Czerwiec 2017
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Na serduszko jeszcze nie liczę, bo miałam ovu w 19dc więc późno, ale chciałabym zobaczyć czy w odpowiednim miejscu groszek jests1985 wrote:3mam kciuki i czekam na zdjęcie,
 Dzisiaj mój sen już był piękny bo było serduszko ❤  Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 08:05 
- 

Niesia, przykro mi, co sie stało?

Dzien bry

Ezia, wszystko bedzie dobrze, stres nie jest dobry dla fasoli, spokojnie, temp o ńiczym ńie świadczy. Trzymam kciuki za pozytywne wieści.

Witam nowe czerwcoweczki  
- 

Witajcie,
 Niesia co się stało?

Piję kawę i mam wrażenie, że zobaczę ją za chwilę jeszcze raz...

U mnie poza bólami brzucha wszystko się cofnęło i wraca teraz z podwójną siłą...
 Jeszcze 6 dni i wizyta... 

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 10:09 
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Totoja wrote:A ja witalam sie dzisiaj z muszla. Najgorsze ze znowu mam problem z cukrem na czczo, jest za wysoki. Wiec moge powitac juz moge powitac cukrzyce ciazowa   
 kurcze oby nie! oby nie! 

Ja w ciąży z Emmą miałam hipoglikemię ale w sumie nikt z tym nic nie robił
- 

Ja to cukier zawsze mam bardzo małyTotoja wrote:A ja witalam sie dzisiaj z muszla. Najgorsze ze znowu mam problem z cukrem na czczo, jest za wysoki. Wiec moge powitac juz moge powitac cukrzyce ciazowa   2004 - Agnieszka 2004 - Agnieszka
 2010 - Filip moje skarby
 15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
 NEVER GIVE UP
 Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
- 

Czesc dziewczyny Dolaczam do Was jesli mozna. 27 wrzesnia, po 6 latach staran zobaczylam upragnione II! Termin mam na 4.06.2017. Pierwsze usg w 5t3d pokazalo piekny pecherzyk ciazowy z 2 mm zarodkiem. Nastepne usg 19.10 i czekamy na serduszko! Dolaczam do Was jesli mozna. 27 wrzesnia, po 6 latach staran zobaczylam upragnione II! Termin mam na 4.06.2017. Pierwsze usg w 5t3d pokazalo piekny pecherzyk ciazowy z 2 mm zarodkiem. Nastepne usg 19.10 i czekamy na serduszko! s1985, Totoja, małaMyszka, tutusia lubią tę wiadomość s1985, Totoja, małaMyszka, tutusia lubią tę wiadomość [/url] [/url]
- 
                        nick nieaktualny

Się zdziwi
 Się zdziwi