X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2017
Odpowiedz

Czerwiec 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 17:42

Liliaczerwcowa lubi tę wiadomość

• Liliaczerwcowa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makatka super wieści!Zazdroszczę Ci usg 3D:)
    Mam nadzieje ze i ja będę mogła podejrzeć malucha w trójwymiarze na następnej wizycie.
    Marzy mi się poznanie płci przed świętami, będzie prezencik:)

klz99vvjpbtggrf6.png
    3jvzclb14qr40z6d.png
    3jvzzbmhucm4qdvi.png
    p19uyx8d68ddm54u.png
  • Milk@ Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulkaa wrote:
    Dzięki za podpowiedź z pue! Już się zarejestrowałam i jutro lecę do ZUS dokończyć rejestracje!
    Ulkaa jak już będziesz miała dostęp, to wtedy zadzwoń na infolinię i tam aktywuj zakładkę świadczeniobiorca, bo w niej są te wszystkie informacje.

3jgx3e3kwiaavgi0.png
    zrz6j44jecrp7bwo.png

Wysłany: 8 grudnia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ nie ma za co, ciesze się że mogłam pomóc :)

klz99vvjpbtggrf6.png
    3jvzclb14qr40z6d.png
    3jvzzbmhucm4qdvi.png
    p19uyx8d68ddm54u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 17:42

• makatka Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nawet nie chciałam znać płci jeszcze. Bo wiadomo, że to nie jest pewne na tym etapie. Nawet kłóciliśmy się o to w aucie, bo oczywiście tatuś chciał wiedzieć:) Pani Doktor nie pytała nas o zdanie, tylko sama zaczęła "A tu coś widać...":D I tak sobie sprawdzała trzy razy z różnych stron i za każdym razem jej chłopak wychodził:) Czy Wy wszystkie chcecie znać płeć? Czy może jest ktoś kto czeka na niespodziankę?

h84fanlifj6ps8sf.png
    h84fcwa1b8cv6fcl.png
  • 19Biedroneczka91 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    makatka wrote:
    Ja to nawet nie chciałam znać płci jeszcze. Bo wiadomo, że to nie jest pewne na tym etapie. Nawet kłóciliśmy się o to w aucie, bo oczywiście tatuś chciał wiedzieć:) Pani Doktor nie pytała nas o zdanie, tylko sama zaczęła "A tu coś widać...":D I tak sobie sprawdzała trzy razy z różnych stron i za każdym razem jej chłopak wychodził:) Czy Wy wszystkie chcecie znać płeć? Czy może jest ktoś kto czeka na niespodziankę?
    Ja chcę wiedziec. Jest mi wszystko jedno czy rośnie we mnie Córeczka czy Synek, ale ja jestem z tych niecierpliwych;)

w4sq9jcgmw79sv3t.png
    yf3b3vt.png
  • Totoja Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makatka gratuluje udanej wizyty. I synusia :-)
    Ja chce znac, glownie dlatego, ze chce byc przygotowana. Na upartego mam sporo rzeczy unisex no ale chyba bym tyle miesiecy w niewiedzy nie wytrzymala.
    Wystarczy ze 1 syn byl niespodzianka bo co usg to byla zmiana plci :-) nawet 2 dni przed cc byla chyba dziewczynka.

0d1ylqxwgj8ci0pf.png
    k0kdanli3ifomssb.png
  • makatka Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam wrażenie, że to wszystko tak szybko się dzieje. Ledwo zaczęłam się oswajać z myślą o ciąży, a tu już wiadomość, że syn. Nie ogarniam:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 20:37

Totoja, Liliaczerwcowa lubią tę wiadomość

h84fanlifj6ps8sf.png
    h84fcwa1b8cv6fcl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kolejne usg 22.12 i może też coś już zobaczymy :) .. mam nadzieję:p

Wysłany: 8 grudnia 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Independent to tak jak ja masz 22:)Tylko Ty już jesteś tydzień później to bardziej prawdopodobne ze poznasz płeć :)

klz99vvjpbtggrf6.png
    3jvzclb14qr40z6d.png
    3jvzzbmhucm4qdvi.png
    p19uyx8d68ddm54u.png
  • Merida86 Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Totoja wrote:
    No chociaz licze ze to przez podwojne zenskie hormony haha
    No i dzisiaj mam zly dzien bo we snie maz sie nie chcial ze mna bzykac ;-) a to lotr, nie dosc zee i tak rzadko w realu to nawet we snie dupa z tego wyszla ;-) oj nie daruje mu dzisiaj.
    Totoja, jak ja lubię ten wpis. Z całego obfitego w posty dnia pamiętam go chyba najlepiej :p
    Pewnie przez podobne poczucie humoru i to, że jak się wkurzę we śnie to pół dnia mi przechodzi... hehe. Głupie to, ale tak mam.
    Ale chyba najważniejsze, ze w końcu został poruszony temat SEKSU W CIĄŻY.
    Nurtuje mnie on od pewnego czasu...

U nas niestety temat jeszcze nie zaistniał w aktywnej formie, na razie o tym rozmawiamy...
    Pierwsze tygodnie oboje byliśmy wydygani, ze zaszkodzimy małej ciąży. Obecnie- w 14 tyg jest już raczej bezpiecznie (w mojej głowie tez) ale Mąż ma pewne opory...

Jak tam u Was?

Pomocy!!! Jak po takiej przerwie mamy się przemóc i bez większego stresu wskoczyć do łóżka???

km5sdf9h28k60y12.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilia miałam usg wczoraj- nie planowane ale skoro lekarz zaproponował to ja chętnie:) i mówił że nic jeszcze widać:( ale kręcił się strasznie i musiał być mierzony kilka razy haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 21:23

• Marutka Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ale duzo dzisiaj postow. Az milo sie Was czyta :)

Ezia, Makatka, Biedroneczka gratuluje! Jakie duze macie juz Kropki.
    Ja jutro jade po wyniki testu Pappa, wiec trzymajcie kciuki

małaMyszka, makatka, 19Biedroneczka91, ataeb, annamaria83 lubią tę wiadomość

• Megi_Ka Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! 2 dni przerwy i tyle do nadrobienia!
    My zaczęłyśmy 16 tydzień. W przyszłym tygodniu mam wizyty u swoich doktorów w tym też usg, którego nie mogę się doczekać. Oby do wtorku!

f2w3skjo22jnu1a7.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liliaczerwcowa wrote:
    Czy wasi lekarze mają na usg tryb 3D? Musze mojego podpytać bo widziałam ze ma nowe usg:)
    Mają ma 2D a na prenatalne i połówkowe jeżdżę do Gdyni :-) najlepiej wydane 250 ever

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Totoja wrote:
    Malamyszko gdzie kupowalas biustonosze??
    Na olx. Nowe z metkami od jednej babeczki, suuuuper zajebiste

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Totoja Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Merida86 wrote:
    Totoja, jak ja lubię ten wpis. Z całego obfitego w posty dnia pamiętam go chyba najlepiej :p
    Pewnie przez podobne poczucie humoru i to, że jak się wkurzę we śnie to pół dnia mi przechodzi... hehe. Głupie to, ale tak mam.
    Ale chyba najważniejsze, ze w końcu został poruszony temat SEKSU W CIĄŻY.
    Nurtuje mnie on od pewnego czasu...

U nas niestety temat jeszcze nie zaistniał w aktywnej formie, na razie o tym rozmawiamy...
    Pierwsze tygodnie oboje byliśmy wydygani, ze zaszkodzimy małej ciąży. Obecnie- w 14 tyg jest już raczej bezpiecznie (w mojej głowie tez) ale Mąż ma pewne opory...

Jak tam u Was?

Pomocy!!! Jak po takiej przerwie mamy się przemóc i bez większego stresu wskoczyć do łóżka???

Kochana to Ty dzialaj, napewno znasz sposob na swojego chlopa. My przez pierwsze 2 miesiace oszczednie a teraz jak tylko mamy ochote. A ubolewam, ze ochoty przy maluszku mniej. Jak bylam z nim w ciazy to robilismy to caly czas. Smieje sie, ze to przez te wszystkie orgazmy Leon jest taki szczesliwy teraz.

Gracjanna, Sulimirka lubią tę wiadomość

0d1ylqxwgj8ci0pf.png
    k0kdanli3ifomssb.png
  • Totoja Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz jest najlepszy czas na sex. Coaza juz bezpieczna, orgazmy nie zaszkodza. A sex w ciazy to mistrzostwo.

Merida86 lubi tę wiadomość

0d1ylqxwgj8ci0pf.png
    k0kdanli3ifomssb.png
  • małamigotka Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makatka ja chcę mieć niespodziankę przy narodzinach Ktosia :) ale mąż za to jak najbardziej jeśli nie ma prenatalnych to kolejnych wizytach będzie chciał się dowiedzieć :) chociaż wiem,że wtedy to ja będę Jego męczyć aby mi powiedział:)
    Co do seksu my od początku ciąży jakoś specjalnie nie przystepowaliśmy po prostu mamy ochotę to korzystamy tym bardziej,że nie plamiłam a po zawsze czułam się świetnie.Jednak czasami napada mnie nagła ochota na <3

makatka lubi tę wiadomość

hchyyx8dax6r5i5c.png
‹‹ 448 449 450 451 452 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ