Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:Dziewczyny z wtorkowej bety 2,71 urosła na 16,76
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 18:13
-
belldandy wrote:Dziewczynki prosze o kciuki!
Od pewnego czasu caly czas czuje ucisk w podbrzuszu, glownie po jednej stronie. Martwie sie bardzo. Dzwonilam zapytac do gina I kazal sie pokazac I wlasnie jade.
W szpitalu mnie nie przyjeli bo nie krwawie.
Trzymam kciuki!!!
-
Ja juz po:)
Jest pecherzyk ciazowy 5mm z cialkiem zoltym 0,09mm prawidlowo umiejscowiony.
Te bole to moze byc prostowanie sie macicy z tylozgieciem plus ciecie I zrosty po cc.
Lekarz zaproponowal, zebym zglosila sie 11pazdziernika do Poradni K w szpitalu I da mi skierowanie na badania na NFZ, a chodzic bede prywatnie I wizyta 19pazdziernika. Super, ze zaoszczedze na badaniach bo te pierwsze to koszt.okolo 300zl:)tutusia, małaMyszka, Karolina :*, SusannaDean lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Belldandy dobre wieści
Susa, piękna Beta skubancu moze bliźniaki?
Mnie po całym dniu brzuch boli, ciągnie z jednej strony... zwykle mam takie bóle po całym dniu ale teraz po prostu sie tym przejmuje
Ale mieliśmy dzis akcje - atrakcje no muszę wam opisać
Pojechaliśmy we 3 do sklepu, a ze u nas punkty pocztowe są w sklepach to odebrałam 2 paczki. Choc lekkie, były to pudła wielkości małych pralek i D postawił jedno za drugim i zaczął pchać. Ja miałam młodą w chuście... tak sie zaczela śmiać w głos ze nie mogła sie opanować ja w smiech, mąż w śmiech no ale ze smiech jest zaraźliwy to zaczela sie śmiać kasjerka, smiech w kolejce... a wiecie jak to w sklepie- echo a taki maluch sie nie hamuje wiec tak sie śmiała bez przerwy, strasznie głośno wszyscy sie popłakali ze śmiechu, młoda tez, chyba ją az brzuch bolał bo tak jęczała śmiesznie no komedia normalnieSusannaDean, małaMyszka, Piegus, Karolcia88, tutusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pianistka wrote:Boedroneczko, macica pracuje, rozciąga sie... to normalne ze tu zaboli a tam pyknie ale rozumiem ze sie martwisz, to normalne
Susanna, nie mów nie a moze jednak?
19Biedroneczka91 wrote:Dziekuje..... To bedzie dlugi czas..... Mam nadzieje ze szczesliwie zakonczony
Napewno! Musisz w to wierzyć ja myśle ze nasze fasolki wyczuwają nasze wibracje, muszą czuć ze sie z nich cieszymy, zero zmartwień i bardzo bardzo, z całego serca współczuje Ci potwornej straty19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość