Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny trafilam na takie info, wiec wrzucam dla ostrzezenia. Tak na wszelki. Pianistka pisali, ze te jaja byly na eksport tez do Norwegii, wiec luknij.
http://www.strefaagro.gloswielkopolski.pl/artykul/salmonella-w-jajkach-z-polski-ktore-trafily-na-unijny-rynek -
kochane!!! Biorę się za nadrabienie, ale najpierw chciałam zapytać czy może być taka lista?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2016, 20:41
Marutka, s1985, pingui, Tchibo, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Oczywiście to tylko propozycja. Wiadomo, że płeć będziemy sukcesywnie wpisywać. Na końcu już zrobiłam następną listę do uzupełnienia.
Tylko proszę nie kopiujcie jej, żeby nie latała na stronach. -
tutusia wrote:Dziewczyny trafilam na takie info, wiec wrzucam dla ostrzezenia. Tak na wszelki. Pianistka pisali, ze te jaja byly na eksport tez do Norwegii, wiec luknij.
http://www.strefaagro.gloswielkopolski.pl/artykul/salmonella-w-jajkach-z-polski-ktore-trafily-na-unijny-rynek
dzięki! jajka kupuję tutejsze, z fermy
MałaMyszko lista super, tylko 6.06 jest zwM a nie zw. chyba -
Witam Nowe Ciężarowki
Sandri dla mnie też jest to zdumiewające twierdzenie, że nie potrzeba witamin. Teraz to nasze jedzenie i pęd w jakim żyjemy sprawia, że i tak większość z tych witamin jest niedostarczanych w sposób prawidłowy a jak już jest to czasami łączenie niektórych potraw sprawia że i tak źle się wchłaniają. Mi gin zapisał PREGNA PLUS. Wcześniej, przed ciążą brałam Femibion Natal 1.
Hoho, a ja I rocznicę ślubu miałam 26.09, belldandy a Ty zobaczyłaś wtedy II kreseczki Fajnie by było gdybym mogła zrobić tak samo No musiałam poczekać jeszcze dwa tygodnie na to
Gratuluję udanych wizytWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 15:55
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
MałaMyszka, ja się jeszcze nie zapisałam na listę. We wtorek po usg to zrobię, ok?
Ja w poprzedniej ciąży brałam od początku Pregnę. Teraz gin mi powiedział, że wystarczy kwas foliowy i zdrowa dieta przez pierwszy trymestr. Ja jem dużo warzyw, owoców i ryb, więc posłucham go i nic na tym etapie nie będę łykać.Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Ezia90 wrote:Teściowa jest dobrą kobietą i lubię ja ale to jej paplanie mnie wkur*a
-
nick nieaktualnyJustyna911 wrote:A ja dziewczyny jeszcze nie doświadczyłam żadnych mdłości. Oprócz bólu piersi i ostatnimi czasy sutków i ogólnego zmulenia i mega apetytu to czuje sie dobrze i zastanawia mnie czy to dobrze, czy ja jednak powinnam mieć te mdlosci i wymioty? Bo czytałam wporadniku ze mdlosci to znak prawidłowo rozwijającej sie ciazy
Jak bylam z córką w ciąży to niemialam prawie zadnych objawów. Piersi mnie tylko bolaly i tyle z objawami ciazowymi. A teraz zapachy mi przeszadzaja, piersi bolace, i okropne mdłości. -
Pianistka wrote:nadmiar oczywiście, nadmiar jest szkodliwy. hiperwitaminoza jest tak samo słaba jak awitaminoza.
Ale tu się pojawia to o czym wspomniałam... masz zbilansowaną dietę - super, masz witaminy.. Jesz źle - masz niedobór witamin..
Biedroneczko, a Ty rodziłaś sn czy cc? przepraszam, że weszłam na ten ciężki temat ale jeśli cc to faktycznie szybko zdecydowałaś się na ciążę...
I brak słów co do takich pytań w necie. ja się potem zastanawiam czy to piszą gimnazjaliści dla żartów?