Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja raczej przerzuce sie głównie na legginsy. Juz widzialam na allegro kolorowe. Kupie ze 3 kolory różne. A jeansy kupię jak sie trafia jakies fajne w ciucholandzie lub na all niedrogo. Ja nie pracuje wiec bede potrzebowac rzeczy takie na co dzień, na zakupy czy żeby jechac do rodziców
-
sandri_1 wrote:Ja raczej przerzuce sie głównie na legginsy. Juz widzialam na allegro kolorowe. Kupie ze 3 kolory różne. A jeansy kupię jak sie trafia jakies fajne w ciucholandzie lub na all niedrogo. Ja nie pracuje wiec bede potrzebowac rzeczy takie na co dzień, na zakupy czy żeby jechac do rodziców
W leginsach taka cala zime to zimno:pAntoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Sprzedalam Tonika mamie i jade z mezem do kina na komedie:) trzeba korzystać poki drugie sie nie urodzilo:)
tutusia lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Czesc kochane , u nas choroby na calego , maz i córka umierają a ja nie umiem patrzec jak to moje malenstwo sie meczy
( , ma zapchany nosek a nie idzie tegi sciagnac i nie umie oddychac... z placzu az na mnie zwymiotowala , biedna jest:((
A mnie znowu tak mocno boli brzuch jak na @ masakra leze i sie zwijam , ale krwawienia ani nic nie mam wiec sie obserwuje to pewnie z nerwow.
Ja w ciąży chodzilam zawsze w leginsach lub mialam takie szare dresy hehe no a tak to w ubraniach zwyklych mimo woelkiego brzucha haha
Teraz tez nie bede nic specjalnego kupowac , mam luzne tuniki takze brzuchol sie zmiesci modle sie tylko zeby byl mniejszy niz z Lenka heh -
belldandy wrote:W leginsach taka cala zime to zimno:p
Ja uwielbiam legginsy i w zimę też całą przechodzęDziś kupiłam w lidlu takie niby termiczne ze skórzanymi wstawkami na kolanach za 3 funty, rozmiar 10-12 lat
Mój mąż się śmieje ze mnie że ja to mam dobrze bo i w damskie wejdę i w dziecięce.
Co do ubrań to raczej nie będę nic specjalnie kupować, chyba że legginsy takie z płaską gumką żeby mi się nie wciskała i nie uwierała, a tak to koszulki czy bluzki z elastanem mam, jakieś luźniejsze oversize też więc w tym będę chodzić. -
Hej
Oj ja juz tez nie wchodzę w moje jeansyMimo że to moja pierwsza ciąża mam brzuch już widoczny a jak się najem to 6mc jak nic
Dziś kupiłam tez taką koszulę/tunikę w reserved która porośnie trochę ze mną
-
Tutusia, no tak tak, jestem bardzo wysoka
całe 163 cm wzrostu
Sandri, chyba zależy jaki ktoś ma brzuszekja sie nie mieściła w zwykle legginsy a jesli gumę wzielam pod brzuch to potem bluzki mi odstawały i brzuch był goły
wiec u mnie legginsy do połowy ciazy co najwyżej
Ja tam uważam ze ciaza to wyjątkowy okres i nie chce rano stawać przed szafą i płakać ze nie mogę bluzki na bęben naciągnąćteraz zamówiłam sobie legginsy ciążowe, jeansy i 2 bluzki. Ale napewno jeszcze ze 2 pary spodni i kilka bluzek kupie. No i potem na lato
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 19:08
-
Ja mam legginsy ciazowe chyba z 5 par ale zima moze byc problemowa w nich. A jeansow nie lubie
na allegro popatrze na jakies materialowe, grubsze niz legginsy.
W piatek w marks&spencer kupilam za to fajne staniki w promo. Za 4 dalam 99 zl, no i co najwazniejsze rozmiary F,G. W tym 2 do karmienia ( ladniusie i dopiero jak przymoerzalam to zauwazylam ze do karmienia).
-
Totoja wrote:Ja mam legginsy ciazowe chyba z 5 par ale zima moze byc problemowa w nich. A jeansow nie lubie
na allegro popatrze na jakies materialowe, grubsze niz legginsy.
W piatek w marks&spencer kupilam za to fajne staniki w promo. Za 4 dalam 99 zl, no i co najwazniejsze rozmiary F,G. W tym 2 do karmienia ( ladniusie i dopiero jak przymoerzalam to zauwazylam ze do karmienia).
Fajne na zimę są takie legginsy z polarem od spodu, cieplutko w nich -
Tez sie wybieram
tylko nie wiem jaki bedzie wybor, bo ten nasz hm nie nalezy do najlepiej zaopatrzonych... pewnie do c&a tez zajrze, bo tam tez maja linie ciazowa.
Dziewczyny a do czego nosicie legginsy? Ja nie mam ani jednej pary (takie typowo sportowe to inna kategoria). Tunik nie lubie za bardzo, a legginsy jako spodnie mnie nie przekonuja. -
tutusia wrote:Tez sie wybieram
tylko nie wiem jaki bedzie wybor, bo ten nasz hm nie nalezy do najlepiej zaopatrzonych... pewnie do c&a tez zajrze, bo tam tez maja linie ciazowa.
Dziewczyny a do czego nosicie legginsy? Ja nie mam ani jednej pary (takie typowo sportowe to inna kategoria). Tunik nie lubie za bardzo, a legginsy jako spodnie mnie nie przekonuja.
Słupski h&m jest lepiej wyposażony a w sumie niedaleko jesta do leginsów zakładam np dłuższy sweter bądź.... koszulę męża ;P
sandri_1 lubi tę wiadomość
-
Sprawdzalam czego maja dostawę w ciucholandzie i akurat maja dostawe ciuszków dzieciecych, jak bym wiedziala co bede miec to bym juz cos pokupila na przyszly rok na jesien. Chyba i tak kupie jak będzie cos dla dziewczynki. Jak ja nie bede miec to pewnie moja bratowa będzie mieć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 19:44
-
tutusia wrote:Tez sie wybieram
Dziewczyny a do czego nosicie legginsy? Ja nie mam ani jednej pary (takie typowo sportowe to inna kategoria). Tunik nie lubie za bardzo, a legginsy jako spodnie mnie nie przekonuja.
Ja nosze w zasadzie tylko legginsy i nosze do wszytskiego: bluzki ale takie do połowy tyłka zazwyczaj (tunik też nie lubie ani bluzek krótszych), oversize, sweterki, koszule, koszulki na ramiączka, tylko patrze żeby legginsy nie były prześwitujące na tyłku
Ja je nosze bardziej jako spodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 19:48
-
tutusia tak jak piszesz - najczęściej do takich dłuższych sweterków (czyli noszę je głównie późną jesienią jak już spod kurtki nie wystają).też jako spodnie nie lubię. w domu noszę do bluzy, bo wygodne jak ma się dziecko i większość czasu spędza na podłodze.
Mąż mi zasnął (obawiam się, że na nocodsypia cały tydzień,bo mało spał).
Wczoraj oglądalismy film "zanim się pojawiłeś" i prawie cały film ryczałam (ach te hormony...). mocny ale fajny. -
ja do legginsów lubię długi sweter, albo długą bluzkę
mam dużo takich długaśnych swetrów ale rozpinanych, więc pod spód dłuższy top
a ja znowu plamięmocniej... krwią...
dziś 7+5. z Emmą plamiłam tak w 7+4Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 19:46