Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeśli mogę się wypowiedzieć w temacie to puki co czuje się trochę pominięto, rzadko kto odpowiada na moje posty:(Ale rozumiem ze jestem nowa a Wy już zdążyłyscie się zaprzyjaźnić, nie mniej jednak mam nadzieje ze się zadomowie i nikt mnie nie wyrzuci z forum
-
Liliaczerwcowa wrote:Totoja nie martw się NT ja miałam w poprzedniej ciąży 2 ponoć tez dlatego ze dziecko już duże był to 12t 5 dni.
E ja odpowiadam. Staram sie
Na poczatku sie przeatraszylam ale ufam temu doktorkowino o wlasnie maluch byl duzo wiekszy niz wypada z tp wiec napewno to mialo wplyw. Leo mial 1.9 wiec podobnie.
-
U nas dziś na obiad krupnik, moje dzieci są z tych co tylko toleruja zupy na obiad ewentualnie pyzy własnej roboty z sosem.Ja to nie mam ochoty nadal na nic,z natury jestem lakomczuchem a teraz to nawet fast food mi nie wchodzi.Wszystko na nie,mięso całkiem,jadam mandarynki, chlebek ryżowy,bułki i ewentualnie pomidory z mozarella i do tego grzanki,rolmopsy tez dwa razy zawitaly
na talerzu.
-
Liliaczerwcowa wrote:Jeśli mogę się wypowiedzieć w temacie to puki co czuje się trochę pominięto, rzadko kto odpowiada na moje posty:(Ale rozumiem ze jestem nowa a Wy już zdążyłyscie się zaprzyjaźnić, nie mniej jednak mam nadzieje ze się zadomowie i nikt mnie nie wyrzuci z forum
-
nick nieaktualnyChyba 2dni mnie tu nie było, ale już Was nadrobiłam
Od wczoraj siedzę na L4, dostałam na 3 tyg "żeby odpocząć"
Tak się zastanawiam, czy gin potwierdził już Wam płeć, która wyszła na prenatalnych? Kiedy "zwykły" gin najwcześniej potwierdza? My mamy na 70% dziewczynkę I już mnie nosi żeby kupować ubrankapowstrzymuję się jeszcze do potwierdzenia płci przez lekarza prowadzącego, oby zrobił to szybko
-
nick nieaktualnyLiliaczerwcowa wrote:Czy któraś z dziewczyn co mają terminy na początek czerwca czuje już ruchy maluszka. ? Ja w pierwszej ciąży czułam ok 17 a wdrugiej juz w 14.Nie mogłam uwierzyć że tak szybko ale to było na pewno to, to się czuje nie ma opcji na pomylke:)
-
Liliaczerwcowa wrote:A jakich detektorów uzywacie? Ja się zastanawiam nad kupnem widziałam na allegro takie wypasione z ktg za 250zl, taki zwykły ponad 100 wiec myślę że może warto zainwestować. W poprzedniej ciąży miałam Angel Sounds ale już sprzedalam.
a ruchów jeszcze nie czuję, ale w pierwszej ciąży człam dopiero w 20 tygodniu...
AgaSY wrote:Nie boicie się jeść miękkich serów jak mozarella?
Tez sie mogę doczekać momentu kiedy lekarz zdradzi Plec maluszka, prenatalne mam we wtorek wiec może cos mi zdradzi, moja kol sie dowiedziała tez w 13 tyg na 70 % i taka opcja juz zostałaStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Liliaczerwcowa wrote:Czy któraś z dziewczyn co mają terminy na początek czerwca czuje już ruchy maluszka. ? Ja w pierwszej ciąży czułam ok 17 a wdrugiej juz w 14.Nie mogłam uwierzyć że tak szybko ale to było na pewno to, to się czuje nie ma opcji na pomylke:)