Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! Jestem już po dzisiejszej wizycie, nasz Groszek pięknie rośnie, ma już 2mm a serduszko bije mu z szybkością 176 uderzeń na minutę! Widzieliśmy już małe rączki i nóżki, cudowne przeżycie szczególnie, że Mąż widział i słyszał maleństwo po raz pierwszy. Po wizycie stwierdził, że czuję się jakby ktoś uderzył go młotkiem szczęścia
Pani doktor powiedziała, że maleństwo rozwija się książkowo, sama chyba nie spodziewała się, że tyle nadrobi w te 2 tygodnie. Do Męża chyba bardziej dotarło że niedługo zostanie tatuśkiem, obiecał, że po poligonie zacznie ogarniać pokoik dla maleństwajestem strasznie szczęśliwa, następna wizyta za miesiąc, 3 grudnia!
tutusia, Karolina :*, grzeszna24, VillemoVilo, małaMyszka, renc, Justyna911, melmarmis lubią tę wiadomość
Synek 17.06.2017r
Maleństwo w drodze ❤ -
Gratulacje Groszka!
Mój lekarz nigdy nie mówi mi jak szybko bije serduszko,więc zakładam że tak jak powinno.ostatnio wahałam się czy go spytać na wizycie po czym stwierdziłam,że nie potrzebuję tej informacji,bo jeszcze znajdę sobie bez powodu temat do zmartwień
Karolina,Ty jeszcze masz cieplutko u siebie,nie?
Pianistka,a u Ciebie już dużo krótszy dzień niż u nas?słyszałam,że Norwegia ładna (mąż za czasów studenckich wyjeżdżał tam do pracy).kiedyś planujemy pojechać pozwiedzać.Wyobrażam sobie,że u Was jest naprawdę pięknie.możesz jeszcze raz podać nazwę miejsca do zobaczenia na google maps? -
No i się obudziłam, a moglabym pospać jeszcze
.
Milk@ u nas jeszcze ciepłoNocki zimne ale w dzień grzeje słoneczko. Ten tydzien pokazuje 15-18 stopni. Ale zeszłe dwa dobijaly do 25 a nawet 30 kilka razy. To taki krótki powrót lata...teraz pewnie już będzie coraz zimniej
. Najgorzej jak zacznie padać bo pada wtedy wciąż bez przerwy 24h na dobe. Jest duża wilgotność i okropny wiatr od oceanu brrrr
-
Hej z rana
U mnie nocka tragiczna, wstawałam do małej naście razy
Po 10 pobudce przestałam liczyć a było to nad ranem -.-
Także jestem wyspana ze ho ho
Milka, pieknie u nas jest, to prawda
Obecnie widno robi sie ok 8 rano a ciemno 17:30. W zimie bedzie widno od 10 do 15 także dosc krotki ten dzien
Jesli chcesz zobaczyć nasze okolice to ja mieszkam w Stavanger. No i takie punkty w moich okolicach warte zobaczenia to Preikestolen, Kjerag, Lysebotn...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 09:27
-
Witam z rana,
Dzięki dziewczyny za wyczerpujące opisy
Fajnie się rak czyta jak u Was jest inaczej,bo u nas standardowa polska jesień,ostatnio trochę deszczowo...
Lila,to fakt czas szybko leci,zaraz pokończymy pierwszy trymestrWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 09:26
-
Milka, mi sie tęskni do pięknej złotej jesieni
Zawsze to była moja ulubiona pora roku ale od kiedy mieszkam w No juz nie jest
Moi rodzice mieszkają na wschodzie Norwegii i wczoraj mama wysłała zdjęcie swojego widoku zza okna
Pol metru białego puchu
Boze jak ja marzę o 1 pobudce Emmyjuz kilka dni tak było a dzisiaj znowu jazda i pobudki co 30-40 min
I złamałam sie i wypiłam kawę ale No niestety... nie wiem czy dzis ze 3 h spałam bo zanim oko zmruzylam to juz znowu płakała
I teraz zagadka... zgadnijcie która z nas dwóch wygląda na wypoczętą?
I to prawda ze czas strasznie szybko leci! Gdybym nie przestawiła suwaka to juz we wtorek zaczynałabym 10 tc! :o ale to leci...
Myśle o detektorze tętna. Po ciazy z Emmą sprzedałam go przyjaciółce a teraz ona juz urodziła i moze odkupić od niej z powrotem? Niby nie panikuje ale jesli mam mieć 2-3 usg w całej ciazy? -
Ale chcialo mi sie kawki ahhh bardzo dawno nie pilam bo ochoty nie miałam
.
Pianistka co do detektora ja mam tez 3 usg i te spotkania z polozna gdzie tetno slucha się detektorem i w sumie nie mialam detektora i dalam rade. Z tym ze ja moge zawsze do szpitala jechać jak bym czula że jest cos nie tak, a ty masz z tym gorzej... zaraz bedziemy czuc tez swoje bobaski to tez będzie inaczej wtedy latwiej. Jesli ma cię uspokajać odkup pewnie!! A do ktorego tygodnia stosowałas? Pewnie jak by cie coś niepokoilo do pielegniarki tez podjechac mozesz i posłuchać serduszka chyba tego ci nie odmówia??
-
Karolina, niby mogę ale sama wiesz jak jest ;/ mieszkam na wyspie, tłuc mi się w zimie z niemowlakiem i w ciazy zeby sobie detektorem posłuchać
Ja go używałam do momentu kiedy czułam regularne ruchy, a potem na samym końcu jesli np od rana ruchów nie czułam czy cos mnie niepokoiło...
a zaczęłam go używać ok 10 tc...
sama nie wiem...