X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2017
Odpowiedz

Czerwiec 2017

Oceń ten wątek:
  • Totoja Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ezia90 wrote:
    Jak usunięta? Skąd? Kto? Dlaczego? Nie

Ezia napisalam Ci priv ;-)

0d1ylqxwgj8ci0pf.png
    k0kdanli3ifomssb.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Totoja wrote:
    Lara byl juz temat fb. Ja nawet uwazam ze to dobry pomysl ale nie teraz. Znowu bedzie to samo, czesc przejdzie a reszta?? Ja bylam zdziwiona tym, ze tak postapily wiec rozumiem, ze nie maja ochoty juz przezywac z nami ciazy.I skoro niektore dziewczyny od miesiaca sie tu nie odzywaly a tam wiem, ze sa na biezaco to znak, ze wybraly. Najlepiej jakby zrobic nowa liste, tylko przy dosc duzej ilosci osob nie wiem, ktora sie odzywa a ktora nie i juz i tak niechcacy usunelam Grzeszna i Milk@. Poprosze meza by druknal liste co wstawila Malamyszka i bede odznaczac kto jest. Tylko z tel nawet nie moge wejsc z posty osoby bo pokazuje mi tylko jedna strone.

Hipokryzją zawiało...
    Na tamtym forum dało sie sprawdzić kto kiedy sie loguje... byłaś co drugi dzien, bez żadnego słowa, zeby sobie popatrzeć. Jednocześnie pisząc tu ;) dziewczyny nie godziły sie na to by ktoś oglądał ich fotki jednocześnie nie starając sie byc częścią grupy. Wyrzuciłas mnie z listy? Spoko. Wisi mi to. Taka niestety "brudna robota" admina ze ja musiałam wcielić w zycie decyzje którą podjęła grupa. Od początku było mówione jakie jest założenie. I jesli ktoś logował sie regularnie a nie raczył odezwać to było nie fair w stosunku do dziewczyn. Tak samo jak ktoś miał dostęp a przyszedł raz na tydzień sobie poczytać albo pooglądać fotki. Widocznie nie był zainteresowany. Wiec błagam, nie pisz mi o jakimkolwiek wybieraniu bo cześć dziewczyn zlewala na tamto forum będąc na bieżąco tu, a ja wyegzekwowałam tylko to co od początku było założeniem- za pozwoleniem całej grupy z resztą...
    Nie bede sie wdawać w gownoburze bo w ciazy mi to zbędne.
    Dodałam co chciałam, dziękuje za uwage.
    Miłego dnia i powodzenia na wizytach

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Niki69 Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem za grupą na fb :) pozdrawiam z samego rana...ja zjadłam śniadanko zaraz zaczynam sie szykować lekarza mam na 12.20 ale musze dojechac 60km wiec znacznie szybciej musimy wyjechac a czas zcrana leci...to w sumie fajnie bo szybciej do wizyty zleci oby tylko dobre wieści byly ;)

3jgx3e3k6oetpx65.png
  • Totoja Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki trzymamy kciuki ;-)

MagM jak dzisiaj cukry???

0d1ylqxwgj8ci0pf.png
    k0kdanli3ifomssb.png
  • ines. Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Totoja wrote:
    Lara byl juz temat fb. Ja nawet uwazam ze to dobry pomysl ale nie teraz. Znowu bedzie to samo, czesc przejdzie a reszta?? Ja bylam zdziwiona tym, ze tak postapily wiec rozumiem, ze nie maja ochoty juz przezywac z nami ciazy.I skoro niektore dziewczyny od miesiaca sie tu nie odzywaly a tam wiem, ze sa na biezaco to znak, ze wybraly. Najlepiej jakby zrobic nowa liste, tylko przy dosc duzej ilosci osob nie wiem, ktora sie odzywa a ktora nie i juz i tak niechcacy usunelam Grzeszna i Milk@. Poprosze meza by druknal liste co wstawila Malamyszka i bede odznaczac kto jest. Tylko z tel nawet nie moge wejsc z posty osoby bo pokazuje mi tylko jedna strone.

Totoja jakby co to mogę Ci pomóc z tą listą :) jakoś rozsądnie trzeba to zrobić, żeby się niepoobrażać, bo wiadomo hormony :D
    swoją drogą mnie też usunęłaś, a jestem cały czas ale luzik nie obrażam się :P

termin na 12.06 :)

Pianistka spokojnie nie ma co sie obruszać, tak samo tutaj dziewczyny mogłyby powiedzieć, że wpadasz poczytać i idziesz na tamto forum się udzielać... nie stwarzajmy niepotrzebnych awantur.
    ja w miare mozliwości czasowych zaglądam na oba, tu jestem częściej, bo też udzielam się tu w innej grupie, więc tak z automatu zaglądam do czerwcówek. zresztą chyba nie ma się co wzajemnie rozliczać.

Córcia <3 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
    3i49o7esn08ndlz3.png
    Synek <3 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
    82do3e5e29ddmi8b.png
  • Totoja Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ines. wrote:
    Totoja jakby co to mogę Ci pomóc z tą listą :) jakoś rozsądnie trzeba to zrobić, żeby się niepoobrażać, bo wiadomo hormony :D
    swoją drogą mnie też usunęłaś, a jestem cały czas ale luzik nie obrażam się :P

termin na 12.06 :)

Pianistka spokojnie nie ma co sie obruszać, tak samo tutaj dziewczyny mogłyby powiedzieć, że wpadasz poczytać i idziesz na tamto forum się udzielać... nie stwarzajmy niepotrzebnych awantur.
    ja w miare mozliwości czasowych zaglądam na oba, tu jestem częściej, bo też udzielam się tu w innej grupie, więc tak z automatu zaglądam do czerwcówek. zresztą chyba nie ma się co wzajemnie rozliczać.

Ines i wlasnie o to chodzi, ze jesli kogos nie ma to odrazu dopisze i tyle.

ines. lubi tę wiadomość

0d1ylqxwgj8ci0pf.png
    k0kdanli3ifomssb.png
  • Totoja Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem ktora chce byc i tu i tu a ktora tylko tam.

ines. lubi tę wiadomość

0d1ylqxwgj8ci0pf.png
    k0kdanli3ifomssb.png
  • Totoja Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina daj znac co tam u was. Cos mi sie obilo o uszy i sie ciesze ale odezwij sie ;-)

0d1ylqxwgj8ci0pf.png
    k0kdanli3ifomssb.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, opowiadaj, czekamy .....

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Karolina :* Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja bylam wczoraj na pobraniu krwi i postanowiłam wejsc na ip podejrzec bobasa czy wszystko ok bo 18.12 mam lot do polski a usg planowe dopiero na 10.1 więc po powrocie. I lekarka mloda mnie tak spiela ze myslalam ze wyjde z siebie nosz co za babsztyl. Zrobila mi w koncu usg ale sama nie wiem na ile wiedziala co i jak bo mlodsza byla ode mnie. Nie chciala mi zrobić usg bo tego sie nie praktykuje nosz k.... i to byl jej argument. Tlumacze ze mam lot i chcialabym zerknac czy wszystko ok a ona swoje... przy okazji siku tescik i jest ok no i pielegniarka powiedziała ze sa wstepne wyniki ze chlopiec i ze chyba wszystko ok. Na końcowe trzeba czekac. Poza tym lekarka pierwszego kontaktu tez powiedziala ze widzi wyniki i ze jest ok. Ale ten babsztyl mowi ale to tylko wstepne sa i odczulam ze to nic pewnego ale skoro poszlo w system to chyba ok??? Ogolnie usg serduszko ok ale niewiele wiecej wiem bo nie wiem na ile ta lekarka byla kompetentna. Ogolnie wkurzenie nadal mi nie przeszlo wrrr. No i tyle. Nie wiem czy sie juz cieszyc czy nie. Chyba poczekam do wizyty...

Gracjanna lubi tę wiadomość

f2wlo7esqzuxwfsr.png
    zem3e6ydilxbgffb.png
  • ines. Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina a kiedy wizyta? dopiero 10.01 czy wcześniej masz?

wydaje mi się, że jakby było coś niepokojącego to by Ci powiedzieli, trzeba być dobrej myśli :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 09:14

Córcia <3 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
    3i49o7esn08ndlz3.png
    Synek <3 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
    82do3e5e29ddmi8b.png
  • EM89 Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, odniosę się tylko do tego co napisała Pianistka - to forum jest publiczne i każdy może sobie wpaść poczytać co go aktualnie interesuje czy nurtuje zapyta o coś i wypaść, lub też tylko podczytywać i ani słówka nie napisać. Forum oddzielne jakie stworzyłyśmy było od początku baaardzo prywatne i każdy założenie jego znał. Sorry ale dziewczyny, które piszą ojejku zostałam usunięta! Serio? Jakbyście czytały te forum byście od kilku tygodni wiedziały o tym, że się zastanawiałyśmy gdzie jesteście i dlaczego was nie ma. Skoro ktoś nie czytał tego to nie było mu to potrzebne i nie ma się co obruszać. Jeśli wstawia ktoś prywatne zdjęcia to chyba logiczne, że nie chce aby ktoś obcy miał dostęp do nich, tym bardziej, że tu niemiła sytuacja miała miejsce i drugie forum było po to by wykluczyć całkowicie coś takiego.

Pozdrawiam dziewczyny i spokojnych ciąż Wam życzę, trzymam kciuki za każdą

w57v90bvhls7ynfn.png
    w57vugpjw31vxt6v.png
    j6063tjqfgda3jt1.png
  • małamigotka Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, mi od rana dokucza ból głowy :/ a w zasadzie od nocy, po dwóch pobudkach. W biurze pracuję przy zgaszonym świetle.
    Co do prenatalnych czy na nich trzeba mieć kartę ciąży?

hchyyx8dax6r5i5c.png
  • ines. Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małamigotka wrote:
    hej, mi od rana dokucza ból głowy :/ a w zasadzie od nocy, po dwóch pobudkach. W biurze pracuję przy zgaszonym świetle.
    Co do prenatalnych czy na nich trzeba mieć kartę ciąży?

mój lekarz truje, że karte ciąży trzeba mieć zawsze :D

3i49o7esn08ndlz3.png
    82do3e5e29ddmi8b.png
  • Karolina :* Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyta 14 i 15.11 :)

f2wlo7esqzuxwfsr.png
    zem3e6ydilxbgffb.png
  • Groszka Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, przez jakiś czas nie mogę zalogować się na forum czerwcówek, nie wiecie przypadkiem co się dzieje? Do tej pory chodziło normalnie, później jakiś czas nie miałam możliwości żeby się zalogować ze względu na brak czasu a teraz pojawia się komunikat że konto nieaktywne :-(

Synek 17.06.2017r
    Maleństwo w drodze ❤
  • Totoja Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EM o dziwo nie pisalam tam czesto ale zagladalam caly czas. Nie bylo mnie tam kilka dni, bo tak wyszlo nie kilka tygodni :-) bo samo forum istnieje od miesiaca albo i nie. I raczej nie byly to zale tylko kazda sprawdzila czy ja usunelyscie.
    Dla mnie temat tamtego forum i osob ktore stad odeszly jest zakonczony. Nie znam was i zadnej straty przez to nie odczuwam. Tez zycze kazdej spokojnej ciazy, i milego czasu spedzonego czy tam, czy tu czu tez nigdzie ;-)

Ps. O ile widze to obruszenie wyszlo od was najwieksze. Chcemy zrobic nowa liste, bo po co na niej ktos kto i tak.juz tu nie zajrzy. Koniec z mojej strony.

0d1ylqxwgj8ci0pf.png
    k0kdanli3ifomssb.png
  • AgaSY Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wam hormony szaleją, kłócicie się o głupie fora :P

Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
    12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • Totoja Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszka wrote:
    Hej dziewczyny, przez jakiś czas nie mogę zalogować się na forum czerwcówek, nie wiecie przypadkiem co się dzieje? Do tej pory chodziło normalnie, później jakiś czas nie miałam możliwości żeby się zalogować ze względu na brak czasu a teraz pojawia się komunikat że konto nieaktywne :-(

Przeczytaj wypowiedz EM wyzej.

0d1ylqxwgj8ci0pf.png
    k0kdanli3ifomssb.png
  • Totoja Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina :* wrote:
    Wizyta 14 i 15.11 :)

Wpisac chlopaka czy jeszcze czekamy ;-) Ale czytajac na komplikavjach to zazwyczaj wstepny wynik to ten ostateczny :-)

0d1ylqxwgj8ci0pf.png
    k0kdanli3ifomssb.png
‹‹ 440 441 442 443 444 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ