Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Totoja wrote:Lara byl juz temat fb. Ja nawet uwazam ze to dobry pomysl ale nie teraz. Znowu bedzie to samo, czesc przejdzie a reszta?? Ja bylam zdziwiona tym, ze tak postapily wiec rozumiem, ze nie maja ochoty juz przezywac z nami ciazy.I skoro niektore dziewczyny od miesiaca sie tu nie odzywaly a tam wiem, ze sa na biezaco to znak, ze wybraly. Najlepiej jakby zrobic nowa liste, tylko przy dosc duzej ilosci osob nie wiem, ktora sie odzywa a ktora nie i juz i tak niechcacy usunelam Grzeszna i Milk@. Poprosze meza by druknal liste co wstawila Malamyszka i bede odznaczac kto jest. Tylko z tel nawet nie moge wejsc z posty osoby bo pokazuje mi tylko jedna strone.
Hipokryzją zawiało...
Na tamtym forum dało sie sprawdzić kto kiedy sie loguje... byłaś co drugi dzien, bez żadnego słowa, zeby sobie popatrzeć. Jednocześnie pisząc tudziewczyny nie godziły sie na to by ktoś oglądał ich fotki jednocześnie nie starając sie byc częścią grupy. Wyrzuciłas mnie z listy? Spoko. Wisi mi to. Taka niestety "brudna robota" admina ze ja musiałam wcielić w zycie decyzje którą podjęła grupa. Od początku było mówione jakie jest założenie. I jesli ktoś logował sie regularnie a nie raczył odezwać to było nie fair w stosunku do dziewczyn. Tak samo jak ktoś miał dostęp a przyszedł raz na tydzień sobie poczytać albo pooglądać fotki. Widocznie nie był zainteresowany. Wiec błagam, nie pisz mi o jakimkolwiek wybieraniu bo cześć dziewczyn zlewala na tamto forum będąc na bieżąco tu, a ja wyegzekwowałam tylko to co od początku było założeniem- za pozwoleniem całej grupy z resztą...
Nie bede sie wdawać w gownoburze bo w ciazy mi to zbędne.
Dodałam co chciałam, dziękuje za uwage.
Miłego dnia i powodzenia na wizytach
-
Ja jestem za grupą na fb
pozdrawiam z samego rana...ja zjadłam śniadanko zaraz zaczynam sie szykować lekarza mam na 12.20 ale musze dojechac 60km wiec znacznie szybciej musimy wyjechac a czas zcrana leci...to w sumie fajnie bo szybciej do wizyty zleci oby tylko dobre wieści byly
-
Totoja wrote:Lara byl juz temat fb. Ja nawet uwazam ze to dobry pomysl ale nie teraz. Znowu bedzie to samo, czesc przejdzie a reszta?? Ja bylam zdziwiona tym, ze tak postapily wiec rozumiem, ze nie maja ochoty juz przezywac z nami ciazy.I skoro niektore dziewczyny od miesiaca sie tu nie odzywaly a tam wiem, ze sa na biezaco to znak, ze wybraly. Najlepiej jakby zrobic nowa liste, tylko przy dosc duzej ilosci osob nie wiem, ktora sie odzywa a ktora nie i juz i tak niechcacy usunelam Grzeszna i Milk@. Poprosze meza by druknal liste co wstawila Malamyszka i bede odznaczac kto jest. Tylko z tel nawet nie moge wejsc z posty osoby bo pokazuje mi tylko jedna strone.
Totoja jakby co to mogę Ci pomóc z tą listąjakoś rozsądnie trzeba to zrobić, żeby się niepoobrażać, bo wiadomo hormony
swoją drogą mnie też usunęłaś, a jestem cały czas ale luzik nie obrażam się
termin na 12.06
Pianistka spokojnie nie ma co sie obruszać, tak samo tutaj dziewczyny mogłyby powiedzieć, że wpadasz poczytać i idziesz na tamto forum się udzielać... nie stwarzajmy niepotrzebnych awantur.
ja w miare mozliwości czasowych zaglądam na oba, tu jestem częściej, bo też udzielam się tu w innej grupie, więc tak z automatu zaglądam do czerwcówek. zresztą chyba nie ma się co wzajemnie rozliczać.Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:Totoja jakby co to mogę Ci pomóc z tą listą
jakoś rozsądnie trzeba to zrobić, żeby się niepoobrażać, bo wiadomo hormony
swoją drogą mnie też usunęłaś, a jestem cały czas ale luzik nie obrażam się
termin na 12.06
Pianistka spokojnie nie ma co sie obruszać, tak samo tutaj dziewczyny mogłyby powiedzieć, że wpadasz poczytać i idziesz na tamto forum się udzielać... nie stwarzajmy niepotrzebnych awantur.
ja w miare mozliwości czasowych zaglądam na oba, tu jestem częściej, bo też udzielam się tu w innej grupie, więc tak z automatu zaglądam do czerwcówek. zresztą chyba nie ma się co wzajemnie rozliczać.
Ines i wlasnie o to chodzi, ze jesli kogos nie ma to odrazu dopisze i tyle.
ines. lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja bylam wczoraj na pobraniu krwi i postanowiłam wejsc na ip podejrzec bobasa czy wszystko ok bo 18.12 mam lot do polski a usg planowe dopiero na 10.1 więc po powrocie. I lekarka mloda mnie tak spiela ze myslalam ze wyjde z siebie nosz co za babsztyl. Zrobila mi w koncu usg ale sama nie wiem na ile wiedziala co i jak bo mlodsza byla ode mnie. Nie chciala mi zrobić usg bo tego sie nie praktykuje nosz k.... i to byl jej argument. Tlumacze ze mam lot i chcialabym zerknac czy wszystko ok a ona swoje... przy okazji siku tescik i jest ok no i pielegniarka powiedziała ze sa wstepne wyniki ze chlopiec i ze chyba wszystko ok. Na końcowe trzeba czekac. Poza tym lekarka pierwszego kontaktu tez powiedziala ze widzi wyniki i ze jest ok. Ale ten babsztyl mowi ale to tylko wstepne sa i odczulam ze to nic pewnego ale skoro poszlo w system to chyba ok??? Ogolnie usg serduszko ok ale niewiele wiecej wiem bo nie wiem na ile ta lekarka byla kompetentna. Ogolnie wkurzenie nadal mi nie przeszlo wrrr. No i tyle. Nie wiem czy sie juz cieszyc czy nie. Chyba poczekam do wizyty...
Gracjanna lubi tę wiadomość
-
Karolina a kiedy wizyta? dopiero 10.01 czy wcześniej masz?
wydaje mi się, że jakby było coś niepokojącego to by Ci powiedzieli, trzeba być dobrej myśli :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 09:14
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Cześć dziewczyny, odniosę się tylko do tego co napisała Pianistka - to forum jest publiczne i każdy może sobie wpaść poczytać co go aktualnie interesuje czy nurtuje zapyta o coś i wypaść, lub też tylko podczytywać i ani słówka nie napisać. Forum oddzielne jakie stworzyłyśmy było od początku baaardzo prywatne i każdy założenie jego znał. Sorry ale dziewczyny, które piszą ojejku zostałam usunięta! Serio? Jakbyście czytały te forum byście od kilku tygodni wiedziały o tym, że się zastanawiałyśmy gdzie jesteście i dlaczego was nie ma. Skoro ktoś nie czytał tego to nie było mu to potrzebne i nie ma się co obruszać. Jeśli wstawia ktoś prywatne zdjęcia to chyba logiczne, że nie chce aby ktoś obcy miał dostęp do nich, tym bardziej, że tu niemiła sytuacja miała miejsce i drugie forum było po to by wykluczyć całkowicie coś takiego.
Pozdrawiam dziewczyny i spokojnych ciąż Wam życzę, trzymam kciuki za każdą
-
małamigotka wrote:hej, mi od rana dokucza ból głowy
a w zasadzie od nocy, po dwóch pobudkach. W biurze pracuję przy zgaszonym świetle.
Co do prenatalnych czy na nich trzeba mieć kartę ciąży?
mój lekarz truje, że karte ciąży trzeba mieć zawszeCórcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
-
Hej dziewczyny, przez jakiś czas nie mogę zalogować się na forum czerwcówek, nie wiecie przypadkiem co się dzieje? Do tej pory chodziło normalnie, później jakiś czas nie miałam możliwości żeby się zalogować ze względu na brak czasu a teraz pojawia się komunikat że konto nieaktywneSynek 17.06.2017r
Maleństwo w drodze ❤ -
EM o dziwo nie pisalam tam czesto ale zagladalam caly czas. Nie bylo mnie tam kilka dni, bo tak wyszlo nie kilka tygodni
bo samo forum istnieje od miesiaca albo i nie. I raczej nie byly to zale tylko kazda sprawdzila czy ja usunelyscie.
Dla mnie temat tamtego forum i osob ktore stad odeszly jest zakonczony. Nie znam was i zadnej straty przez to nie odczuwam. Tez zycze kazdej spokojnej ciazy, i milego czasu spedzonego czy tam, czy tu czu tez nigdzie
Ps. O ile widze to obruszenie wyszlo od was najwieksze. Chcemy zrobic nowa liste, bo po co na niej ktos kto i tak.juz tu nie zajrzy. Koniec z mojej strony.
-
Groszka wrote:Hej dziewczyny, przez jakiś czas nie mogę zalogować się na forum czerwcówek, nie wiecie przypadkiem co się dzieje? Do tej pory chodziło normalnie, później jakiś czas nie miałam możliwości żeby się zalogować ze względu na brak czasu a teraz pojawia się komunikat że konto nieaktywne
Przeczytaj wypowiedz EM wyzej.