Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za rady, mam nadzieje ze mi to pomoże. Na razie woda z cytryna nie smakuje dziecku, picie kisielku z mielonego lnu nie pomaga, kupię sliwki i tego spróbuję, z resztą jutro mam wizytę u lekarza i zapytam o jakieś sposoby.
Do tej pory jak miałam taki problem to brałam dulcobis ale w ciąży raczej nie wolno go brać.
Laktuloze kiedyś piłam i nie przynosila żadnych rezultatów więc tego raczej brać nie będę -
małaMyszka wrote:To na kiedy masz?
Obie dziś 13t3d.
U mnie spokój jak makiem zasiał, mogę zająć się świątecznymi prezentami:) W tym roku jak nigdy jest na to duuużo czasu!
Czekam na wieści od koleżanki, która lada moment urodzi... pora zrobić dla nich maleńkie niebieskie buciki
Fajnie, że na forum same dobre wieści, serce się raduje !!!
Totoja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LaRa wrote:Oooo wlasnie sprawdziłam, chciałam sie zalogować na prywatne forum, ale zostałam usunięta, szkoda
ale nie mam na tyle czasu, zwłaszcza przy małym dziecku zeby ogarniać wszystkie watki. Przynajmniej jakaś wiadomość by sie należała, ze nie należę juz do prywata. No cóż..... Przejmować sie tym nie zamierzam.
Ja i maz walczymy z jelitówką, najgorszy to ten ból brzucha, uczucie skręcania jelit ;( masakra... Malz idzie dzis do lekarza po L4, bo nie dajemy rady. Juz drugi raz w tej ciąży
Pozatym witam sie w II trymestrze -
Witajcie,
U mnie juz dzien trwa od po 5, gdy mała obudziła sie z biegunka. Juz wszyscy walczymy z jelitówką. ;(
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Dawajcie znać po.
I tak sobie mysle.... Moze czas niedługo zalozyc konto na fb. Aby wrzucić zdjęcia itp.
Zreszta jak widać zrobiły sie dwa obozy, z jednego nas wyrzucają, z drugiego my je.... Niefajnie...... -
Lara byl juz temat fb. Ja nawet uwazam ze to dobry pomysl ale nie teraz. Znowu bedzie to samo, czesc przejdzie a reszta?? Ja bylam zdziwiona tym, ze tak postapily wiec rozumiem, ze nie maja ochoty juz przezywac z nami ciazy.I skoro niektore dziewczyny od miesiaca sie tu nie odzywaly a tam wiem, ze sa na biezaco to znak, ze wybraly. Najlepiej jakby zrobic nowa liste, tylko przy dosc duzej ilosci osob nie wiem, ktora sie odzywa a ktora nie i juz i tak niechcacy usunelam Grzeszna i Milk@. Poprosze meza by druknal liste co wstawila Malamyszka i bede odznaczac kto jest. Tylko z tel nawet nie moge wejsc z posty osoby bo pokazuje mi tylko jedna strone.
-
Totoja, wiem, Żr temat fb był juz poruszany. Ale chodzi o to ze teraz coraz wiecej będziemy chciały pokazać zdjeć a po sytuacjach jakie miały miejsce na forum, nie radziłabym. Tzn ja na bank sie nie podzielę zadnymi fotkami.
-
Ja tez nie wrzucam tutaj. Znaczy ja nie mam nic przeciwko ale reszta musi sie wypowiedziec.
Lara zaproponowala bysmu utworzyly nasza grupe na FB aby wrzucac fotki usg, brzuszkow a potem maluszkow. Kto jest chętny reka do góryLaRa, Niczkka, małaMyszka lubią tę wiadomość