Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień doberek
powodzenia wszystkim wizytującym bo o ile dobrze pamiętam dziś kilka wizyt w planie
moja na 16, mam nadzieje, że będzie już dziś usg prenatalne.Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Dzień dobry,
zestresowana ale prawie gotowa na wizytę. Szybki prysznic, szybkie śniadanko, odwozimy małego do teściowej i na 11 jedziemy...
Wczoraj odkurzałam samochód i trochę przegięłam. Wieczorem nie znalazłam serduszka, więc położyłam się spać. W nocy niestety mały nie chciał spać w swoim łóżku, więc całą nockę spaliśmy razemi oczywiście panicz jeszcze chrapie heheheh
No nic uciekam. Odezwę się po wizyciegrzeszna24 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
dziś i ja wizytujęnie mogę się doczekać aż zobaczę naszego Ktosia
podświadomie przeżywałam dzisiejszą wizytę i całą noc kręciłam się z boku na bok
ale to nic dziś o 12 koniec pracy, wizyta, zakupy i weekend... do tego słoneczko próbuje przebić się za chmur i oby dało się wyrwać na spacerek za widnego
Miłego dnia Brzuchatkigrzeszna24, Zoja lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
. Na Śląsku od wczoraj strasznie pochmurnie i ciemno
. Ale dziś już piątek, weekendu początek, a w poniedziałek o 13.40 usg prenatalne!! Zaczynam powoli się stresować, ale od kiedy słucham wieczorami serduszka to jakoś mi lepiej
. Nie mogę się doczekać, żeby znowu zobaczyć dzidziusia
małaMyszka, grzeszna24 lubią tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Witam
Znów kilka dni się nie odzywałam ale mój chrześniak przyleciał na tydzień no i ciocia nacieszyć się musijutro już odlatują. Poza tym ja głupia taka jestem i ciągle byłam się o źle wieści. Wczoraj wizyta i uff wszystko dobrze dzidzia duża zgodnie z terminem a nawet usg pokazuje 10t a ja wczoraj miałam 9t5d..widziałam serce i dopytywałam cxy na pewno dobrze to dał chwilę posłuchać pięknie biło;) poruszał mi brzuchem żeby się male poruszyło i najpierw rączka a potem nóżki Machalica aż lekarz mówi że już kończymy usg bo się denerwuje że go podglądamy
nie wiem czemu ciągle mówię o tym maleństwo jako "on" ciekawe czy mam dobre przeczucie:) doczesna bez cech odklejania także dobrze. Lekarz kazał mi nie denerwować się brakiem objawów;) za dwa tyg mam prenatalne bo do tej Pani,która zajmuje sie prenatelnymi tam gdzie chodze sa duże kolejki i udało się mnie wcisnąć na 8go oby wszystko było dobrze. Ja cały czas się modlę nowenną pompejską...już jestem spokojniejsza ale obawy zawsze są. Pozdrawiam i gratuluję udanych wizyt oraz powodzenia dla tych co mają wizyty dziś...
Aaa macie jakieś sprawdzone dobre dla kobiet w ciąży żele na trądzik??? -
Niki ja kupiłam żel eveline niebieski. Ma dwa zastosowania: Myjący lub demakijażu wacikiem. Myję nim codziennie twarz i odczuwam ulgę. Dwa razy w tygodniu stosuję peeling drobnoziarnisty i jakoś jest. Na to nic nie poradzimy... Hormony
-
AgaSY wrote:Ja też mówię o dzidziusiu "on"
A nawet Leon
.
O, co do tych żeli na trądzik to się podpinam do pytania!
mam to samo... nie wiem dlaczego stawiam od początku, że to chłopiec, ale możę dlatego, że chyba wcelowaliśmy punkt w owulacje, ponoć większe prawdopodobieństwo na chłopca.
zresztą mi to zupełnie obojętne, tak samo będę sie cieszyć i z chłopca i z dziewczynki, żeby tylko wszystko dobrze było.
kiepski dziś ze mnie pożytek w pracy, na dobrą sprawę mogłam wziąć połówkę urlopu i na wizytę umowić się wcześniej bo i tak za bardzo sie na niczym nie skupie.Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
małaMyszka wrote:Niki ja kupiłam żel eveline niebieski. Ma dwa zastosowania: Myjący lub demakijażu wacikiem. Myję nim codziennie twarz i odczuwam ulgę. Dwa razy w tygodniu stosuję peeling drobnoziarnisty i jakoś jest. Na to nic nie poradzimy... Hormony
-
Totoja wrote:Czy komus juz wyskoczyl brzuchol duzy?? Ja mam tragicznie duzy, a przeciez macica jest jeszcze malusia. To co to tak mnie wysadzilo?????
X
Nadrabiam zaległości od wczorajStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Asikkk wrote:Jestem jestem
nadal lezakuje.wizyta 30.11.mam dzis kryzys mdlosci
chodze po scianach bleeee mam nadzieje ze z fasolka ok.przestalam poplamiac jakis czas temu.
Na suchy kaszel polecam siemie lniane.taki kisielek z niego zrobic.mozna z miodem i sokiem owocowym.do konca 1 trym nie faszerowalabym zadna chemia.suchy kaszel to poczatek,ktory przerodzi sie w mokry.jest dosc niebezpieczny bo moze owodowac skurcze macicy przez napinanie miesni podczas kaslania.do tego vit c.czosnek.miod cytrynaAsikkk lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
AgaSY wrote:A ja słyszałam, że w ciąży nie powinno się pić naparu i soku z malin przed 9 miesiącem, bo powodują przedwczesne porody...
X
Dziewczyny czekamy na wieść jak po wizytachStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
kania901 wrote:Sok z owoców malin można pić. Chodzi o napary z liści malin których nie wolno.
dokładnie, z owoców można, z liści malin nie bo może przyspieszyć poród, dopiero wskazany jest od bodajże 36 tygodnia.Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny