Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mona_M wrote:Dziewczyny Morwa się odezwie, musimy tylko poczekać i wspierać ją dobrymi myślami i pozytywną energię.
Karolina :* lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
LaRa wrote:Jednak dzis skocze popołudniu na betę i prog, a wyniki wieczorem, o 21.
Karolina, zazdro Portugalii. Patrząc na pogodę u mnie za oknem to zazdro x 10000000.
Trzymam kciuki za betę U nas wciąż ciepło Ale pogoda też potrafi rozwalać Jak mgła przychodzi albo nieustanne deszcze . I ten wiatr brrrr
Norwegia ahhh słyszałam, że jest pięknie!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 11:52
-
nick nieaktualnyHej Wkleję wam na prośbę Morwy co napisała
"Ciąża pozamaciczna. Wczoraj miałam laparoskopie, ledwo udało mi się ubłagać lekarzy bo wstępnie miała być laparotomia i usunięcie drugiego jajowodu. Jedynego jaki mi pozostał. Tak mniej więcej wygląda właśnie koniec naszych starań."
Prosi też żeby któraś z Was przejęła listę.Karolina :* lubi tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Hej Wkleję wam na prośbę Morwy co napisała
"Ciąża pozamaciczna. Wczoraj miałam laparoskopie, ledwo udało mi się ubłagać lekarzy bo wstępnie miała być laparotomia i usunięcie drugiego jajowodu. Jedynego jaki mi pozostał. Tak mniej więcej wygląda właśnie koniec naszych starań."
Prosi też żeby któraś z Was przejęła listę.
aż zaparło mi dech w piersiach. Morwa-ściskam najmocniej jak potrafię. -
Karolina :* wrote:Trzymam kciuki za betę U nas wciąż ciepło Ale pogoda też potrafi rozwalać Jak mgła przychodzi albo nieustanne deszcze . I ten wiatr brrrr
Norwegia ahhh słyszałam, że jest pięknie!!!!
jest bajecznie
długo mieszkasz w Portugalii?Karolina :* lubi tę wiadomość
-
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
a ja właśnie odebrałam moja bete w czwartek była 75 dzisiaj 933,4 i sie kurwa nawet cieszyc nie moge tzn nie potrafie ;/ nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wpadłam tylko życzyć ci Morwa mnóstwo siły. Trzymaj się tam, choć nie jestem w stanie sobie wyobrazić, jak ci ciężko
Przesyłam mnóstwo ciepłych myśli!
PS. Dziewczyny, ta, która ma prowadzić listę, niech zgłosi 1. post i napisze, że ustalone zostało, że ja będę prowadzić listę blabla, post nieaktualny i chcemy mieć listę. Admini zmienią autora postu [tak na Październikówkach 2015 zrobiłam i prowadzona lista przejęta przeze mnie została w 1. poście ] -
HOPS- ja szybko poleciałam na betę żeby się upewnić
LARA- no ja miałam pierwszą wizyte bardzo wczesnie, z powodu możliwych nieprawidłowości.. Nie założyli mi karty jeszcze, może teraz jak pójdę , bo mam wizyte za 3 tyg (25.10)
jak przeczytałam post to też mi zaparło dech , nie wiem co powoiedzieć, bardzo mi przykro.. ale jesteśmy z Tobą ....
mkraxx lubi tę wiadomość
-
o kuźwa... co się dzieję, aż mi się łezka zakręciła, masakra.
Najgorsze, że człowiek nic nie może zrobić w jakiej sytuacji. Bezsilność jest najgorsza.
Jestem osobą wierzącą, chodzę do kościoła, modlę się codziennie wieczorem ale czasem tracę wiarę jak dzieję się coś takiego...
jak straciłam poprzednie ciąże nie potrafiłam sobie tego wyjaśnić, przecież człowiek nic złego nie zrobił, w moim przypadku zawsze miałam pod górkę.
Mówi się, że dziecko jest cudem i darem od Boga...nie rozumie
Morwa trzymaj się :* ściskam mocno, jak najmocniej
-
brak mi słów, naprawdę
ja po każdej ze strat zaczynałam wątpić w sens tego wszystkiego, ale nikt nigdy mi nie odebrał nadziei i udało się..
wierzę, że Morwa choć ma tak strasznie pod prąd, da radę, bo to silna babeczka...
zostanie mamą, wiem to. są przeróżne sposoby.
Morwa, wierzę w Ciebie, trzymaj się!
Karolina, no u nas jakoś 4,5 więc podobnie. i widzę, też masz dziecko z tego roku jak fajnie, nie jestem odosobniona, bo czuję się jak wariatka... ale u mnie to z powodów kłopotów zdrowotnych, problemów z zajściem i utrzymaniem ciąży i lekarze sugerowali, że jeśli postaramy się już to jest spora szansa na szybkie zajścieKarolina :* lubi tę wiadomość
-
LaRa, ja mam przyjść na wizytę 17 października z wynikami bety. Wtedy już powinno być widać pęcherzyk
Mona, dzięki, już zmieniłam Ten mój słownik w telefonie dobiera wyrazy i jak nie zauważę, to takie głupoty wychodzą
Morwa, tak mi przykro. Jak czytam Twoją wiadomość, to płakać mi się chce Ale wierzę, że Bóg Ci to wszystko wynagrodzi, wierzę, że Twoje marzenie się spełni. Trzymaj się i nigdy nie poddawaj. Jesteśmy z Tobą.