Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Milk@ wrote:Hops,dobrze że się odezwałaś bo cały czas myślałyśmy co u Ciebie i czy wszystko w porządku,skoro się nie pojawiasz.
Cieszę się,że nabrałaś trochę optymizmu w poniedziałek zobaczysz swoją kruszynkę i mam nadzieję,że lekarz Cię uspokoi,na tyle żebyś mogła się cieszyć z ciąży,a nie zamartwiać
Jestem,jestem nie poddajemy się :)a my chyba razem z Wro Milk@?Caroina lubi tę wiadomość
-
Ja też jestem na lutce...
Wszamałam napoleonkę... Fuj sama margaryna, w całym mieście nie ma kremówki czy eklera szlag!!!!
Pokusiłam się.
Na zaparcia dobre są śliwki suszone, a biegunkę banan nisia może spróbuj banana
Tylko jak macie niedługo badania to nie jedzcie śliwek, w I ciąży się najadłam, miałam glukozę na czczo i wyszła ciut za wysoka i na samym początku miałam krzywą cukrową... Bo zapomniałam o tych śliwkach...
To samo zrobiłam z pierwszym badaniem moczu... Ot tak siknęłam, a to nie takie proste... Obmycie gazikiem, letnią wodą i z drugiego strumienia... A niby to takie proste... -
grzeszna24 wrote:Wydaje mi się, że wszystko okej
Polecam Ci bardzo fajną aplikację na telefon HAPPY BABY. Jest opisane wszystko bardzo szczegółowo.
Na prawdę fajna i wydaje mi się, że na temat śluzu też tam czytałam
Moja malinka ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 15:10
grzeszna24 lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Ale fajna ta aplikacja!!!! Dzięki!!! Można się przełączać z ciąży na dziecko super!!!!!
Moja malinka ❤
Tez używam tej aplikacji jest świetnagrzeszna24 lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj mialam pierwsze USG - jest zarodek (4,7mm) i i serduszko (120u/min) Wszystkie Was mocno ściskam i trzymam kciuki za te, ktore jeszcze czekaja na pierwsza wizyte
kania901, małaMyszka, tutusia, VillemoVilo, renc, wania, hops, s1985, Justyna911, sandri_1, Caro, 19Biedroneczka91, Paula_29, ines. lubią tę wiadomość
-
Marutka wrote:Dzisiaj mialam pierwsze USG - jest zarodek (4,7mm) i i serduszko (120u/min) Wszystkie Was mocno ściskam i trzymam kciuki za te, ktore jeszcze czekaja na pierwsza wizyte
Odzywaj się tu częściej:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 15:24
Marutka lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Marutka kochana!!!! Witaj!!!! Ostatnio widziałam cię na grudniowym wątku...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Marutka wrote:MalaMyszko bardzo dobrze Cie pamietam )) Musialam czekac 27 cykli zeby sie tutaj pojawic, wiec zrobilam sobie przerwe od ovu.
Marutka lubi tę wiadomość
-
Dziś dziewczyny powiem mojej szefowej o mojej ciąży. Trzymajcie kciuki:) jadę z koleżanka z pracy do niej do domu bo urodziła 2 miesiące temu synka i chcemy mu coś kupić no i przy okazji powiedzieć o mnie. Eh trochę się stresuje
grzeszna24 lubi tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Marutka, gratulacje!!!
MałaMyszko, a ile w pierwszej ciąży przybrałaś? -
małaMyszka wrote:Miałam sporą wagę wyjściową 72,2. Nie przytyłam 30 kg, ale skoki miałam fatalne. W dniu porodu ważyłam ok. 88 kg przy wzroście 162.
Ja mam 153 wzrostu, a ważę więcej niż Ty na początku ciąży...
Wiem, nie ma się czym chwalić, ale to przez późne wykrycie tarczycy ... -
grzeszna24 wrote:Ja mam 153 wzrostu, a ważę więcej niż Ty na początku ciąży...
Wiem, nie ma się czym chwalić, ale to przez późne wykrycie tarczycy ...
Ja mam 164 cm i ważę obecnie 79 kg
także szału nie ma.
Jednak mimo wszystko przy takiej wadze noszę rozm 38-40. Po postu kiedyś ćwiczyłam dużo siłowo i nadbudowałam sobie masę mięśniową...