Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa- Nie mogę uwierzyć ;(
Mama Ali-zagladalas na forum ovufriend ? tan sa tematy takie jak oczekiwanie na testowanie i znajdziesz tam wsparcie sama sie tam udzielalam do niedawna,nikt nie zrozumie oczekiwania na testowanie tak jak tam :)to bliźniacze forum do belly
Misiaimis-dobra wiadomośćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 17:47
-
Misiaimis wrote:Dziewczyny w pt był spadek z 74,5 na 69,9..a dzisiejszy wynik bety to 123,2 nie ogarniam!
mam nadzieję, nie zdołuję Cię tym... często dzieje się tak, kiedy np są 2 zarodeczki a 1 obumrze... tak dzieje się straaaaaasznie często teraz już beta będzie gnała do góry pięknie gratulacje :* -
hejka ja dzisiaj odebrałam wyniki beta z 29.09 wyniosła 14,70 jutro ide do gina na 14:30 a na 16:40 do endokrynologa oczywiscie byłam dzisiaj u zwykłego lekarza bo mega chora jestem i okazało sie że mam ostre zaoalenie oskrzeli dostałam antybiotyk i mam odpoczywac dużo
-
Misiaimis wrote:Dziewczyny w pt był spadek z 74,5 na 69,9..a dzisiejszy wynik bety to 123,2 nie ogarniam!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
;oniqa wrote:hejka ja dzisiaj odebrałam wyniki beta z 29.09 wyniosła 14,70 jutro ide do gina na 14:30 a na 16:40 do endokrynologa oczywiscie byłam dzisiaj u zwykłego lekarza bo mega chora jestem i okazało sie że mam ostre zaoalenie oskrzeli dostałam antybiotyk i mam odpoczywac dużo
jejku dużo zdrówka!
A ja dla odmiany mam infekcję intymną akurat teraz?! serio?!;oniqa lubi tę wiadomość
-
;oniqa, dużo zdrówka
Ja też mam szansę na bliźniaki, ale zobaczymy Owulacja była podwójna, jednak dopiero po usg będzie można coś powiedzieć Za to nie potrzebuję wspomagania, bo moje dwa ciałka żółte szaleją 7 dpo progesteron miałam 26,75, 12 dpo 86Karolina :*, ;oniqa, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:jejku dużo zdrówka!
A ja dla odmiany mam infekcję intymną akurat teraz?! serio?!
Ale mnie piersi bolą -
I.Ana.I wrote:u mnie nie ma żadnych objawów oprócz problemów z snem.. zaczynam się niepokoić że nic się u mnie nie dzieje
A przestan ja tez nie czuje sie ciążowo, jedyne co mam to wrazliwe piersi, bardziej sutki, od czasu do czasu pobolewanie delikatne jak na okres -
nick nieaktualnyPianistka wrote:Sus, najważniejsze to teraz wyleczyć wszelkie świństwa!
i po raz nty z całego serca GRATULEJSZYN!
a mówiłam, że razem na fiolet idziemy?
Wróżka prawdę Ci powie
Dziękuję i oczywiście GRATULEJSZYN to you, piękne dziecię będzie oj tak -
Cześć dziewczyny. Zalatana jestem. Syn mi daje tak popalić, że czasami mam wrażenie, że wyjdę z siebie i stanę obok. Łobuz z niego się ostatnio zrobił straszny...
MORWA strasznie mi przykro, cokolwiek bym teraz nie napisała nie zmieni Twojego bólu, żalu i rozczarowania. To nie jest sprawiedliwe...Wiem jednak, że podniesiesz się. Jesteś twarda i silna. Wierzę, że dasz radę :*
Synuś właśnie zasnął więc idę ogarnąć jakąś kolacje.
Aaaa i witam nowe czerwcówki :* -
Witam nowe ciężarówki
Część z Was kojarzę już z ovu
Dziewczyny w kolejnej ciąży czy nie macie wrażenia ze już brzuch wyszedł ? W pierwszej ciąży uwidocznil się bardzo późno, bliżej połowy ciąży a teraz już jest. Jak ja się ukryte w pracy do końca pierwszego T rymestru? -
rudajola wrote:Witam nowe ciężarówki
Część z Was kojarzę już z ovu
Dziewczyny w kolejnej ciąży czy nie macie wrażenia ze już brzuch wyszedł ? W pierwszej ciąży uwidocznil się bardzo późno, bliżej połowy ciąży a teraz już jest. Jak ja się ukryte w pracy do końca pierwszego T rymestru?