Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dotarła do mnie poducha-rogal z Motherhood. Pierwsza noc taka sobie, bo poducha jest jednak dość duża i wysoka, a ja jestem przyzwyczajona do spania niemal na płask, z poduszką typu naleśnik pod głową
więc trochę mi przeszkadza spanie z głową na tak dużej wysokości. Poza tym trochę oplątuje ciało, jakoś nie mogłam się z nią ułożyć
Ale mam nadzieję że się przyzwyczaję - pewnie przy większym brzuchu będzie lepiej.
Co do ruchów to mimo że to moje pierwsze dziecko i nie wiem co i jak powinno wyglądać, ale dałabym się pokroić że czułam niedawno takie dziwne łaskotanie od wewnątrz, pod pępkiem, coś czego nie czułam nigdy wczesniej - nie do porównania do bulgotania w jelitach czy innych kwestii żołądkowo-jelitowych -
Musze sie pochwalic
Bylam dzis u położnej i endokrynologa i pielegniarki. Wszystko sama po Portugalsku!! Jestem z siebie dumna!!
Gratuluje dziewczynki udanych wizyt!!małaMyszka, mala latynoska, Totoja, VillemoVilo, LaRa, Gracjanna, Sulimirka, ines. lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Kiedy ktoś wizytuje? Ja za tydzień..
Jak przygotowania świąteczne?
Ja jeszcze nic nie mam zrobione, zaczynam odgruzowywac mieszkanie, do końca tygodnia chce wszystko posprzątać a w przyszłym tygodniu zabrać się za szykownie potraw,najwięcej czasu zejdzie na lepienie pierogow:)
-
Czytalam ze niektore podejrzewacie juz odczuwanie maluszkow To jest moja druga ciaza i mam wrazenie ze od dwoch dni czuje nasze malenstwo Takie gilgotanie przy pepku,dziwne napiecie,jakby tworzyl sie babelek/ takie rozpychanie sie ponizej pepka i czuje go chwilke i zanika Odczuwam to glownie jak leze plackem na plecach
A co do tabletek przeszlam juz na Femibion Natal 2 plus, on juz jest z DHA Wczesniej lykalam 1- keWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 19:44
Aleksander Jan ur. 01.06.2017 (8:30)- 3400/53 cm 10 pkt.
.
Karolek (aniołek) 38 tydz ciazy, ur.18.12.2014 r -
małaMyszka wrote:Super!!! Gratulacje!!!!
Musimy szybciutko zrobić listę, bo niedługo będzie wiadomo kto mieszka w naszych brzuszkach...
Powiem Cibtak szczerze, ze ja juz nie wiem kto tu jest a kto nie. Zostawilam to w cholere bo znowu nie chve focha bo kogos skasowalam. A zdrugiej strony po co nam na liscie np Belldandy skoro od kilku tyg juz tu nie zaglada.
-
Słuchajcie, a może przyjmijmy, że max 30 stron wstecz patrzymy kto jest i z tych użytkowników wyklaruje się sytuacja.
Utworzy się wstępna lista, a jak ktoś się jeszcze odezwie, ze chce być dopisany bo np nie zaglądał 2-3 tyg z osobistych względów to się go dopisze i po świętach będzie już konkretna lista
Taki mam pomysł, co Wy na to? -
Merida86 wrote:Słuchajcie, a może przyjmijmy, że max 30 stron wstecz patrzymy kto jest i z tych użytkowników wyklaruje się sytuacja.
Utworzy się wstępna lista, a jak ktoś się jeszcze odezwie, ze chce być dopisany bo np nie zaglądał 2-3 tyg z osobistych względów to się go dopisze i po świętach będzie już konkretna lista
Taki mam pomysł, co Wy na to?pracowałam i miałam ciężki tydzień.
Totoja, w takim razie bardzo proszę wpisz mnie na 11 czerwcaSynek 17.06.2017r
Maleństwo w drodze ❤ -
Totoja wrote:Powiem Cibtak szczerze, ze ja juz nie wiem kto tu jest a kto nie. Zostawilam to w cholere bo znowu nie chve focha bo kogos skasowalam. A zdrugiej strony po co nam na liscie np Belldandy skoro od kilku tyg juz tu nie zaglada.
Proszę zerknijcie tylko jeszcze na 440 stronę i od teraz biorę się za listę, także piszcie która jest, a której nie ma. Jak którejś nie ma to od razu napiszcie tp.
Żeby nie cofać się po jednej stronie wrzucam link bezpośrednio na 440
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/czerwiec-2017,11090,440.html?sd=1
Będę przez najbliższy tydzień sprawdzać, dopisywać i pilnować także raz, raz mamuśki!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 21:42
-
Mam do Was pytanie - ostatnio odczuwam dziwne napięcia/kłucia w brzuchu po prawej stronie jak np gwałtownie wstanę, czy w ogóle - zmienię pozycję. Pewnie to normalne, ale mnie zastanawia o co może chodzić. Ogólnie brzuch wydaje mi się rosnąć z dnia na dzień, ale skóra nie jest napięta (jeszcze).
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
razem z koleżanką założyłyśmy sklep z ubrankami i akcesoriami dla niemowląt
dajcie prosze lajka na fb
https://www.facebook.com/babelusklep/
mamy teraz darmowa dostawe od 80zl i prezent od 100zl - zapraszamy do zakupow
www.babelu.pl -
małaMyszka wrote:Zostawmy wszystko jak jest, bo dziewczyny na pewno będą chciały się pochwalić płcią, a w okolicach maja/czerwca pewnie napiszą, że jadą na porodówkę czy może urodziły.
Proszę zerknijcie tylko jeszcze na 440 stronę i od teraz biorę się za listę, także piszcie która jest, a której nie ma. Jak którejś nie ma to od razu napiszcie tp.
Żeby nie cofać się po jednej stronie wrzucam link bezpośrednio na 440
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/czerwiec-2017,11090,440.html?sd=1
Będę przez najbliższy tydzień sprawdzać, dopisywać i pilnować także raz, raz mamuśki!!!!
Lista z 1 strony jest przeze mnie biezaco dopisywana ( chyba ze kogos przegapilam bo nie bylo mnie na bbf). Mozna ja porownac z Twoja