Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie jednak piersi bolą, tylko rano miałam taka adrenaline ze nie czułam bólu jak "gniotłam" sobie cycki sprawdzajac czy mnie bolą Nie mniej jednak nadal jestem w stresie- tak wiem! krzyczcie na mnie ze jestem panikara i kopa w dupsko mi, ale denerwuje sie jutrzejsza poranna temperature, no bo nie da mi, żeby nie zmierzyc
-
Ezia90 wrote:A mnie jednak piersi bolą, tylko rano miałam taka adrenaline ze nie czułam bólu jak "gniotłam" sobie cycki sprawdzajac czy mnie bolą Nie mniej jednak nadal jestem w stresie- tak wiem! krzyczcie na mnie ze jestem panikara i kopa w dupsko mi, ale denerwuje sie jutrzejsza poranna temperature, no bo nie da mi, żeby nie zmierzyc
-
nick nieaktualny
-
Ja dosc pozno bo dopiero w 7tyg i 2 dniu widziałam serduszko a tydzień wcześniej byłam na izbie przyjęć to powiedzieli mi tylko ze tak jestem w ciazy i tyle...po tygodniu bylo serduszko...ale mialam pomiędzy duże plamienia i straszny stresss... teraz bede pewnie dopiero za jakies 2 tyg najwczesniej na usg dzis mam 6tydzien 6 dzien więc za jakieś 2 tyg będę miała pewność... staram sie nie nakręcac i o tym nie myslec Takze nie stresować się dziewczyny - myslimy pozytywnie Wszystko będzie dobrze... Jedna z moich koleżanek dopiero w 8 tyg miała serduszko... także każda ciąża przebiega inaczej Dajmy fasolkom czas!!!!!! Nerwy nic nam nie pomogą
Co do clotrimazolu stosowałam w pierwszej ciazy ale tylko raz. Za to kupilam sobie provag zel i po kazdym incydencie typu przytulanki albo basen albo zmiana wody stosowałam. Poza tym bralam doustnie Lacibios Femina i nie mialam cala ciaze zapalenia pęcherza ani w zasadzie żadnej poważnej infekcji... także polecam Dba o układ moczowy i płciowy kobiety
-
kochana nie wdac zdjęcia ;/ ale jak jest 7,6 to gitarra2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:dzastina89 a mowill cos ze mas znieregularny pecherzyk?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 16:26
-
dzastina89 wrote:tak ale powiedział, że normalne to jest widocznie taki kształt macicy i powiedział jeszcze że zótkowy jest okrągły i w porządku2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sandri_1 wrote:Podaje wyniki moje..... Beta 111. Progesteron 52,32. TSH 6,640. Jestem przerażona! 3tyg temu bylo 4,300. Co mam robic?
Koniecznie umów sie do endo. Koniecznie. Betka super -
dzastina89 wrote:Jak zwróciłaś na to uwagę to teraz mi się wydaje, że jest coś nie tak2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Padne do piatku.
Tez mi.sie wydal Twoj pecherzyk dzastina dziwny ale ja sie nie znam.
Moj jest taki okragly I wydluzony troszke hmmWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 16:53
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016