Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ulkaa wrote:Dzięki za podpowiedź z pue! Już się zarejestrowałam i jutro lecę do ZUS dokończyć rejestracje!
-
nick nieaktualny
-
Ja to nawet nie chciałam znać płci jeszcze. Bo wiadomo, że to nie jest pewne na tym etapie. Nawet kłóciliśmy się o to w aucie, bo oczywiście tatuś chciał wiedzieć
Pani Doktor nie pytała nas o zdanie, tylko sama zaczęła "A tu coś widać..."
I tak sobie sprawdzała trzy razy z różnych stron i za każdym razem jej chłopak wychodził
Czy Wy wszystkie chcecie znać płeć? Czy może jest ktoś kto czeka na niespodziankę?
-
makatka wrote:Ja to nawet nie chciałam znać płci jeszcze. Bo wiadomo, że to nie jest pewne na tym etapie. Nawet kłóciliśmy się o to w aucie, bo oczywiście tatuś chciał wiedzieć
Pani Doktor nie pytała nas o zdanie, tylko sama zaczęła "A tu coś widać..."
I tak sobie sprawdzała trzy razy z różnych stron i za każdym razem jej chłopak wychodził
Czy Wy wszystkie chcecie znać płeć? Czy może jest ktoś kto czeka na niespodziankę?
Makatka gratuluje udanej wizyty. I synusia
Ja chce znac, glownie dlatego, ze chce byc przygotowana. Na upartego mam sporo rzeczy unisex no ale chyba bym tyle miesiecy w niewiedzy nie wytrzymala.
Wystarczy ze 1 syn byl niespodzianka bo co usg to byla zmiana plcinawet 2 dni przed cc byla chyba dziewczynka.
-
nick nieaktualny
-
Totoja wrote:No chociaz licze ze to przez podwojne zenskie hormony haha
No i dzisiaj mam zly dzien bo we snie maz sie nie chcial ze mna bzykaca to lotr, nie dosc zee i tak rzadko w realu to nawet we snie dupa z tego wyszla
oj nie daruje mu dzisiaj.
Pewnie przez podobne poczucie humoru i to, że jak się wkurzę we śnie to pół dnia mi przechodzi... hehe. Głupie to, ale tak mam.
Ale chyba najważniejsze, ze w końcu został poruszony temat SEKSU W CIĄŻY.
Nurtuje mnie on od pewnego czasu...
U nas niestety temat jeszcze nie zaistniał w aktywnej formie, na razie o tym rozmawiamy...
Pierwsze tygodnie oboje byliśmy wydygani, ze zaszkodzimy małej ciąży. Obecnie- w 14 tyg jest już raczej bezpiecznie (w mojej głowie tez) ale Mąż ma pewne opory...
Jak tam u Was?
Pomocy!!! Jak po takiej przerwie mamy się przemóc i bez większego stresu wskoczyć do łóżka???
-
nick nieaktualny
-
Hej, ale duzo dzisiaj postow. Az milo sie Was czyta
Ezia, Makatka, Biedroneczka gratuluje! Jakie duze macie juz Kropki.
Ja jutro jade po wyniki testu Pappa, wiec trzymajcie kciukimałaMyszka, makatka, 19Biedroneczka91, ataeb, annamaria83 lubią tę wiadomość
-
Liliaczerwcowa wrote:Czy wasi lekarze mają na usg tryb 3D? Musze mojego podpytać bo widziałam ze ma nowe usg:)
najlepiej wydane 250 ever
-
Merida86 wrote:Totoja, jak ja lubię ten wpis. Z całego obfitego w posty dnia pamiętam go chyba najlepiej :p
Pewnie przez podobne poczucie humoru i to, że jak się wkurzę we śnie to pół dnia mi przechodzi... hehe. Głupie to, ale tak mam.
Ale chyba najważniejsze, ze w końcu został poruszony temat SEKSU W CIĄŻY.
Nurtuje mnie on od pewnego czasu...
U nas niestety temat jeszcze nie zaistniał w aktywnej formie, na razie o tym rozmawiamy...
Pierwsze tygodnie oboje byliśmy wydygani, ze zaszkodzimy małej ciąży. Obecnie- w 14 tyg jest już raczej bezpiecznie (w mojej głowie tez) ale Mąż ma pewne opory...
Jak tam u Was?
Pomocy!!! Jak po takiej przerwie mamy się przemóc i bez większego stresu wskoczyć do łóżka???
Kochana to Ty dzialaj, napewno znasz sposob na swojego chlopa. My przez pierwsze 2 miesiace oszczednie a teraz jak tylko mamy ochote. A ubolewam, ze ochoty przy maluszku mniej. Jak bylam z nim w ciazy to robilismy to caly czas. Smieje sie, ze to przez te wszystkie orgazmy Leon jest taki szczesliwy teraz.Gracjanna, Sulimirka lubią tę wiadomość
-
Makatka ja chcę mieć niespodziankę przy narodzinach Ktosia
ale mąż za to jak najbardziej jeśli nie ma prenatalnych to kolejnych wizytach będzie chciał się dowiedzieć
chociaż wiem,że wtedy to ja będę Jego męczyć aby mi powiedział
Co do seksu my od początku ciąży jakoś specjalnie nie przystepowaliśmy po prostu mamy ochotę to korzystamy tym bardziej,że nie plamiłam a po zawsze czułam się świetnie.Jednak czasami napada mnie nagła ochota namakatka lubi tę wiadomość