Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Asikkk ja będąc w 8 tyg.też krwawiłam.byłam przekonana,że już po wszystkim.przy czym nie bolał mnie brzuch.
U mnie najprawdopodobniej było to związane z tym,że jakiś miesiąc wcześniej przestałam karmić syna i hormony były jeszcze rozregulowane.po duphastonie wyciszyło się ładnie (trwało to jakieś 2-3dni) -
Asikk będzie dobrze, trzymam kciuki :*
Ja też już na nogach od 6noc z p obudkami ale nawet sie wysłałam bo poszłam spać o 20
Współczuję mdłości, ja mam sporadycznie,pojedyncze dni są gorsze, a większość w miarę ok -
Pol h wisiałam nad kibelkiem a kolejne pol leżałam na podłodze z zamkniętymi oczami bo myslalam ze nie wyrobie
Pierwszy raz, jak słowo daje, pierwszy, popłakałam sie ze nie dam rady
Dlaczego moja mama jest tak daleko i nikt mi nie pomoze choćby godzine -
Ahhh u mnie mdlosci dzien i noc. Przytulanie z porcelanka wczoraj z 10 razy bylo. Moj maz juz mi sie pytal czy tak bedzie do konca ciazy bo on nie da rady. Juz stesknil sie za mna sprzed ciazy. CHcialby chociaz jeden dzien spedzic ze mna bez rewolucji
-
Pianistka wrote:Pol h wisiałam nad kibelkiem a kolejne pol leżałam na podłodze z zamkniętymi oczami bo myslalam ze nie wyrobie
Pierwszy raz, jak słowo daje, pierwszy, popłakałam sie ze nie dam rady
Dlaczego moja mama jest tak daleko i nikt mi nie pomoze choćby godzine
U mnie tak samo, czuje jakbym miala grype zoladkowa od miesiaca. Tez nie wyrabiam czasem. Miejmy nadzieje ze do 12 tyg nam przejdzie -
Anaitat wrote:U mnie tak samo, czuje jakbym miala grype zoladkowa od miesiaca. Tez nie wyrabiam czasem. Miejmy nadzieje ze do 12 tyg nam przejdzie
Kij z rzyganiem... za mną w kiblu siedzi 9 miesieczne dziecko które sie przestraszyło bo nie wie co sie dzieje
Mnie to dołuje najgorzej... -
W mojej religii w 40 dniu po zaplodnieniu aniol przynosi dziecku dusze i wiecie co 40 dzien mijal mi jakos przed wizyta w poprzedni wtorek i juz kropek sie ruszal, a w sobote przed 40 dniem bylam na ip i nawet nie drgnal. Cos w tym jest...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 08:04
-
Anaitat wrote:W mojej religii w 40 dniu po zaplodnieniu aniol przynosi dziecku dusze i wiecie co 40 dzien mijal mi jakos przed wizyta w poprzedni wtorek i juz kropek sie ruszal, a w sobote przed 40 dniem bylam na ip i nawet nie drgnal. Cos w tym jest...
Ciekawe bardzo
Ja byłam na usg przed 40 dniem ale zarodeczek był malusi malusi jeszcze
Szkoda mi małej, nie chce jej zaniedbać a czasem nie mam siły by z nią tańczyć na rękach...
Polozylam sie na podłodze na jej macie a ona sie bawiła obok... i przyszła sie przytuliła
Kochane są szkraby, jakby czuła ze mama sie zle czuje
Nie spodziewałam sie ze ta ciaza moze byc tak trudna objawowo dla mniez Emmą mogłam góry przenosić
-
Ja tez pobudka przez mdlosci i tylko czekam aż zaliczę ranne wyrzucanie. Najgorsze ze przez nie nic mi sie ni chce i choć mam cudownego męża widzę , ze jest tym zmęczony, nie robieniem wszystkiego , tylko mną tak jak któraś z dziyewczyn pisała . Wcześniej, przed ciąża bardzo bałam sie zmiany osobowości po urodzeniu , tego koktajlu molotowa , który wszystko przestawia . I powoduje, ze nie jest sie dla siebie priorytetem , zmiany celów czasem cech . A teraz widzę , ze to juz w ciąży zaczyna sie powoli dziać, ze zaczynam myśleć inaczej i troche mnie to przeraża. Takie poranne przemyślenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 08:24
Szaron lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Oby dzisiaj juz tylko były same dobre wieści. Mnie dziś trochę też mdli ale w tej ciąży chyba mniej mnie męczy niż w pierwszej...Strasznie nie chce mi sie wstawac ale dzis z partnerem skończymy chyba pierwszą komodę!! Hihi ale fajnie
będą biało złote
ten biały jest zlamany przez taki lakier ochronny co mamuje sie na drewno i to daje efekt minimalnie złotej poswiaty a elementy rzeźbione przez ostatnie 4 dni maleńkim pedzelkiem malowalam złotą farbą ( takim jakby brokatem)
muszę przyznać że wygląda pięknie... Ja, ktora zapieralam sir nogami i rekoma bo nie lubie blyszczacych farb itp wybralam w koncu to złoto choc tak jak mowie to tylko rzeźbienia ale całej komodzie dodają mega klasy!! Ale się cieszę
No i mam zajęta głowę i nie mam czasu na stresowanie się ciąża
i czekaniem na usg...
Miuczek lubi tę wiadomość
-
Czesc kochane , widze nie tylko u mnie tragicznie... noc masakra mimo ze Lenka przespała całą. Ja lezalam plackiem i nie umialam sie ruszyc , mdlosci , juz miałam lecieć wymiotować ale ze tego nie lubię to przetrzymalam... meza obudziłam zeby mi mokry recznik dal na czolo , glowa mnie bardzo bolala dzis wstalam i dalej mnie boli , co mozna brac na bol glowy ??
Wczoraj sie poklocilam z ciocia (siostra mamy ) Lenke zostawilam jej i poszlam z mama do ginekologa bo mam zawroty i boje sie sama chodzic... a wiec wrocilam uradowna ze jest to wyczekane serduszko a ciotka tekstem TRZEBA UWAZAC CO SIE ROBI , PO CO TO WAM ? W sensie po co nam dziecko... ! Mowila ze nie damy rady z dwójką itp itd.... poplakalam sie , wydarlam sie na nią i wrocilam do domu i od tej chwili mega zle sie czuje. EhWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 08:49
-
Lila26 wrote:Czesc kochane , widze nie tylko u mnie tragicznie... noc masakra mimo ze Lenka przespała całą. Ja lezalam plackiem i nie umialam sie ruszyc , mdlosci , juz miałam lecieć wymiotować ale ze tego nie lubię to przetrzymalam... meza obudziłam zeby mi mokry recznik dal na czolo , glowa mnie bardzo bolala dzis wstalam i dalej mnie boli , co mozna brac na bol glowy ??
Wczoraj sie poklocilam z ciocia (siostra mamy ) Lenke zostawilam jej i poszlam z mama do ginekologa bo mam zawroty i boje sie sama chodzic... a wiec wrocilam uradowna ze jest to wyczekane serduszko a ciotka tekstem TRZEBA UWAZAC CO SIE ROBI , PO CO TO WAM ? W sensie po co nam dziecko... ! Mowila ze nie damy rady z dwójką itp itd.... poplakalam sie , wydarlam sie na nią i wrocilam do domu i od tej chwili mega zle sie czuje. Eh
Nie przejmuj sie. Ja widze czesto ze patrzą na mnie dziwnie, ze mam 10 miesięcznego synka i znow w ciazy. Ale ja mam to gdzieś. Na wizycie bylam z synkiem i się pytali czy planowane a ja odpowiadam ze tak! I niech sobie myślą co chcą
To nasze życie i robimy z nim co nam się podoba