Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi tez kawa jakoś niesmaczna się dziś wydała i niearomatyczna ;-/ choć zawsze lubiłam zapach takiej świeżo zmielonej i takie zamulenie od rana, albo mega ssanie. A w pracy wyczuwam na odległość co kto je. Koleżanka dziś parówki sobie odgrzewala a ja przechodząc korytarzem pytałam co tak parówkami jedzie? Ona na to woła, że coś przecież musi jeść
-
Parówki z mikrofali to zło... śmierdzi to jak nie wiem, to samo mam w pracy. Nie dość na tym ludzie mi śmierdzą, każdy jest tak wyperfumowany ze mi się słabo robi
W domu lodówki nie mogę otworzyć -wszystko śmierdzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 21:24
-
pingui wrote:I ja dałam się ponieść i zrobiłam dziś beta hcg, choć sobie obiecywałam, że nie będę. Potem z drżącym sercem czekałam na wynik w necie i żałowałam ze sobie to zafundowałam. Potem jednak się ucieszyłam bo dziś 18 dpo i wynik 493,9 uffff.
Super. Jeszcze chwila i bedziesz miala bete jak ja 51 tys
s1985, pingui lubią tę wiadomość
-
Pingui - lekarz mówił o 30%, ale raczej astmy dotyczyło. I na odczulanie się nie kwalifikuję - mam astmę wysiłkową, alergia jest tylko dodatkowym czynnikiem, a na pyłki mimo uczulenia raczej nie reaguje i lekarz mówi, że mogę sobie pogorszyć stan i odczulanie, bo chciałabym mieć psa (dokładniej to mąż by chciał nie wchodzi w grę.
Zgadzam się z jedzeniem, że zachcianki zachciankami, ale jeść trzeba zdrowo. Dlatego teraz zajadam sałatkę zagryzając tostem (pieczywo pełnoziarniste orkiszowe i zapiekane w piekarniku bez tłuszczu) - mam 2w1 Przy czym wszyscy jesteśmy ludźmi i ciacho od czasu do czasu nie zaszkodzi
-
SusannaDean wrote:kiedy mniej wiecej można spodziewać się serduszka? ja mam wizytę za 10 dni
W ciazy z corka serduszko widzialam juz 5+4 (ale ja licze skonczone tygodnie).
Duzo zalezy od sprzetu oraz od terminu owulacji -
witam z rana jesli chodzi o zachcianki to u mnie nic, zero objawów, tylko spać mi się chce.
wczoraj powiedziałam szefowej o ciąży:) powiedziała że mam zwolnienie przynieść jak będę na wizycie :)super kobieta, uwielbiam Ją, bardzo dobrze sie z Nią pracuje
-
Karolcia88 wrote:W ciazy z corka serduszko widzialam juz 5+4 (ale ja licze skonczone tygodnie).
Duzo zalezy od sprzetu oraz od terminu owulacji
Tym razem idę w czwartek i to będzie 7 tydzień,pierwszy dzień.
Czyli skończone 6 tyg.
Poszlabym wcześniej ale idę prywatnie, wiec wole zaczekać niż co tydzień płacić 150 zl (tym bardziej ze nic miepokojacego się nie dzieje), jak się okaże ze jeszcze nic nie widać.
W rejestracji Sugerowali przyjść nawet w 8, ale tyle bym nie wytrzymała -
Niesia86 wrote:Ja się niestety zegnam... powodzenia wszystkim. U mnie niestety drugi raz czerwiec pechowy2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
dzastina89 wrote:Witam się z rana dziewczyny i proszę o kciuk dzisiaj, bo mam wizytę
Niesia bardzo mi przykro ;(
Dzisiaj mój sen już był piękny bo było serduszko ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 07:52
renc lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18