Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka cos musi byc z tymi genami jesli chodzi o płeć. Moja znajoma jest teraz w ciazy. Pochodzi z rodziny gdzie same dziołchy. Ma 3siostry i siostry maja corki. Ale wyszla za faceta ktory ma 2 braci, wszyscy maja synów, on tez ma syna z 1 małżeństwa no i spodziewaja sie syna. Nawet zony jego braci powiedzialy ze nie chca więcej bo wiedza ze nie maja szans na córkę, a więcej synow nie chca. Sama zauważyłam tendencje ze jesli ktos ma najstarsza siostre to jemu tez sie corka najpierw rodzi, a jak facet jest najstarszy w rodzinie to mu sie chlopak pierwszy rodzi. Wiadomo ze to nie regula! Ale częściej sprawdza sie w rodzinie faceta.
-
A co do plamien to ja dziś rano na papierze też zauważyłam śluz zabarwiony na jasny brąz. Nie przejęłam się w ogóle, ubrałam się i pojechałam do pracy. Poza tym czułam jakieś ciągnięcie, lekki ból na dole, wiec uznałam że coś tam się pewnie rozciąga także musi boleć a i inaczej zabarwiony śluz może się pojawic:-)
-
Hej dziewczyny!
Mamuska dobrze, ze jesteś. Gratuluje 2 serduszek i współczuję samopoczucia. Oby jak najszybciej Ci minęło!
Dziewczyny wróżycie mi dziewczynkę - ja mam tylko siostrę (w ogóle w rodzinie głównie dziewczynki były w moim pokoleniu, bo od mojej strony nowego pokolenia jeszcze nie ma). Mąż też ma starszą siostrę. Ja mam przeczucie na dziewczynkę no i chcemy dziewczynkę -
sandri_1 wrote:Pianistka, a twoj maz ma starszą siostre? To by sie zgadzalo. A jego tata ma najstarsza siostre?
Nie, siostra męża jest młodszaa jego ojciec miał tylko brata
Lila w takim razie całkowicie nie rozumiem po co Beta na tym etapie -
Pianistka wlasnie nie wiem , może zeby potwierdzic ciaze ale w sumie bez sensu bo robila usg i sama mowila ze jestem w ciąży ale nic na tym etapie jeszcze widac no zobaczymy jak pojde do niech za dwa tygodnie pozostaje mi czekać.
-
Moją kuzynkę odrzuciło od słodyczy i prawdopodobnie będzie miała córeczkę
Wgl nie ma co się tym sugerować moim zdaniem, "chybił - trafił"
-
ja w ciązy z Emmą dla zabawy robiłam w necie testy czyli jakieś głupkowate kręcenie obrączką, sprawdzałam pod kątem kształtu brzucha, zachcianek żywieniowych itp.... wychodziło pół na pół. czyli w sumie czysta prawda
no bo i tak szanse są pół na pół
Lila, nie wydaje mi się by potwierdzić ciążę... a jesteś pewna, ze nie kazała powtórzyć żeby zobaczyć przyrostu? bo robić 1 betę to trochę jak uczesać pół głowy...
-
Pianistka wlaanie specjalnie o to pytałam bo dala skierowanie i sie jej pytalam czy pozniej zrobić jeszcze raz a ona ze nie bedzie takiej potrzeby. Ze jedna wystarczy. No nie wiem tez mi siw wydawalo ze bede robić dwa razy
-
Lila26 wrote:Pianistka wlaanie specjalnie o to pytałam bo dala skierowanie i sie jej pytalam czy pozniej zrobić jeszcze raz a ona ze nie bedzie takiej potrzeby. Ze jedna wystarczy. No nie wiem tez mi siw wydawalo ze bede robić dwa razy
strasznie dziwne ;o no ale nic, pewnie jakiś cel w tym miała