Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
caroline29 wrote:Również witam w gronie czerwcówek, u nas tez będzie pierwszy maluszek. . . Szkoda ze tak wyszlo z praca ale nikt nigdy tego nie przewidzi, dostalas chociaż umowę?
Całe szczęście zmieniając pracę dostałam od razu umowę na czas nieokreślony, więc tym się nie martwię. Mam tylko nadzieję, że się na mnie nie obrażą i będę miała gdzie wrócić po macierzyńskim
-
A swoja droga to nieciekawy dzien. Mala plakala prawie przez cala godzinna wizyte u lekarza a pozniej wracajac do domu okazalo sie ze w pobliskim sklepie bylo wlamanie i strzelanina i zamkneli wszytkie pobliskie drogi. Zajelo mi 40 min przejechanie kawalka ktory normalnie zajmuje 5 min. A teraz boje sie nawet wyjsc na spacer bo ponoc nie zlapali goscia i szukaja teraz naokolo... helikopter krazy juz od ponad godziny. Az glowa zaczela bolec
-
mala latynoska wrote:A swoja droga to nieciekawy dzien. Mala plakala prawie przez cala godzinna wizyte u lekarza a pozniej wracajac do domu okazalo sie ze w pobliskim sklepie bylo wlamanie i strzelanina i zamkneli wszytkie pobliskie drogi. Zajelo mi 40 min przejechanie kawalka ktory normalnie zajmuje 5 min. A teraz boje sie nawet wyjsc na spacer bo ponoc nie zlapali goscia i szukaja teraz naokolo... helikopter krazy juz od ponad godziny. Az glowa zaczela bolec
Pianistka wrote:Dziewczyny, odbywa sie to tak, ze jesli ja założę to forum to bede moderatorem.
I wtedy na tym "tajemnym" forum po założeniu konta, moderator, czyli ja, dostaje link aktywacyjny na mailabez mojej akceptacji nikt nie zostanie dodany... wiec nie ma szans ze za miesiąc ktoś do nas dojdzie i np zacznie wynosić przykładowo nasze zdjęcia które umieścimy...
Ja jestem tutaj praktycznie od początku, bynajmniej bardzo na bieżąco... a pamięć mam dobrąi wiem kto sie udziela
Jesli jesteście ZA, to tak jak juz padła propozycja, pozapraszajcie mnie do przyjaciółek.
Wtedy ja wieczorem założę forum i kazdej z was, wyślę na Belly tutaj w prywatnej wiadomości link do forum.
Po zalogowaniu, ja zaakceptuje, i będziecie miały dostęp
Także proponuje nie zmieniać nickow... ja tam pozaznaczam tak by nikt z zewnątrz nie mogł czytać, oglądać galerii...
Jesli jesteście za, to wieczorem ogarniam temat. A poki co sprzeciwów brak
Pianistko, czy prywatne forum jest już zamknięte czy można jeszcze dołączyć? To bardzo dobry pomysł mieć miejsce, gdzie będziemy mogły bardziej swobodnie dzielić się zdjęciami. Do czerwca jeszcze daleko i pewnie dużo będzie fotek brzuszkowych i nie tylko
-
syringe wrote:Totoja i ja poproszę ma 12.06
Mało się odzywam ale cały czas czytam
ooo też mam na 12.06 wg miesiączki, z tym, że wg 1 usg było na 11.06 a wg drugiego na 10.06, zobaczymy co powiedzą w piątek, Totoja zaraportuje i najwyżej zmieniszCórcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Mąż ogląda mecz, pies wyprowadzony, mały śpi, a ja korzystam i leżę w łóżeczku
Jeszcze tylko jutro i w piątek prenatalne
Boję się, a jednocześnie cieszę jak głupia
Jakbym zasnęła to życzę kolorowych snów hehe hehe -
ines. wrote:ooo też mam na 12.06 wg miesiączki, z tym, że wg 1 usg było na 11.06 a wg drugiego na 10.06, zobaczymy co powiedzą w piątek, Totoja zaraportuje i najwyżej zmienisz
Ok. Chociaz pewnie te daty beda sie zmieniac co usg a my i tak urodzimy w innym terminie