CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wombat wrote:Dziewczyny jak jest u Was z bolami? Mnie cos czasem gdzies zabolalo lekko i tyle. A dzis od nocy caly czas boli mnie po lewej stronie w podbrzuszu jak jajnik. Tzn nie caly czas tylko przeszywa mnie mocne uklucie trwa to 5 sekund i puszcza. I tak 5-10 razy na godzine caly czas. Czy to jest to ciagniecie w pachwinach czy mam sie martwic?
Ja tak miałam, już mi przeszło ale jeden wieczór ciągle mnie lapalo i się stresowalam.🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Po dzisiejszym usg mowila ze podejrzewa dziewczynke ale to trzeba jeszcze poczekac moze w styczniu bedzie wiadomo
Dzis tetno 154 ostatnio 170 bylo ale dzis malo ruchliwe bylo to moze dlatego
Beti82, Ambriel, Alma84, Moniquue, Wombat, PLPaulina, Finezja19, shelby*, Lilka94, Pati., iness00, SylwiaLu lubią tę wiadomość
-
Dabria a Ja wczesniej nie przepowiadalam dziewczynki?😜 czasem
-
Jakoe witaminy bierzecie ? Ja mam prenatal duo zaczynam brac tam jest tabletka i 2 kapsulki czyli mam wziac 1 tab 2 kapsul pisze przy posilku ale jest roznica czy rano czy wieczorem ? Tam jest kwas foliowy ale mam nie odstawiac mojego bo mam aktywny kwas u biore go wieczorem
-
Dziewczyny zazdroszcze Wam, ze czujecie ruchy. Ja nie wiem sama kurde...
Takie czuje bulgotanie z jednej strony brzucha wieczorami.Ale stary mowi,ze to jelita 😂Finezja19 lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Dabria a Ja wczesniej nie przepowiadalam dziewczynki?😜 czasem
A polowkowe mam 29 styczniaBeti82 lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Dziewczyny zazdroszcze Wam, ze czujecie ruchy. Ja nie wiem sama kurde...
Takie czuje bulgotanie z jednej strony brzucha wieczorami.Ale stary mowi,ze to jelita 😂 -
Dabria wrote:Haha tak bo u mnir najpierw byl chlopczyk i u gin i w szpitalu na prenatalnych mowil ze moze dziewczynka i dzis tez podejrzewa dziewczynke zobaczymy jak bedzie 😊
A polowkowe mam 29 stycznia -
nick nieaktualny
-
Ja się cały czas kąpię w wannie, ale nalewam wody bardzo mało, nie zakrywa brzuszka. Lubię się wymoczyc zwłaszcza jak mnie bardzo bolą plecy. Mam ostatnio takie bóle że ledwo chodzę. Podobno to od hormonów i mam ograniczyć ruch.
Byłam dzisiaj na prenatalnych z dzidziusiem wszystko dobrze ma 7CM ☺️ lekarz nie powiedział jaka płeć, ciężko było stwierdzić. Mam zdjęcie 3D wstawię jutro bo nie umiem wkleić jak pisze z telefonu.
Chciałam się też pochwalić że właśnie zaczęli budować mój drewniany dom. Wczoraj ekipa wjechała z towarem, a dzisiaj chodziłam już po pddzielonych pomieszczeniach na dole ☺️ mam nadzieję że skończymy przed narodzinami bobaska ❤️Alma84, Kinga13, Asiulka84, Wombat, Rub45, Karola111, Pati., iness00, Karolka9 lubią tę wiadomość
-
Mi już przeszły wzdęcia i rano jak wstaję to mam minimalnie większy niż normalnie, ale jak zjem to już coś widać, ale nie tak, żeby mi przeszkadzał w codziennym funkcjonowaniu
Właśnie chce zaplanować wyjazd na koniec marca na kilka dni i zastanawiam się jak duży będzie mój brzuch w 27tc i jak bardzo będzie to uciążliwe przy zwiedzaniu itd
Jak myślicie ?
Myślałam nad Rzymem albo Maltą albo gdzieś gdzie będzie w miarę ciepło, więc jeśli macie jakieś propozycję to piszcie To ma być wyjazd max 4 dni więc też nie może być za daleko
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
Ja po wizycie, zrobiliśmy dziś pełne USG genetyczne i spędziłam tam prawie godzinę xD z dziećmi wszystko ok nadal zapowiadają się chłopcy ;P ale masakrycznie się ich ogląda już 😂 najpierw stykali się tyłkami, potem jeden przekręcił się buzią i ten drugi próbował mu wsadzić stopę do buzi 🙈 gin powiedział, że cała macica jest teraz jak balon na patyku i jak ją w dwójkę rozchuśtają to mogę to czuć szyjka się trzyma dostałam całą rolkę zdjęć, zaraz postaram się wybrać coś ładnego
Alma84, Aniulek.Ka, Bunia89, PLPaulina, Pati96, Izape_91, Asiulka84, Wombat, Karola111, Pati., iness00 lubią tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
C
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2020, 20:48
Beti82 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Tu pierwszy maluch 😉 ten, który leży bardziej od szyjki i pęcherza, pod spodem a dzisiaj wyjątkowo pokazał się ładniej i nawet udało się zmierzyć 😉 prawie 9cm, bez dziesiątych milimetra czyli odpowiada 14+6 😜
Drugi wierzgał strasznie, kopał ciągle pierwszego i nie chciał współpracować, ciągle ustawiał się tak, że obraz przeskakiwał na tego pierwszego xD ale po bólach całą anatomię oceniliśmy i wszystko na swoim miejscu, ale zdjęcia w całości żeby zmierzyć to ni hu hu... za to mam zdjęcie ufo pyszczka xD
I jedyne zdjęcie, które jeszcze świadczy, że jest tam dwóch klientów xD na dole jakaś część chyba tułowia pierwszego, na górze móżdżek drugiego i chyba jakieś palce xD pomiędzy ściana owodni 😉
Ładniejszych już nie będzie xD no chyba że potem buźki w 3D jak już zaczną ładnie wychodzić 😉Lilka94, Pati96, PLPaulina, Asiulka84, Rub45, Karola111, Pati., melisa, Alma84, iness00, SylwiaLu lubią tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Super chłopaki
Izape 91 kciuki za rozmowę jutrzejszą mnie też zawsze praca stresuje.Kinga13 lubi tę wiadomość
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
Finezja19 wrote:Dabria - jak wizyta ?
Karola111 i Whoosie - o której macie jutro prenatalne ?
Będziemy trzymać kciuki !
Ja nadal nie wiem kto mieszka w moim brzuszku. Jutro raczej się nie dowiem bo ostatnio na prenatalnych też nic nie powiedzieli. Ale jakoś tak czuję że będzie drugi chłopiec
Ja od kilku dni czuję jakby lekkie ruchy dziecka ale jest to jeszcze bardzo delikatne. Jak przypomnę sobie te kopniaki w żebra na koniec 37 tygodnia to do teraz mnie boli...
Kinga13 lubi tę wiadomość
-
Karola111 wrote:Dziękuję! Jadę na 9 i wtedy jest pobranie krwi a później czekam w gigantycznej kolejce na usg... Poprzednio mi się udało bo dojechałam w ostatniej chwili na krew a okazało się że pacjentka pierwsza nie przyszła więc na krwi miałam numer 25 a na usg 1. Teraz spodziewam się kolejki na 3-4 godziny. Biorę książkę "Idealny rodzic nie istnieje" i będę odpoczywać 😂 syn zostaje u mojej mamy a ja jadę do Bydgoszczy bo podobno tam lepiej robią badania.
Ja nadal nie wiem kto mieszka w moim brzuszku. Jutro raczej się nie dowiem bo ostatnio na prenatalnych też nic nie powiedzieli. Ale jakoś tak czuję że będzie drugi chłopiec
Ja od kilku dni czuję jakby lekkie ruchy dziecka ale jest to jeszcze bardzo delikatne. Jak przypomnę sobie te kopniaki w żebra na koniec 37 tygodnia to do teraz mnie boli...
No trzymam kciuki podwójnie bo jesteśmy w tym samym terminie ✊🏻😁
Ja mam w poniedziałek o 9:30 i już nie mogę się doczekać ❤️❤️❤️
Liczę, że coś tam mi wywróżą z fusów 😂 ale mi się cały czas wydaje, że będzie chłopak 🤪
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻