nie ma takich udogodnien... No ale moze wytrzymam do wizyty u lekarza;* Wy mialyscie bardzo wyrazne krechy?
Morwa wrote:Chodzi o odczucia typowo intuicyjne. Jak podpowiada sama intuicja , później to można to sprawdzić na usg. Ja np mam mieszane odczucia , zależy jak wiatr zawieje. Mój mąż twierdzi ,że zrobił syna , bo tak mu podpowiada jego intuicja a jak będzie to czas pokaże
To jesli o przeczucia to chcialabym chlopca, mąż też marzy o pierwszym synu wiecie -splodzic syna, zasadzić drzewo, wybudowac dom. Jak bedzie dziewczynka to też bedzie super. Wazne zeby po prostu bylo zdroweMorwa, Karolina :* lubią tę wiadomość