Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a ja mam problem trochę z innej beczki. Chodzi o oddawanie moczu. Wszystkie piszecie, że tak często chodzicie do toalety itp,a ja tak nie mam...chodzę normalnie tak jak przed ciąża, nie budzę sie w nocy,piję w dzień dużo płynów a nie zauważyłam wzmozonej aktywności pęcherza,nie bolą mnie też nerki i nigdy nie mialam z nimi problemów ani w sumie z pęcherzem. Martwię sie...wizyta u gina w czwartek. Może być tak że mam macice jakos ze tak powiem "umiejscowiona" w ten sposób,że nie uciska mi pęcherza?
-
Gabi witamy
Ja sie najadlam wlasnie orzechow i mandarynek (taaaaaka glodna!) i czekam az maz wroci z rosolem i pierogamii zaszalalam, bo od razu na kolacje sobie zamowilam barszcz z krokietem. Ale sobie pojem dzis! Jeszcze niech to skierowanie ogarnie i bede ukontentowana. A po jedzeniu musze w koncu z ogarnianie sie wziac, bo ciuchy wywalone z walizek od piatku na kanapie leza
GabiKOR lubi tę wiadomość
-
Madzialena nie przejmuj sie. Ja tez nie biegam do toalety duzo czesciej. Moze jeden raz wiecej (wiecej pije). W nocy kilka razy tylko zdarzylo mi sie obudzic na siku (a czesciej budzilam sie z innego powodu a siku przy okazji robilam). Mam tylozgieta macice, ale nie wiem czy to ma cos wspolnego. Ja zawsze mialam pojemny/mocny pecherz (lub malo moczu - kto to tam wie) i nie chodzilam tak czesto jak kolezanki.
-
nick nieaktualnybelldandy wrote:Aleksander bralismy pod uwage w pierwszej ciazy, ale nie podobal nam sie skrót Olek... tylko Alek, Aleks i w sumie zrezygnowalismy ...
Jak pracowałam w sali zabaw i rodzic w formularzu zgłoszeniowym pisał imie dziecka Aleksander to dla każdego z góry to był po prostu Olek.ja zawsze pytałam o skrót imienia, bo wiem, że jest Alek i Aleks jeszcze, ale kiedyś Pani mnie zagięła i powiedziała, że nie ma skrótu czyli był poprostu Aleksander
a Aleksander mi się już bardziej podoba, ale jest dłuuuuugie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 16:39
-
belldandy wrote:Aleksander bralismy pod uwage w pierwszej ciazy, ale nie podobal nam sie skrót Olek... tylko Alek, Aleks i w sumie zrezygnowalismy ...
-
Tutusia no właśnie ja też nigdy nie chodziłam jakoś często do toalety i mnie to zmartwilo,ale może to nie jest powód do zmartwień bo wszystko ok i nie ma sie co nakręcac:) ani nie chce odpalac na ten temat neta bo tam na pewno pelno glupot i sie tylko sama nastrasze.
-
Pianistka wrote:tutusia, ja mam na imię Paula, więc Pola odpada
Podoba mi się za to TolaInka też ślicznie
lubię krótkie imionajak zwiedzaliśmy Majorkę to zawsze dziwnym trafem przejeżdżaliśmy albo kierowaliśmy się na Inca i od razu powiedzieliśmy że jak się udało to córka będzie tak miała na imię
VillemoVilo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na pewno nie jest. Bylam u ginekologa tydzien temu - wszystko rozwija sie ksiazkowo, dzidzia ma crl zgodny z data om, na usg nic niepokojacego nie bylo.
Taka nasza fizjologia, ze nie musimy tyle siusiactylko sie cieszyc z tego, bo noce wciaz przesypiamy
madzialenaa lubi tę wiadomość
-
Pianistka albo inne dziewczyny , jak dodac zdjecie do pamietnika ? no kurde juz skopiowałam wszystkie mozliwe linki ze strony i zaden nie wchodzi nie pokazuje sie zdjecie tylko link.... juz sie denerwuje bo chcialam sobie uzupełnic pamietnik zdjeciami
Pianistka lubi tę wiadomość
-
Co do sikania, to ja teraz chodzę czesto ale w poprzedniej ciazy dopiero na samym końcu tak biegałam do toalety
także nie martw sie
Milka, właśnie Iga i Inga mi sie wyjątkowo podobają
Olcia, mi sie podoba tez Mia ale moja suczka ma tak na imię wiec no
Mąż wrocil do domu z lasagne... i wiadomością ze jest w trakcie kupna nowego samochodu...
ja go kiedyś rozszarpie, jak słowo dajeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 17:16
-
Lila26 wrote:Pianistka albo inne dziewczyny , jak dodac zdjecie do pamietnika ? no kurde juz skopiowałam wszystkie mozliwe linki ze strony i zaden nie wchodzi nie pokazuje sie zdjecie tylko link.... juz sie denerwuje bo chcialam sobie uzupełnic pamietnik zdjeciami
Ja ładuje zdjęcia przez tinypic albo zapodaj m- ale na forum! Czyli ta strona nazywa sie w stylu naforum.zapodaj.pl nie pamietam dokładnie. I kopiujesz link z -
Mam nadzieje ze Nastkę mi zarejestruja bez problemu. Teraz weszło prawo wg ktorego mozna praktycznie kazde zagraniczne imię rejestrowac. Nie mozna tylko imion osmieszajacych.
Pola mi sie tez podoba, ale mam kuzynke Pole i kilka znajomych juz dalo dzieciom tak na imie. Jeszcze znac nawet dziewczynę o imieniu Pollyanna. Mowimy do niej Pola. A jak sie przedstawia pełnym imieniem to kazdy pyta :co?? Hehe. No to mi nie pomoglyscie z imieniem dla chłopca bo każde ktore wymienilyscie - nie podoba mi sie!
Ja napewno dam na imię dziecku tak jak nie ma nikt kogo znam. Stad Milan i Nastia. Nie podobaja mi sie pospolite imiona. Sprawdzam rankingi imion nadawnych w ostatnim czasie. Zeby sie nie powtarzalo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 17:18
-
Dziewczyny wylzuzujcie, nasikacie się w 3 trymestrze
gwarantuje Wam ze będziecie mieć dość nocnych wędrówek
teraz jeszcze nie ma takiego spisku w środku żeby pęcherz był scisniety
Pianistka lubi tę wiadomość
-
ooo udało sie ! dziekuje
Milan tez piekne
macie moją gwiazdkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6cf6b7ce313.jpgPianistka, Caroina, madzialenaa, sandri_1, tutusia, Magg_ie, renc, VillemoVilo, małaMyszka, Paula_29, Asikkk, grzeszna24 lubią tę wiadomość