Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Totoja wrote:Biedroneczko wczoraj moj dzidzius nie chcial wspilpracowac i ze 20 minut go szukalam. Schowal sie skubaniec gdzies.
staram się nie używać detektora codziennie żeby nie zwariować
Synek 17.06.2017r
Maleństwo w drodze ❤ -
Totoja wrote:Marisa spoko. Dodam tylko ze zaden znajomy nawet o tym nie bedzie wiedzial. To grupa tajna, nic co w niej bedzie nie bedzie widoczne dla nikogo spoza
ale rozumiem czy sie kierujesz.
Ja ostatnio sprawdzała, na pewno się nigdzie nie wyświetla jeżeli zapisujesz się do tajnego grona na fb u mnie też jeszcze nie wszyscy wiedzą więc chciałam tym epatować. Totoja, jakby co ja jestem za grupą na fb. Moja znajoma była na forum na Parentingu i w którymś momencie dziewczyny przeniosły się na fb i jakoś wszystkie się swobodniej poczuły -
Ulkaa wrote:Ja do dzis nie znalazłam tętna, szukałam długo i wszędzie, ale dzidziuś zyje
u mnie najczęściej kilka cm niżej pępka delikatnie z lewej strony. Tylko w ten sposób udaje mi się odszukać małego. I koniecznie z oliwką
Synek 17.06.2017r
Maleństwo w drodze ❤ -
Totoja wrote:Biedroneczko wczoraj moj dzidzius nie chcial wspilpracowac i ze 20 minut go szukalam. Schowal sie skubaniec gdzies.
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze.
Jeśli to na fb będzie tajne to mogę dołączyć ale mam obawy podobne do totoji że znowu dziewczyny się podzielą.
W poprzedniej ciąży założyliśmy sobie pocztę i każda miała do niej dostęp i tam wrzucalysmy zdjęcia.
Co gotujecie na obiad bo ja dalej nie wiem...?
-
Gracjanna wrote:Co gotujecie na obiad bo ja dalej nie wiem...?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 11:54
Synek 17.06.2017r
Maleństwo w drodze ❤ -
Gracjanna wrote:
Co gotujecie na obiad bo ja dalej nie wiem...?
Ja wczoraj nagotowałam gar rosołu więc jest co jeśćA jutro mam wigilię ze znajomymi więc będzie jeszcze dzisiaj musze zrobić deser i kapustę z grzybami
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
Totoja wrote:Sorki, naprawie swoj blad
chcialam popoprawiac i cos mi sie powalilo na telefonie. Nie da sie cofnac edycji, dlatego myszka wrzucila liste z excela bysmy mogly jeszcze raz ja zedytowac i wpisac juz tylko te osoby, ktore rzeczywiscie sa.
Np skasowalam Renc bo jeszcze na tamtym forum czytalam co sie stalo. No i dziewczyny, ktore juz tu nie zagladaja. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja chciałam się pożegnać, możecie mnie usunąć z pierwszej listy bo nie będę tu zaglądać. Ogólnie formuła publicznego forum mi nie odpowiada, nie umiem się odnaleźć, jest tu dla mnie za dużo osób, nie daję rady ich spamiętać. Prywatne jest dla mnie idealne, a dzięki temu że wszystkie dziewczyny się otwierają to mamy między sobą przyjacielską więź i każdą kojarzę bez problemu. Dodam jeszcze tylko tyle że właśnie po to to forum powstało, dla osób które szukały takiego miejsca- i dlatego WSPÓLNĄ decyzją usunęłyśmy dziewczyny które nie chciały czynnie z nami w tym uczestniczyć. Chyba formuła prywatnego forum jest logiczna i na pewno nie chodziło o to że każdy ma napisać min ilość postów bo to bzdura, albo że każdy codziennie ma tam wchodzić.
Powodzenia wszystkim!Magg_ie, EM89 lubią tę wiadomość
-
Marisa wrote:Przykro mi bardzo skarbie wiem co przeżywasz też tak miałam.
((
nie Sandri, tylko Renc.... i to było już jakiś czas temu...Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Nadrobiłam...
Słuchajcie moje K, na razie lista z pierwszej strony jest nieaktualna - tak się umówmy ok?
Każda która zagląda niech przejdzie na 440 stronę gdzie jest lista z naszej tabelki - dlatego którejś nie ma albo któraś jest, mimo że niestety się nie udało itp.
Nie kłóćmy się o bzdurę. Ja napisałam na zamkniętym forum to co mnie bolało i że nie będzie mnie kilka dni żeby nie czytać i się nie denerwować opiniami na temat tego postu, również napisałam, że pozostawiam decyzję dziewczynom czy mnie usuną czy nie. Usunęły, więc domyślam się, że mój post był albo bardzo dosadny albo połechtałam nie tam gdzie trzeba albo po prostu nie byłam tam mile widziana... ludzie umierają co 4 sekundy na całym świecie i to jest smutne, a nie to że coś się komuś nie podoba...
Nie obrażajcie się na totoja, próbujemy poskładać naszą listę wszystkich czerwcówek, tylko musimy wiedzieć czy wszystko jest ok. Nie ma znaczenia czy jesteście i się udzielacie, czy tylko czytacie, ważne że w ogóle jesteście.
Co do grupy na fb to jak najbardziej mi pasi
A jeśli chodzi o kolejmy podział, to też musimy pozostawić wybór każdej z osobna. Jestem w grupie sierpniowych mam 2015 i lubię tam zaglądać, bo dostaję powiadomienia i wiem mniej więcej co i jak u której słychać.
Coś jeszcze chciałam, ale zapomniałeTotoja, Gracjanna, Ulkaa, Marutka lubią tę wiadomość