Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Totoja wrote:Ogloszenie parafialne. Zerknijcie na 1 strone czy jestescie na liscie. Jesli nie i macie ochote na niej byc to podajcie date porodu.
Byłam na wizycie lekarz zobaczył tylko czy dziecko żyje i kazał leżeć, sam nie wie co jest. Powiedział, że pewnie coś tam się oczyszcza. Ech... czekam do 2.12 wtedy wizyta. Mam nadzieję, że do tego czasu wszystko wróci do normy.
Zazdroszczę wam 4 obiadówhe he ja kupuję ostatnio gotowce, żeby było jak najszybciej.
Julka pojechała dzisiaj na swoją pierwszą wycieczkę a tu takie mgły...
Trzymam kciuki za wasze wizyty -
Aaaaaa! Witam się w II trymestrze!
Makatka na usg genetycznym lekarz jak tylko zaczął badanie to pierwsze co powiedział to "Ooo, pięknie, dziewucha!". Potwierdził to wynik testu Harmony tydzień później.
Totoja też nie mogę się doczekać kolejnej wizyty a ona dopiero 12 grudnia...małaMyszka, VillemoVilo, ines., Zoja, 100noga, She86 lubią tę wiadomość
-
Totoja mozesz wpisać mnie na 17.06
Mała latynoska a to Ty w Stanach mieszkasz wow
mala latynoska wrote:A ja jakos panikowalam w pierwszej ciazy tak. Ta potwierdzilam dopiero prawie w 8 tyg a i wizyty u lekarza przezywam zupelnie na spokojnie. Ciesze sie ze wszystko ok i zyje dalej hehe. W pierwszej to tak mialam ze odliczalam dni do nastepnej wizyty i przegladalam ciagle wszystkie zdjecia. Ale to moze tez przez to ze teraz moja wrwdota wypelnia moj caly czas i nie ma tak duzo czasu na myslenie o wizytachna spokojnie luz...co ma byc to bedzie
a na pewno bedzie dobrze!
Na pierwszej wizycie u lekarza byłam 8+5
A ile Twoja córa ma lat?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 08:46
-
hej dziewczyny - ależ Wam zazdroszczę już drugiego trymestru
i że już po USG genetycznym.
Mnie przestało mdlić niemal całkiem (odpukać!), tyle że dopadło mnie lekkie przeziębienie. Zasadniczo mogę sobie ssać tantum verde i w ekstremalnym przypadku łyknąć paracetamol i to wszystko - tak mi powiedziała lekarka rodzinna.
No i przestaję się już mieścić w biuście i brzuchu we wszelakich ubraniach nierozciągliwych... Dziś robię selekcję i pakuję do pudła do schowka wszelkie koszule, sukienki, bluzki z tych bardziej dopasowanychTrochę mnie to smuci, bo idą święta, trzeba by jakoś wyglądać i się ubrać, więc będą kolejne wydatki w grudniu - nie mówiąc o kurtce zimowej, zeszłoroczny płaszczyk na styk mi się dopina na brzuchu. Ech
-
hehe ja wczoraj kupowałam kurtkę właśnie, normalnie wzięłabym xs ale nagle olśnienie, może jednak wezmę s bo pewnie w końcu urosnę....
dziwna sprawa bo brzuch mi się powiększył, cycki też, stanik już dawno na większy wymieniłam a na wadze ani drgnęło. chociaż zapewne przyjdzie i na to pora.Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
i tak dziewczyny nie mamy źle
najgrubszy czas przyjdzie jak będzie już cieplutko to chyba łatwiej się będzie w cokolwiek ubrać
Szaron, małaMyszka, Merida86 lubią tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
duszka wrote:Dzień dobry ! Jak Wasze brzuszki ? Miłego dnia życzę
Chciałam zapytać czy boli Was brzuch ? Ja od niedzieli źle się czuję, cały czas coś tam mnie boli na dole .A wizyta dopiero 1/12.
18.11.2015 Aniołek - W -
Chciałam zapytać czy boli Was brzuch ? Ja od niedzieli źle się czuję, cały czas coś tam mnie boli na dole .
czasem pobolewa, albo kłuje czy ciągnie, ale to normalne, macica się rozciąga.Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
-
Chciałam zapytać czy boli Was brzuch ? Ja od niedzieli źle się czuję, cały czas coś tam mnie boli na dole .
Mi też się bóle w tym okresie nasiliły , wlaściwie wróciły po nieobecności , byłam zdziwiona ale to raczej normalne -
Totoja wrote:Ogloszenie parafialne. Zerknijcie na 1 strone czy jestescie na liscie. Jesli nie i macie ochote na niej byc to podajcie date porodu.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Boli od ok 10 tc bardziej niz wczesniej. Znaczy wczesniej nic nie bolalo, wiec na poczatku tez sie niepokoilam tym. Lekarz powiedzial, ze cc tez mam wplyw na odczucia bo jednak blizna bedzie sie rozciagac.duszka lubi tę wiadomość
-
Chciałam zapytać czy boli Was brzuch ? Ja od niedzieli źle się czuję, cały czas coś tam mnie boli na dole .Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość