Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
gosssiagabrysiowa wrote:czesc mamuski...wiecie moze co u morwy bo dawno sie nie odzywala i martwie sie troche... pozdrawiam i gratuluje wszystkich fasolek
gosia niestety nie wiemy i wszystkie czekamy po cichutku trzymając mocno kciuki na wieści..na pewno się odezwie (nasz "ojciec dyrektor" ) to nie czas na forum dla niej po prostu
-
nick nieaktualny
-
Pianistka wrote:Hops, ja 7 dpo sikańca robiłam ale pierwszy cień wyszedł 9 dpo tez bym poszła na betę ale tu gdzie mieszkam jest tylko ze skierowaniem a wyniki za 3 dni :o toz przez 3 dni to ja bym osiwiała ;d
wow pozytywny sikaniec 9dpo to i tak szybko! fakt..u nas w diagnostyce wyniki max do kilku godzin a i tak od pobrania krwi do wyniku człowiek tylko nogami przebiera...te 3 dni to jak wieczność...jak można tak się znęcać na kobietami potencjalnie w ciązy? -
Witam nowe czerwcówki
Aniu, ciesz się brakiem objawów Jeszcze będziemy tęsknić za tym czasem
LaRa, z tą kartą ciąży różnie bywa Część lekarzy zakłada dopiero jak na usg pojawi się serduszko
Oczywiście wspieramy Morwę i czekamy na wieści. Oby wszystko było dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 12:58
hops, Mona_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Witam nowe czerwcówki
Aniu, ciesz się brakiem objawów Jeszcze będziemy tęsknić za tym czasem
LaRa, z tą kartą ciąży różnie bywa Część lekarzy zakłada dopiero jak na usg pojawi się serduszko
Oczywiście wspieramy Mordę i czekamy na wieści. Oby wszystko było dobrze -
Zapomniałam dodać, że synek zaczyna jeść normalne kanapeczki więc trochę to trwa zanim zje Dzis jadł biały serek i szyneczke z kurczaczka i srodek z bułeczki, kawałek pomidorka i do spróbowania mały kawałeczek papryki - pierwszy raz
hops lubi tę wiadomość
-
Jednak dzis skocze popołudniu na betę i prog, a wyniki wieczorem, o 21.
Karolina, zazdro Portugalii. Patrząc na pogodę u mnie za oknem to zazdro x 10000000.Karolina :* lubi tę wiadomość