Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Problemy ze snem to chyba przypadłość ciężarnych Ja od dwóch tygodni nie mogę dostać rano Za to wczoraj wieczorem to nawet nie wiem, kiedy zasnęłam
Ja pierwszą wizytę miałam wczoraj bo kończył mi się bromergon i w sumie nie wiedziałam, czy mam dalej brać. Tylko się stresuję przez tą wizytę. Lekarz kazał mi odpoczywać i się oszczędzać. Tylko jak to zrobić, gdy trzeba pracować Powiedziałam mu też o moich bólach podbrzusza, to powiedział, że jak tylko coś się będzie działo typu właśnie ból podbrzusza czy plamienie, to od razu mam do niego przyjść.
Ja według wyliczeń mam termin na 15 czerwca. 20 czerwca mamy 3 rocznicę ślubu więc może uda się maluszka trochę przenosić
ZWM, mnie piersi bolą, ale tylko trochę. Jakiś tydzień przed testowaniem miałam przez kilka dni problemy jelitowo, już się szczerze mówiąc zaczęłam martwić, co się dzieje. Do tego dreszcze. W sobotę jak ręką podjął W niedzielę bóle brzucha jak na @ plus bóle krzyża i pochwy. Teraz jest już trochę lepiej ale czasami coś mnie zakłuje -
Witam sie i ja
Wczoraj zobaczyłam na teście cień cienia cienia, a dzis juz całkiem wyraźna kreska
Na betke skocze może dzis popołudniu. A jak nie to jakoś w tygodniu.
Termin porodu przypada na 14.06. Ale bedzie cc wiec termin moze ulec zmianie.
Mam prawie 1,5 roczna córeczkę Anie.
To nasz 4 cs.
Gratuluje wszystkim juz zaciazonym i życzę zdrowych, spokojnych i nudnych 9 miesięcy. Trzymam kciuki za oczekujące na ||.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 09:11
tutusia, hops, MarliOne lubią tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Witam się po cichu
dzisiaj 11 dpo a ja od wczoraj wysikuję II kreski
to test z dzisiaj
Jeszcze jestem w szoku, o córkę staraliśmy się 3 lata a tu 2 cykle i już tak jak gin zalecił, nie zwlekać, a pójdzie szybko
tak więc mam nadzieję być z wami aż do czerwca
życzę wszystkim dziewczynom spokojnej i nudnej ciąży
tp wg Belly to 13 czerwcas1985 lubi tę wiadomość
-
I.Ana.I wrote:u mnie nie ma żadnych objawów oprócz problemów z snem.. zaczynam się niepokoić że nic się u mnie nie dzieje
-
I.Ana.I wrote:wiecie kiedy lekarz zakłada karte ciąży?
s1985 lubi tę wiadomość
-
małaMyszka, no imponująca jeszcze nie jest ale myślę, że jak na 11 dpo i tak ładna
dzastina, i ja Tobie kibicowałam na OF
Wiecie, u mnie "objaw" podobny do waszych. kłopoty ze snem jak widzicie na suwaczku, mam już małe dziecko... ogólnie córka budzi się w nocy dość sporo, zwykle chodzę jak zombie i marzę o każdej minucie snu... a dzisiaj, po jednej z pobudek wróciłam do łózka i przewracałam się z boku na bok 2 godziny! i wcale mi się to nie podoba, bo ledwo oko zmrużyłam a młoda obudziła się kolejne 2 razy po czym radośnie wstała o 5:30małaMyszka lubi tę wiadomość
-
A ja mam problemy ze snem, ale druga strone. Przesypiam z 11h dziennie. Nie pracuje i chwilowo ogolnie obowiazkow za duzo nie mam, bo maz za granica, a ja tu sama. Spie w nocy 8h, wstaje cos porobiło e, zjem sniadanie i 2h pozniej zaczynam ziewac a oczy same sie zamykaja. I znowu 2-3h snu. Jednego dnia po dluzszym spacerze to mialam 2 drzemki. Masakra jakas!
Dobrze, ze moge sobie na to pozwolichops lubi tę wiadomość
-
Moje objawy to ból piersi a raczej sutkow-mega wrazliwe.
Ze spaniem hm.. w ciagu dnia chodze zamulona, wieczorem herbatka rumiankowa serial i spie jak małe dziecko. Rano budzik dzwoni o 8 i jestem nie przytomna. Nie mowie już o tym co mi sie w nocy śni- sny bardzo realistyczne i w sumie rano zastanawiam sie czy ja w ogole spalam -
Hej dziewczyny!!! dzień mnie nie było a tu tyle noewości!!!
gratuluję wszystkim nowym mamusiom i ogromnie się cieszę że nas tak dużo już (a terminy chyba mamy wszystkie do 10.06 jakoś? więc pewnie jeszcze sporo dziewczyn do nas dołączy )
Ja po 10.10 mam pierwsze usg i chyba sopiero po tym zacznę się naprawdę cieszyć..Powinno być już widać serducho bo to 7t będzie..
Ogólnie gdyby nie pogoda to na samopoczucie nie mogłabym narzekać.
I.Ana.I u mnie też zero objawów i też mnie to niepokoi dlatego czekam z niecierpliwością na to usg..chociaż korci mnie żeby betę zrobić..Tylko z drugiej strony bez sensu kłuć się po to by zaspokoić swoją ciekawość..a co ma być to i tak będzie! -
hops wrote:Hej dziewczyny!!! dzień mnie nie było a tu tyle noewości!!!
gratuluję wszystkim nowym mamusiom i ogromnie się cieszę że nas tak dużo już (a terminy chyba mamy wszystkie do 10.06 jakoś? więc pewnie jeszcze sporo dziewczyn do nas dołączy )
Ja po 10.10 mam pierwsze usg i chyba sopiero po tym zacznę się naprawdę cieszyć..Powinno być już widać serducho bo to 7t będzie..
Ogólnie gdyby nie pogoda to na samopoczucie nie mogłabym narzekać.
I.Ana.I u mnie też zero objawów i też mnie to niepokoi dlatego czekam z niecierpliwością na to usg..chociaż korci mnie żeby betę zrobić..Tylko z drugiej strony bez sensu kłuć się po to by zaspokoić swoją ciekawość..a co ma być to i tak będzie!
Ja tez bety nie robie kolejny raz bo to niepotrzebny stres przed odbiorem wyników. W dwoch pierwszych ciazach poronionych po co chwile robilam i teraz sobiw postanowilam że nie będę już robić.
Czekam zatem do 18 październikahops lubi tę wiadomość