Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Też mam problem z zaparciami. Na początku piłam wodę z zalanych na noc suszonych śliwek i raz pomaga raz nie. Dodatkowo 2 razy dziennie zjadam łyżkę zielonego siemienia lnianego. Był już taki moment że nic nie pomagało i przedwczoraj wszystko odstawilam i wczoraj i dziś problem minął. Tak więc stwierdzam że nie ma reguły
-
"Kochane wiem, że nie każda ma czas na forum i dlatego wklejam listę z naszej tabelki, trochę się martwię o dziewczyny. Proszę te mamusie, które nie widzą się na tej liście, żeby dały znać, to od razu dopiszę i totoja wrzuci na pierwszą stronkę".
Dopisałam się już przed chwilunią do tabelki. Zbieram się bo niebawem mam wizytę 12,50 prenatalne więc wieczorem jak zasiądę do kompa to wam napiszę co i jak .Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 11:23
-
kania901 wrote:Jestem jedną z tych co czyta z doskoku z braku czasu.
Ale wszystko u mnie ok.
Dzisiaj wieczorem wizyta, już nie mogę się doczekać.
Jakoś od niedzieli słabną mi mdłości, więc w końcu mogę normalnie funkcjonować. -
Oooo wlasnie sprawdziłam, chciałam sie zalogować na prywatne forum, ale zostałam usunięta, szkoda
ale nie mam na tyle czasu, zwłaszcza przy małym dziecku zeby ogarniać wszystkie watki. Przynajmniej jakaś wiadomość by sie należała, ze nie należę juz do prywata. No cóż..... Przejmować sie tym nie zamierzam.
Ja i maz walczymy z jelitówką, najgorszy to ten ból brzucha, uczucie skręcania jelit ;( masakra... Malz idzie dzis do lekarza po L4, bo nie dajemy rady. Juz drugi raz w tej ciąży
Pozatym witam sie w II trymestrzemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
LaRa niestety taki już nasz los eheheeheh też się dowiedziałam przez przypadek, że już mnie tam nie chcą, ale po moim ostatnim poście tego właśnie się spodziewałam... niby intymniej, szczerze, bezpiecznie, ale faktycznie dwa wątki wymagają czasu, szczególnie że jeden nie jest na bbf, bo tak normalnie ogarniam 4 różne plus kalendarz
-
Jestem, jestem, rzadziej ostatnio, bo muszę mieszkanie ogarnąc, bo teściowie na święta zjeżdząją, więc muszę moje zapuszczone szafki odgruzować
Widzialyscie? Jak Lewandowski ogłosił ze Anka w ciąży w 5 miesiącu? Trochę smiesznawy ten sposób ogłoszenia światu ale skoro tak chcieli poinformować...
teraz wszyscy będą mieli głupiego hopla na tym punkcie i już Jankes z eski budzi ludzi sposobem "na lewego" z palcem w buzi i piłką pod koszulka..heh
-
19Biedroneczka91 wrote:Jestem, jestem, rzadziej ostatnio, bo muszę mieszkanie ogarnąc, bo teściowie na święta zjeżdząją, więc muszę moje zapuszczone szafki odgruzować
Pozdrow Kochana od nas dziewczyny z forum. Szkoda, ze nie bedziemy wiedzialy co u nich, czy beda mieli chlopca czy dziewczynke. No trudno.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ezia90 wrote:Widzialyscie? Jak Lewandowski ogłosił ze Anka w ciąży w 5 miesiącu? Trochę smiesznawy ten sposób ogłoszenia światu ale skoro tak chcieli poinformować...
teraz wszyscy będą mieli głupiego hopla na tym punkcie i już Jankes z eski budzi ludzi sposobem "na lewego" z palcem w buzi i piłką pod koszulka..heh
ale, że to Lewy, to będą się teraz rozpływać aż do porodu:)
Totoja wrote:Pozdrow Kochana od nas dziewczyny z forum. Szkoda, ze nie bedziemy wiedzialy co u nich, czy beda mieli chlopca czy dziewczynke. No trudno.
ja zaglądam i tu i tu:)
Ezia, szczerze to juz mam dosyć słuchania o Lewandowskich. Fajńie, ze bedą rodzicami, ale zeby tak media huczały to juz chore.
Biedronko, jak sie czujesz?
Malutka, oby migreny minęły. -
LaRa wrote:Ezia, szczerze to juz mam dosyć słuchania o Lewandowskich. Fajńie, ze bedą rodzicami, ale zeby tak media huczały to juz chore.
Biedronko, jak sie czujesz?
Malutka, oby migreny minęły.
Codziennie słucham serdusia i czuję się spokojniejsza...Tylko przez te durne zaparcia, hemoroidy mi dokuczają, znaczy chyba, bo nigdy nie miałam, ale wnoszę po objawach:)ale od kiedy zaczęłam nałogowo pić maślankę i pochłaniać jabłka, to jest lepiej:)