Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak tak teraz patrzę to różne strony różnie piszą... Wiem na pewno, że soda niszczy żołądek. Jak będziesz ją piła raz na jakiś czas to na pewno nic się nie stanie... Ale ja piłam chyba z tydzień lub dłużej dzień w dzień. Jak przeczytałam, że nie wolno i od razu ją odstawiłam to i zgaga nie wróciła haha
.
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Totoja ha ha ha nie rozumiem takich ludzi ze niby co jej to dało? Czuła się jakaś wyjątkowa czy myślała ze jej ktoś będzie zazdroscil? Mega ubaw
Jak mi jest nie dobrze piję cisowianke lekko gazowana.
Zwolnienie dostaje od wizyty do wizyty. Ostatnie mam od 02.12 do 23.01
Matko i córki i wnuczko! 30 lat i niby takie ryzyko? Jakoś nie wierzę. Tak jak dziewczyny mówią to nie te czasy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Totoja wrote:Ja tez nie wrzucam tutaj. Znaczy ja nie mam nic przeciwko ale reszta musi sie wypowiedziec.
Lara zaproponowala bysmu utworzyly nasza grupe na FB aby wrzucac fotki usg, brzuszkow a potem maluszkow. Kto jest chętny reka do góry
Jak się dołączę to grupy to już wszyscy naookoło będą wiedzieć żże jestem w ciąży. Dla mnie to za wcześnie może po 25 tygodniu ciąży będę na to gotowa. Ja dwa razy poroniłam nie chce robić zamieszania ze swoją ciążą wśród znajomych czym później się dowiedzą tym lepiej.
-
Z neta
Normy NT obejmują ciąże od początku 11 tygodnia do końca 13 tygodnia ciąży:
Dla CRL=45mm (11 t. c.) mediana wynosi 1,2 mm, a 95 centyl 2,1 mm. Dla CRL=84mm (14 t. c.) mediana wynosi 1,9 mm, a 95 centyl 2,7 mm.
Czyli wychodzi ze jest ok. Jak lekarzowi powiedzialam, ze chyba za duze to powiedzial, ze norma do 3 i jest wszystko ok.
-
nick nieaktualny
-
AgaSY wrote:Ale Wam hormony szaleją, kłócicie się o głupie fora
-
Dziewczyny, moja pani doktor powiedziała, że norma NT jest do 3, bez względu na wiek. Dopiero po tej wartości trzeba zrobić dodatkowe badania.
Poza tym staram sobie też tak to tłumaczyć, że lekarz nie ma linijki w ręku i wystarczy jedno drgnięcie ręki żeby wynik wyszedł o 0.1 mm więcej. Nie ma co się martwić na zapas! A 30 czy 33 lata to nie tak dużoSynek 17.06.2017r
Maleństwo w drodze ❤ -
Totoja wrote:Marisa spoko. Dodam tylko ze zaden znajomy nawet o tym nie bedzie wiedzial. To grupa tajna, nic co w niej bedzie nie bedzie widoczne dla nikogo spoza
ale rozumiem czy sie kierujesz.
Jak nikt się nie dowie to ja mogę i zarazja mało korzystam z fb, więc mało też o nim wiem, u mnie na fejsie widać kto do jakich grup należy to są sądziłąm z góry że będzie widać gdzie i ja należę.
-
nick nieaktualny
-
Cześć
cieszę się, ze przespalam burze:) trzymam kciuki za wszystkie dzis wizytujace. Karolina moglas tej lekarce glowe ukrecic;) co za baba.... Ja mam wizyte okolo 15... I juz siedze jak na szpilkach. Chociaz niedawno sluchalam serduszko, gdyby nie detektor to juz bym umarla ze stresu;)
Ulkaa wrote:No właśnie. Tez miałam takie optymistyczne myślenie, ale sprowadził mnie na dół.
Słuchajcie jak płaci ZUS? I kiedy i czy np jak się zwolnienie skończy to od razu, czy np 10 zawsze ?
Marisa wrote:Jak nikt się nie dowie to ja mogę i zaraz
ja mało korzystam z fb, więc mało też o nim wiem, u mnie na fejsie widać kto do jakich grup należy to są sądziłąm z góry że będzie widać gdzie i ja należę.
nick nieaktualny