Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No dobra, mały nadal nie śpi aahahahhahaha
Poleciałam do lumpka, wydałam 35 zł. Oczywiście się nie powstrzymałam
Dwie bluzeczki, dwa kopertowe bodziaki, czapeczka, spodenki i pajac...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3e24cb5e47e.jpg
A dla siebie trzy bluzki dwie czarne niestety, różowa i sweterek h&m
Żeby nie było na czarnym tle ehehheheh
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2064451a8c4a.jpgLiliaczerwcowa, 100noga, Ulkaa lubią tę wiadomość
-
Myszo piękny brzuszek
u mnie na razie sam tłuszcz więc nie ma co wstawiać
Wpadłam do was na chwilę żeby pochwalić się nowym patentem na prasowanie. Wyczytałam w necie żeby do wody w żelazku dolać kilka kropel płynu do płukania i powiem wam, że rewelacja! Nie dość, że cały dom pięknie pachnie to w firanki też wszedł zapaszek.
Nas jelitowka na razie mija łukiem ptfu ptfu.
Ja czekam do 23.01 pewnie poznam już płeć więc też kupię chociaż jedną rzecz -
O kurde muszę spróbować z tym płynem!
Ja cały czas myślę czy nie robię krzywdy maluszkowi, mój mąż wręcz żąda żebym poszła do gina sprawdzić co się dzieje, a wizyta po świętach... -
małaMyszka wrote:O kurde muszę spróbować z tym płynem!
Ja cały czas myślę czy nie robię krzywdy maluszkowi, mój mąż wręcz żąda żebym poszła do gina sprawdzić co się dzieje, a wizyta po świętach... -
małaMyszka wrote:No dobra, mały nadal nie śpi aahahahhahaha
Poleciałam do lumpka, wydałam 35 zł. Oczywiście się nie powstrzymałam
Dwie bluzeczki, dwa kopertowe bodziaki, czapeczka, spodenki i pajac...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3e24cb5e47e.jpg
A dla siebie trzy bluzki dwie czarne niestety, różowa i sweterek h&m
Żeby nie było na czarnym tle ehehheheh
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2064451a8c4a.jpg -
Mój mąż wrócił, wysłałam mu esa że jak ma jakieś drobne to żeby kupił mi śledzia tylko nie w oleju... Nie odczytał, bo był już pod drzwiami, ale zszedł na dół do zbawiennej żabki, kupił mi takie z ogóreczkiem i cebulką w śmietanie... Jenyyyy jakie to pyszne!!!! Zżarłam w minutę... Teraz czuję jak ktoś się rozpycha w brzuszku...
-
A ja musze sie pochwalic jaka dumna mama dzis ze mnie. Mielismy z mala okresowe badania. Szlam jak na sciecie bo mala zawsze placze przy pobieraniu krwi. Przed nami byla dziewczynka w tym samym wieku... jak ona sie wydzierala... a moja o dziwo nawet nie pisnela. Osoba robiaca to cos tam jej spiewala, a mala tylko obserwowala... moja mala bohaterka
małaMyszka, Gracjanna, małamigotka lubią tę wiadomość
-
Ja tez w tej ciąży trawie tylko śledzie w occie.
Dawniej lubiłam pizze i fast food a teraz na samą myśl przewraca mi się wszystko w brzuchu .Z dnia na dzień jem coraz mniej, mam 2 kilo mniej niż przed ciążą.
MałaMyszka Ty masz już potwierdzone go
-
Mnie ominie wtej ciazy najprzyjemniejsze kompletowanie wyprawki, sama prowadzę firmę z ubrankami dla dzieci nowymi i używanymi,sprowadzalam z UK, nie zdążyłam sprzedać zapasów bo musiałam iść na zwolnienie, powyprzedalam cześć za grosze po rodzinie a zostało mi ok 20 kartonów z Ikei z czego połowa Nowych z Next, jak bym miała mieć piecioraczki to nie zdążyły bym wszystkiego znosić..
małaMyszka, Sulimirka lubią tę wiadomość
-
Lilia lubie ubranka next. Za to np siostra nam kupuje ciuszki w UK w gap i to jest tragedia. Nie wiem czemu sie uparla akurat na ten sklep i te ciuszki, fakt ladne ale rozmiary to nie wiem.na jakie dzieci. Niby zawsze kupuje wieksze a i tak ledwo co w nie wchodzi maly a on z tych drobinek raczej.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Lila no co ty!!!! Masz jeszcze jakieś ciuchy? Jaaaaa cię kręcę, nie mogłabym mieć sklepu ani pracować w McDonaldzie!!!! Zawsze by brakowało McFlurry hahahahaha
Nieeeee płeć jeszcze nieznana -
Gap tez ma fajne rzeczy ale fakt rozmiary wypadają małe , next to moja ulubiona firma, jeszcze do października byłam na bieżąco z każdą kolekcją, szafa moich dzieci pęka w szwach, jest to moja choroba niestety;)Choć od początku ciąży nic już nie kupuje, nie mam siły ani glowy na to.Ciuchów tak jak pisałam mam full i dla girls i boys :)Będę wszystko wyprzedawac bo puki co nie wrócę do prowadzenie firmy przez najbliższe 3 lata, nie dam rady z 3 dzieci.