Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez jestem z Wami
u mnie przez ost 3-4 tyg cagle mdlosci i wymioty.. juz jestem z 6kg na minusie
co prawda mam z czego schodzic ale zmeczenie daje mi ostro w kosc. Od 3 dni sa tylko mdlosci wiec idzie jakos wytrzymac. W poniedzialek mam usg genetyczne i nie moge sie doczekac az popodgladam swoja kruszyne! Oby tylko wszystko bylo dobrze
-
Cześć dziewczynki ja już jestem po wizycie. Badania prenatalne za mną
wszystko jest na swoim miejscu , serduszko ładnie bije a maluch mierzy 67,5 mm i wg usg jest starszy o 2 dni i ma 13t1d :)Za tydzień odbieram wyniki PAPPA zobaczymy co wyjdzie.
Marutka, Liliaczerwcowa, 19Biedroneczka91, syringe, LaRa, Merida86, ines., małaMyszka, makatka lubią tę wiadomość
-
To fajnie, same chłopaki czy parka?
Ja między pierwszą córka a drugą też mam ok 20 i teraz też będzie ok 20:)
Dziewczyny które mają doświadczenie z nadciśnieniem czy wynik 134/86 przy braniu dopegytu jest dobry? Robiłam kilka pomiarów i wszystkie podobne nawet dwa wyższe ok 148/86.
Wizytę mam dopiero 22 grudnia.
-
Liliaczerwcowa wrote:To fajnie, same chłopaki czy parka?
Ja między pierwszą córka a drugą też mam ok 20 i teraz też będzie ok 20:)
Dziewczyny które mają doświadczenie z nadciśnieniem czy wynik 134/86 przy braniu dopegytu jest dobry? Robiłam kilka pomiarów i wszystkie podobne nawet dwa wyższe ok 148/86.
Wizytę mam dopiero 22 grudnia.
Ile bierzesz juz leki???? I jak mierzysz 2 raz?? Wiesz ze miedzy pomoarami powinno byc min 15 min przerwy??
-
A u nas na odwrót,liczymy na chlopa:)Ale z córki też się uciesze. Ale trzymam kciuki i przedewszystkim zdrówka.
Biorę od tygodnia, a pomiary robie zwykle 3 razy dziennie a dziś z tego względu ze wychodziły wysokie to co 1-2h.
Jak czasem zrobię pomiar 1 po 2 to ten drugi zazwyczaj niższy i wtedy nie wiem czym się sugerować. Teraz miałam 146/86.
-
Milk@ wrote:Totoja, a czemu mnie usunęłaś z pierwszego posta?
przecież cały czas jestem.
Sorki, naprawie swoj bladchcialam popoprawiac i cos mi sie powalilo na telefonie. Nie da sie cofnac edycji, dlatego myszka wrzucila liste z excela bysmy mogly jeszcze raz ja zedytowac i wpisac juz tylko te osoby, ktore rzeczywiscie sa.
Np skasowalam Renc bo jeszcze na tamtym forum czytalam co sie stalo. No i dziewczyny, ktore juz tu nie zagladaja.