Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Totoja wrote:Wyslalam wam dziewczyny wiadomosci z instrukcja haha
ja jeszcze nie dostałamCórcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
duszka wrote:małaMyszka ja jestem , nie udzielam się zbyt często za co przepraszam , ale zawsze mogę liczyć na Waszą pomoc , za co Wam dziękuję
VillemoVilo lubi tę wiadomość
-
Piegus wrote:małaMyszka, ja już Ci wysyłałam link do mojego profilu, ale chyba gdzieś umknęło i nie zostałam dodana do grupy.. Może teraz się uda?
-
Ja już jestem zdecydowana co do wózka (roan bass soft), jedynie kolor jeszcze wybrany, wczoraj zamówiliśmy łóżeczko-kołysko-dostawkę do sypialni (3w1), a dzisiaj przyszedł termofor z pestkami i nadal piorę i piorę i piorę... i końca nie ma
Aaa... i na allegro wylicytowałam otulacz do spania za 15zł, dzisiaj dotarł
Także powoli do przoduAgaSY lubi tę wiadomość
-
Kochane, wysłałam info co i jak.
Wróciłam z USG, zmiana w lewej piersi ma 14x22 mm szok, na szczęście to nic groźnego, po prostu wynika to z budowy piersi i zmian hormonalnych ufffff
Odpaliłam kompa, młody już z kaszką zasypia, na razie działam na tel
No i odebrałam nosidełko - kurde śliczne jest, nie mogę się napatrzeć... -
ahisma wrote:Ja już jestem zdecydowana co do wózka (roan bass soft), jedynie kolor jeszcze wybrany, wczoraj zamówiliśmy łóżeczko-kołysko-dostawkę do sypialni (3w1), a dzisiaj przyszedł termofor z pestkami i nadal piorę i piorę i piorę... i końca nie ma
Także powoli do przoduahisma, Merida86 lubią tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
ahisma wrote:Ja już jestem zdecydowana co do wózka (roan bass soft), jedynie kolor jeszcze wybrany, wczoraj zamówiliśmy łóżeczko-kołysko-dostawkę do sypialni (3w1), a dzisiaj przyszedł termofor z pestkami i nadal piorę i piorę i piorę... i końca nie ma
Także powoli do przodu
a porównywalaś go z którymś? mi się podoba i rozważałam go jeszcze z coletto i camarelo, ale niestety nie ma nigdzie roanów blisko mnie żeby mogła 'pomacac'Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines, nam sprzedawca powiedział, że Roan jest jakościowo klasę wyżej niż Camarelo, więc ten odpadł. Coletto Florino też braliśmy pod uwagę, ale jest cięższy od Roana, co w moim przypadku jest ważne, bo mieszkam na 4 piętrze w bloku bez windy . A Roan jest śliczny i łatwy w obsłudze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 14:50
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
ja camarelo odrzuciłam przy porównaniu 'twarzą w twarz' z coletto florino.
chciałam własnie jeszcze zobaczyć roana no ale niestety... chyba z tego względu, że coletto mam blisko i w dobrej cenie zdecyduję sie na coletto.Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
-
ines. wrote:a porównywalaś go z którymś? mi się podoba i rozważałam go jeszcze z coletto i camarelo, ale niestety nie ma nigdzie roanów blisko mnie żeby mogła 'pomacac'
Porównywałam wizualnie w sklepie i jak dla mnie mają bardzo podobne parametry/funkcje, jednak w roanie ta przedłużana budka mnie przekonała.
Co do koloru to jeszcze nie jestem zdecydowana, bo podobają mi się szarości, ale i blue/cognac, więc sama nie wiem -
Któraś pytała o spodnie ciążowe z lidla, ja wczoraj byłam, ale w ogóle nie ogarnęłam tych ciuchów dla ciężarnych I sobie myślę, że może dziś się jeszcze załapię na jakieś resztki. Poszłam, szukam, nic nie ma - trudno. Wzięłam co miałam i idę do kasy i patrzę a tam gdzieś między starymi ofertami ze swetrami i męskimi gaciami leżą jedne spodnie ciążowe, te szare i to mój rozmiar Wzięłam, mam je na tyłku teraz i są naprawdę wygodne, takie bardziej dresowe, ale mi to jak najbardziej pasuje. Normalnie jaki fart!
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Witam się przy śniadaniu,
Noc fatalna, od 1 znowu nie spałam, bo młodemu idzie 5 zębów na raz, obudził się po 1, zasnął ok.4. rzeź...
Na 11:30 mam USG piersi, bo te zgrubienia są i bolą, dlatego muszę to sprawdzić.
Do Sebastiana przychodzi szwagierka, mam nadzieję, że nie będzie siedziała pół dnia, bo ok. 13 muszę pojechać po fotelik
Miłego dnia Kochane!!!
Czy któraś jest zainteresowana dołączeniem do grupy na fb? Zapraszam
Aleksander Jan ur. 01.06.2017 (8:30)- 3400/53 cm 10 pkt . .
Karolek (aniołek) 38 tydz ciazy, ur.18.12.2014 r -
Mała Myszko, moje piersi też niestety są dość wrażliwe na zmiany hormonalne pod kątem różnych zmian. W jednej mam gruczolako- włókniaka, a w obu pełno torbiel, w tym jedna kilku centymetrowa!!! Robię regularnie usg piersi, ostatnio w październiku lub listopadzie. Gruczolaka mam przebadanego i nic niepokojącego się z nim nie działo, a torbiele nie są groźne. Ale chyba wybiorę się na kolejne usg żeby zobaczyć czy się tam nic nie pozmieniało. Taka niestety niesforna natura moich piersi. Ważne, żeby wszystko było pod kontrolą. Ogolnie gruczolaki nie bolą w ogóle, tylko torbiele, więc warto badać piersi.
Co do wyprawki, my mamy wózek, parę ubranek - 1 rampersa i z 7 bodziaków, kocyk muslinowy i prześcieradło do łóżeczka. Zamówiłam też zestaw do łóżeczka i poduszkę motylka z kocimi motywami:P obecnie straciłam ochotę na dalsze zakupy- nie wiem czemu... -
Madllene wrote:Mała Myszko, moje piersi też niestety są dość wrażliwe na zmiany hormonalne pod kątem różnych zmian. W jednej mam gruczolako- włókniaka, a w obu pełno torbiel, w tym jedna kilku centymetrowa!!! Robię regularnie usg piersi, ostatnio w październiku lub listopadzie. Gruczolaka mam przebadanego i nic niepokojącego się z nim nie działo, a torbiele nie są groźne. Ale chyba wybiorę się na kolejne usg żeby zobaczyć czy się tam nic nie pozmieniało. Taka niestety niesforna natura moich piersi. Ważne, żeby wszystko było pod kontrolą. Ogolnie gruczolaki nie bolą w ogóle, tylko torbiele, więc warto badać piersi.
Co do wyprawki, my mamy wózek, parę ubranek - 1 rampersa i z 7 bodziaków, kocyk muslinowy i prześcieradło do łóżeczka. Zamówiłam też zestaw do łóżeczka i poduszkę motylka z kocimi motywami:P obecnie straciłam ochotę na dalsze zakupy- nie wiem czemu...
Ja tak miałam kilka dni temu, jak zaczęłam tonąć w ciuszkach, które piorę (nadal), ponadto debatowaliśmy, czy w pierwszej kolejności kupujemy łóżeczko do pokoju małego, czy dostawkę do sypialni, lataliśmy z miarką, czy się zmieści, zaczęłam wyliczać co jeszcze trzeba i jakie koszta + znów endokrynolog, gin, połówkowe i muszę właśnie iść na usg piersi (wszystko oczywiście prywatnie) i jakoś mnie to chyba wszystko przygniotło, że chodziłam taka "przydeptana".
Na szczęście minęło i znów jestem w szale prania i wicia gniazda -
A w ogóle to dziś się ważyłam i waga taka sama jak 2 tyg. temu.
Mąż stwierdził, że mały rośnie i czerpie z moich zapasów (a ma z czego brać ), dlatego nie przybieram na wadze. Mam nadzieję, że mały rozwija się prawidłowo i wszystko jest ok.
Skoro waga stoi to dziś poszalałam, obiad poza domem - placek po węgiersku + pyszna Pavlova na deser
Fakt, że do teraz czuję bitą śmietanę, ale warto byłoannamaria83, 19Biedroneczka91, Madllene, Piegus lubią tę wiadomość
-
Ja wlasnie znalazlam super karuzelke nad lozeczko za 60 zl i czekam na info od dziewczyny czy da rade mi ja wysłać bo nowa kosztuje 180:)