Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Widzę, że temat płci na czasie
U nas Mąż ciśnie za SYNEM, ja raczej za CÓRKĄ, ale że dziecko mocno wystarane i po 2.5roku jest upragniony brzuszek to będziemy się cieszyć z Maluszka bez względu na posiadane lub nie klejnoty :p
Co do brzuszka- też mam już spory, o jeansach zapomniałam jakieś 2-3 tyg temu. Teraz tylko leginsy z panelem ciążowym wchodzą w grę. Wczoraj zamówiłam 2 pary na allegro bo czuję ze do wiosny będę śmigać tylko w leginsach
Natusia, Marutka - na 1.12 jesteśmy już 3 z prenatalnymi
Czekam na wieści od dzisiejszych Mam po USG! -
Ezia90 wrote:Takie pytanie mam. Która z Was NIE robi testu pappa? Bo widzę że chyba jestem tu jedyna co nie zamierza raczej
Ja nie robilam. W zadnej ciazy. Wg lekarza jest ok. A tak naprawde nigdy pewnosci mi nie dadza. Mimo wieku mam ryzyko 1:4000 wiec jak patrze na niektore wyniki to i tak sporo ale wierze ze bedzie w tych 3999 a nie ta 1a pappa czesto miesza i przysparza nerwow rodzicom. A potem okazuje sie ze jest ok.
-
Dzidzia ma 53,1 mm, 160 ud/min, przezierność 1,3, kość nosowa obecna, przepływy w normie, rączki nóżki są paluszki po 5 szt, żołądek jest, pęcherz jest,mózg/czaszka jest ok.
Totoja, Merida86, caroline29, annamaria83, Mandarynka2016, AgaSY, grzeszna24, sandri_1, Marutka, ines., makatka, LaRa, ataeb lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0b80c5a96e9.jpg
Mandarynka2016, grzeszna24, Marutka, Ezia90, 100noga, Ulkaa, Gracjanna, Tchibo, ataeb lubią tę wiadomość
-
Ezia90 wrote:Takie pytanie mam. Która z Was NIE robi testu pappa? Bo widzę że chyba jestem tu jedyna co nie zamierza raczej
Jeśli wszystko będzie super na USG prenatalnym to raczej nie będę robić Pappy... A liczę ze będzie SUPER !!!
-
Ezia90 ja nie robię testu PAPPA
. Ginekolog nie kazała, a ja nie naciskam
.
Totoja i Natusia_mamusia i jak to imię pasuje do Waszych chłopaków? Zadowolone jesteście z wyboru? Bo mi się bardzo podoba. Najpierw Leoś, w szkole Leo, a dorosły Leon
. Tylko nie wiem co on kiedyś na to
.
MałaMyszka zdjęcie 3D? Ja chyba zostanę przy 2D, jest jakieś takie bardziej typowe hahaAsikkk lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
AgaSy teraz Leonow jest mnostwo, wiec za te kilkanascie lat mysle, ze nie bedzie zle sie czul z tym imieniem. Mi sie od zawsze podobalo imie Leon,mielismy chwile zwatpienia bo znajomi nazwali tak psa ale jednak wygralo. To moj kochany Leosiek, Leos, Leonidas, Leonardo, Leonek i Leos. Tylko Leosko to lobuziaki, wszyscy ktorych znam. Nie wiem jak u Natusi
-
ezia90 ja nie robię PAPPA. Jakby coś wyszło źle na poprzednim USG genetycznym to wtedy bym pewnie zrobiła. Ale na szczęście wszystko jest w najlepszym porządku.
Moje maleństwo w 13t1d mierzyło 6.54 cm
Mysza gratuluję cudownych wieści i wynikówGracjanna lubi tę wiadomość