Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jak się nazywała ta aplikacja ?
Susanna, takie uczucie ciągnięcia brzuszka jest normalne. Gorzej z typowymi bokami podbrzusza:) Ja w niedzielę cały dzień miałam bóle jak na @ oraz pochwy i też się martwiłam. Lekarz mi powiedział, że jak będą plamienia bądź bóle podbrzusza, to mam przyjść.
Co do porodu to ja jestem zwolenniczką cc, tylko jeszcze nie wiem, co mój lekarz na to
Pianistka, też myślę, że na tym etapie nic się stać nie powinno Obyś nie miała teraz żadnych problemów To jednak byłoby ciężko, gdybyś miała zakaz dźwigania, a w domu małe dziecko Nie mniej jednak tak się też pewnie zdarza i cóż choć by się to odbiło na Emmie, to chyba byś za bardzo wyboru nie miałaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 12:39
-
Pianistka wrote:W pierwszej ciazy duzo krwawiłam i miałam zakaz dźwigania jesli to by sie powtórzyło to ja mie wiem oby nie....
MalaMyszko ja myśle ze trzeba zrobić jak Zakocona sugerowała, napisać do adminów ze przejmujemy pierwszy post i wtedy zmienia autora
Ja tez krwawiłam w pierwszej ciąży i też sie tym martwię ale musimy miec nadzieje ze wszystko będzie ok! Ja do tego karmię piersią wciąż. Ale puki co dobrze się czuję i nic sie nie dzieje.
Tak koniecznie trzeba napisac do administratora.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 12:42
-
Pianistka, kolezanki z majowek ktore juz urodzily badz sa w ciazy mowia, ze ta ciaza bardzo szybko im mija bo nie ma.az tyle czasu na analizowanie itp
Pianistka, Karolina :* lubią tę wiadomość
-
Mamuśka, to tak nie działa ona ma 8 miesięcy i nie zrozumie a ja jej nie zostawię samej sobie płaczącej
Pozostaje mi wierzyć ze bedzie ok tym razem
DziewcYny, belldandy sie oferowała zeby prowadzić listę lista listą ale niech malamyszka zrobi tabelk, wkleimy link na pierwsza stronę a belldany niech prowadzi listę trzeba napisać do adminów o zmianę autora i juz -
nick nieaktualnyNo nie Emma potrzebuje bliskości twojej i uwagi, małe dziecko to jest. Bardzo fajne jest, ze będziesz miała dwójke maluchów która się wychowa w rodzinnej atmosferze razem z mamą i tatą. Nie chcę myśleć o żłobkach nawet, ja pamiętam jak mama nas pięcioro wychowywała, dzieci były co 2 lata i dała radę! Trzeba brać przykład z takich kobiet!
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
Susanna, Emma tak czy inaczej od sierpnia idzie do przedszkola ale to bardziej chodzi o język. Nie chce jej fundować takiej traumy ze pojdzie do przedszkola kilkuletnia i nie bedzie umiała z dziećmi sie bawić
Tak czy inaczej, nie takie w życiu cuda bywały, trzeba dać rade
Ide, bo młoda sprawdza czy da sie zjeść wtyczkę od laptopa ^^ -
Pianistka, wiadomo, mi tylko chodziło o to, że nie wiem co będzie, jak trzeba będzie wybrać między życiem/zdrowiem nienarodzonego dziecka, a noszeniem na rękach dziecka. Nie zrozum mnie źle, myślę, że nie da się wcale nie brać 8 miesięcznego dziecka i nawet tak robić nie można. Ale w razie czego można starać się zminimalizować obciążenie. Np nie brać dziecka i nie nosić ciągle na rękach na stojąco, tylko np usiąść itd. W razie czego nie wiem czy macie niedaleko siebie kogoś bliskiego, ale pomóc osób trzecich też dużo znaczy i może odciążyć Ale nie ma co myśleć, będzie dobrze i tego Ci życzę
Susanna, fajnie jeśli można zostać z dzieckiem w domku i trochę pochować Ja niestety będę szybko wracać do pracy, a już z pewnością szybko zacznę pracować w domu. Mam własną działalność i odpowiedzialną pracę. Niestety nikt mnie nie zastąpi Całe szczęście moja mama zaoferowała mi pomoc -
Ja raczej bede chciała ogarnąć dzieciaki sama. Wysyłać synka do przedszkola w wieku 17 miesięcy - bo tyle będzie miał jak się urodzi rodzeństwo wydaje mi się trochę za wcześnie... . Mam nadzieję, że jakoś ogarnę temat Jestem dobrej myśli hihi
-
Dziewczyny tak mi wstyd ze zalozylam watek i zniknelam. Ale mialam kiepska sytuavje w domu i dopiero sie unormowalo. Dzisiaj widziala serducho mojej kropeczki. Cale 4mm.
Czy przyjmiecie mnie, skruszona istotke?hops, tutusia, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
Zerknijcie proszę czy wszystko się wyświetla i czy macie dostęp do arkusza
czy coś jeszcze chcecie w tabeli?
Myślę, że 4-5 wierszy będzie ok, póki co zrobiłam do terminu 14 czerwca
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1w6BgydQuI_dlPd-ZuaRYLn_wOgqKOUpu1tRWE5tA5zY/edit?usp=sharinghops lubi tę wiadomość
-
Totoja wrote:Dziewczyny tak mi wstyd ze zalozylam watek i zniknelam. Ale mialam kiepska sytuavje w domu i dopiero sie unormowalo. Dzisiaj widziala serducho mojej kropeczki. Cale 4mm.
Czy przyjmiecie mnie, skruszona istotke?
jak widzisz tabelkę pod moim postem to wrzuć ją proszę pod twój pierwszy post
listę też można skopiować i na bieżąco uzupełniać... W końcu tyś matka założycielka wątkus1985 lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Zerknijcie proszę czy wszystko się wyświetla i czy macie dostęp do arkusza
czy coś jeszcze chcecie w tabeli?
Myślę, że 4-5 wierszy będzie ok, póki co zrobiłam do terminu 14 czerwca
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1w6BgydQuI_dlPd-ZuaRYLn_wOgqKOUpu1tRWE5tA5zY/edit?usp=sharing
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Totoja wrote:Malamyszka mowisz o tej?
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1w6BgydQuI_dlPd-ZuaRYLn_wOgqKOUpu1tRWE5tA5zY/edit?usp=sharing
Czy jeszcze cos jest?