Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiaimis wrote:Dziewczyny... Ja już nic nie rozumiem. Beta miała spadać. Z ciekawosci siknęłam na test po pracy, zobaczyć czy coś jeszcze widać a tu..kreska najmocniejsza ze wszyskich dotychczas. Zglupialam.
https://zapodaj.net/cfdae83a07ac5.jpg.html
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Mama Ali wrote:Udało mi się aktywować konto Jednak nie będę czekać do środy nie dam rady już tyle czekać ale jak myślicie czy już może coś będzie widać ?
-
rudajola wrote:Mi nie wyszło nic do dnia terminu @, wiec bywa różnie. Jednym wyjdzie innym nie.
Tak? tylko mnie teraz tak strasznie zaczął boleć brzuch i nie wiem własnie czy to na @ czy co. Dlatego spróbuję jutro może akurat coś się pokaże. -
U mnie nic się nie chciało pokazać przed czasem
A ból może zwiastowac i miesiaczke i ciąże. Spróbuj dotrwać do terminu -
Mama Ali, ja bym spróbowała, a może już coś wyjdzie U mnie całkiem mocne pozytywy zaczęły wychodzić od 10 dpo, z tym, że na początku myślałam, że to jeszcze pregnyl Od 11 dpo test wychodzi mi pozytywny nawet nie z porannego moczu Wiem natomiast, że są osoby, którym testy wychodzą dopiero parę dni po terminie @. Zresztą ja mam bete 185, test czułości 10, a i tak druga kreska jest bledsza
-
Cześć dziewczyny, chciałam się do Was dołączyć. termin na podstawie owu mam na 6.06.2017.
pisałyście o testach... robiłam na początku zeszłego tygodnia (poniedziałek) i wyszła mi blada kreska, a w piątek powtórzyłam test i była nieznacznie ciemniejsza, a i tak daleko jej było do kontrolnej. Tego samego dnia robiłam bete i wyszła 394. także nie ma co się tak zamartwiać, jak na początku nie wychodzą wcale. -
dzień dobry, nie mogę dospać ostatnio. Budzę się koło 5.00 i już nie mogę zasnąć. chyba za duzo emocji...
Morwa? zaczynamy się martwić..
milk@- witamy co do testów to Ja tez przy becie 280 miałam cień cienia, musiałam się dobrze wpatrywać pod światło