Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nisia2901 ja mam teraz mdłości constans wczoraj 0 23.30 mi przeszło. Jestem tym już potwornie zmęczona , powtarzam sobie tylko że to znaczy że fasol ma się dobrze i że jeszcze góra 3 tygodnie.
We wtorek odbieramy nowe mieszkanie i cholernie się ciesze że wszystko wcześniej z grubsza ustaliłam bo teraz ani energii ani chęci. -
Dzień dobry wszystkim
Od samego początku podglądam wątek ale jeszcze się nie ujawniłam ponieważ na poczatku pojawiły sie problemy.
3.10 zobaczyłam dwie kreseczki na teście ciązowym, niestety w 5tc pojawiło się krwawienie i wizyta w szpitalu, na USG nie było nic widać chociaż beta juz wysoka, następnego dnia widoczny pęcherzyk w macicy, po tygodniu na USG ten sam obraz wiec nie wiadomo czy ciaza sie rozwija, kolejne bety, cały czas z przyrostem, między czasie plamienia i oczekiwanie na wizytę. 3.11 w końcu w 8t2d ujrzałam serduszko. Wszystko jak na ten moment ok wiec teraz już moge się ujawnićPrzyjmiecie mnie do grona Czerwcowych mam? Termin według om 10.06, według owulacji 13.06, według USG 15.06. Trzymam sie tego według owulacji
VillemoVilo, tutusia, LaRa, Caroina, grzeszna24, EM89, renc, sylwia1985, Paula_29, Marutka, Justyna911, madzialenaa, Caro, pingui lubią tę wiadomość
-
Caroina, ja rodziłam bez znieczulenia z wyboru, i drugi raz też będę bez
przynajmniej taki jest plan
Tutusia, zbieraj siłynapewno Groszek piękny popis da dla mamusi w poniedziałek!
I dziękuję za takie miłe słowawszyscy mówią, że Emma to moja mała kopia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 11:28
-
StyczniowaNadzieja wrote:Dzień dobry wszystkim
Od samego początku podglądam wątek ale jeszcze się nie ujawniłam ponieważ na poczatku pojawiły sie problemy.
3.10 zobaczyłam dwie kreseczki na teście ciązowym, niestety w 5tc pojawiło się krwawienie i wizyta w szpitalu, na USG nie było nic widać chociaż beta juz wysoka, następnego dnia widoczny pęcherzyk w macicy, po tygodniu na USG ten sam obraz wiec nie wiadomo czy ciaza sie rozwija, kolejne bety, cały czas z przyrostem, między czasie plamienia i oczekiwanie na wizytę. 3.11 w końcu w 8t2d ujrzałam serduszko. Wszystko jak na ten moment ok wiec teraz już moge się ujawnićPrzyjmiecie mnie do grona Czerwcowych mam? Termin według om 10.06, według owulacji 13.06, według USG 15.06. Trzymam sie tego według owulacji
JESTEEEEEEŚ! Ja cię tu witam gorąco!Cudownie! Jak się czujesz?
-
StyczniowaNadzieja wrote:Dzień dobry wszystkim
-
Asikkk wrote:Pianistka przeczytalam w Twoim pamietniku historie porodu Emmy i wyje jak bobr
taaak sie wzruszylam... a o porpdzoe narazie nie mysle
Hahaha no niezle , ale opis ma cudowy wiec sie nie dziwie ze tez placzesz ;pAsikkk lubi tę wiadomość
-
StyczniowaNadzieja Witaj:) Ciesze się, ze u Ciebie wszystko dobrze. Ja mam troche podobną sytuacje tyle, ze bez plamien Na poprzedniej wizycie 6t5d na USG było widać pusty pęcherzyk. Tyle, że u mnie to jeszcze później niż u Ciebie. Prawdopodobnie zarodek się nie rozwinął. Dziś wybieram się na USG (lepszej jakości) i ostatecznie dowiem się co dalej.
-
Caroina wrote:StyczniowaNadzieja Witaj:) Ciesze się, ze u Ciebie wszystko dobrze. Ja mam troche podobną sytuacje tyle, ze bez plamien Na poprzedniej wizycie 6t5d na USG było widać pusty pęcherzyk. Tyle, że u mnie to jeszcze później niż u Ciebie. Prawdopodobnie zarodek się nie rozwinął. Dziś wybieram się na USG (lepszej jakości) i ostatecznie dowiem się co dalej.
MOOOOOOCNO KCIUKI ZACISKAM!
O której idziesz?
Musi być serducho! No musiCaroina lubi tę wiadomość
-
Pianistka wiem wiem że czekałaś aż sie ujawnię
Samopoczucie raczej dobre, nadal niestety jest plamienie ale mam jakąś infekcje bakteryjną i myśle ze to jest główny powód, zobaczymy czy po lekach zniknie. Mam nakaz oszczędzania się i leżenia jak najwięcej wiec się stosuje
Teraz już towarzyszy mi tylko pozytywne myśleniePianistka lubi tę wiadomość
-
StyczniowaNadzieja wrote:Pianistka wiem wiem że czekałaś aż sie ujawnię
Samopoczucie raczej dobre, nadal niestety jest plamienie ale mam jakąś infekcje bakteryjną i myśle ze to jest główny powód, zobaczymy czy po lekach zniknie. Mam nakaz oszczędzania się i leżenia jak najwięcej wiec się stosuje
Teraz już towarzyszy mi tylko pozytywne myślenie
Ja na szczęście wiem, że większość plamień nie kończy się niczym złym
Sama ciągle plamię, dziś rano znowu
Dobrze, że znasz przyczyne
Leż jak najwięcej, choć przy naszych maluchach to chyba graniczy z cudem?
Ja leżę sporo... na macie Emmy :d a ona po mnie łazi