Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie słabo...po kilku dniach walczeni z infekcją zatok po raz drugi wylądowałam u lekarza. Cała noc nie spałam, kaszel taki, że aż brzuch się spinał no i niestety skończyło się antybiotykiem
Stresuję się czy taka ilość leków nie będzie miała wpływu na Malucha....no ale zrobiłam z nim układ przed dziś rano przed wzięciem pierwszej dawki, mama się musi wyleczyć, a Maluch musi sie mieć dobrze
-
dziewczyny trzymajcie kciuki za nas jutro Mamy przesunięta wizytę z piątku i już jutro będziemy podglądać nasze maleństwo. Coraz bardziej się stresuję, czy wszystko jest ok Czy dzidzia rośnie, czy jest zdrowa Wizytę mamy dopiero o godz 18 wiec cały dzień nerwów
A na dodatek nasza wizyta nałożyła nam się z zabiegiem mojego starszego psiaka u weterynarza. Będzie miał czyszczone zęby i musi być na ten czas uśpiony, a że ma już ponad 11 lat trochę się stresuję czy mu to usypianie nie zaszkodzi.
Czeka nas jutro szalony dzień
Oby ten jutrzejszy dzień był SZCZĘŚLIWY -
Jestem jakaś dziwna.
Wczoraj ledwo stałam na nogach, a dzisiaj Power taki, że robię dwie zupy, drugie pranie i piję drugą kawkę...
Dziewczyny, jak macie problemy z cerą, kupiłam w Rossmanie eveline żel do mycia twarzy zielony (był jeszcze różowy dla cery wrażliwej). W promocji 10,99 można używać jako żel do mycia lub na sucho do demakijażu. Powiem wam, że teraz umyłam i skóra czyściutka i świeża. -
Lila26 wrote:Karolina trzymamy kciuki !
Kurde co zjem jablko to laduje w wc ... (nie chodzi o wymioty haha ) wlasnie zjadlam i czekam na reakcje czy ey tez tak macie ?
Od jelitowki niestety wrecz przeciwnie przez co czuje sie nabira. A tak bylo dobrze
-
nick nieaktualny
-
Totoja wrote:Ogloszenie parafialne. Zerknijcie na 1 strone czy jestescie na liscie. Jesli nie i macie ochote na niej byc to podajcie date porodu.
Lila26 wrote:Karolina trzymamy kciuki !
Kurde co zjem jablko to laduje w wc ... (nie chodzi o wymioty haha ) wlasnie zjadlam i czekam na reakcje czy ey tez tak macie ?