CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po prenatalnych. Wszystko w normach na usg. Na pappa czekam jak wszyscy.
Alma84, Pati96, Ambriel, Asiulka84, PLPaulina, Finezja19, Lena91, Lilka94, Rub45, iness00, Kinga13, Pati., Aniulek.Ka, KatWomanDo lubią tę wiadomość
-
Bunia89 wrote:Też dziewczyny macie problem ze snem?? Codziennie budziłam się pomiędzy 3-4, bo jednak trzeba iść do łazienki, ale od jakiegoś tygodnia mam jakąś masakrę. Budzę się jak w zegarku 3:04, mój się śmieje że jakiś diabeł wcielony nam się szykuje, a nie dziecko 😂😂 tylko najgorsze, że wracam do łóżka i mam już po spaniu, przewracam się z boku na bok i dupa. Dzisiaj do 4.40 czytałam ksiazke, potem dopiero zasnęłam, ale o 5:30 pobudka do pracy 🤪
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
Dziewczyny co już mają wyniki pappa- ile dni rzeczywiście czekałyście na wyniki?
Moje zostały wysłane do diagnostyki
edit: Bo mi powiedzieli do 2 tyg oczekiwaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 11:40
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
nick nieaktualny
-
Finezja19 wrote:Dziewczyny co już mają wyniki pappa- ile dni rzeczywiście czekałyście na wyniki?
Moje zostały wysłane do diagnostyki -
Wróciłam właśnie z wizyty od położnej 🙂 wyniki z krwi dobre,zaleciła tylko branie od 20tyg. żelaza. Narazie jest jeszcze niby okej, ale powiedziała, że na bank zacznie spadać.
Poszukała malucha detektorem, serduszko ładnie biło 152 uderzenia. Stwierdziła, że straszna wiercipięta, ponoć cały czas kopał, bo było słychać takie dziwne dźwięki. Także jestem trochę uspokojona.
Waga dalej leci mi w dół o dziwo. Jem więcej, regularniej itd. ale w sumie ja też nie należę do chudzinek, około 10kg nadwagi mam więc narazie się tym nie przejmuje, bo wyniki są dobre, a maluch na pewno może coś brać z moich zapasów.Finezja19, Pati., Asiulka84, Moniquue lubią tę wiadomość
-
Finezja19 wrote:Wy jakie miałyście te wyniki ?
Jezu bez sensu to robiłam, teraz będę się martwić
ja miałam HCGb 79,40 ng/ mL
NT 1,40 mm
PAPP-A 2430.00 mU/ L
Zwróć uwagę, że mam też inne jednostki miary.
Badanie w 12 tygodniu + 1 dzień
Lekarz mówił że wynik jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 12:24
-
Finezja19 wrote:Dziewczyny co już mają wyniki pappa- ile dni rzeczywiście czekałyście na wyniki?
Moje zostały wysłane do diagnostyki
edit: Bo mi powiedzieli do 2 tyg oczekiwania
U mnie pobranie było w poniedziałek a zadzwonili do mnie w srode mieli nie dzwonik jak wszytko ok tylko wysłąć ale zadzwonili jednak -
Ja mam dziś prenatalne po południu i nerwy i niepokój udzielają mi się od nocy, nie spałam, po jedzeniu dźwiga mi żołądek. Widzę, że zamykamy z Almą listę badań prenatalnych. Alma kciuki✊❤
Nieśmiało proszę trzymajcie za mnie kciuki, aby było wszystko ok i abym nie zeswirowala całkowicie do tego czasu. Nie podgladalam dzidziusia już długo więc tym bardziej nerwy biorą górę. No i zazdroszczę Wam, że większość z Was z dużym prawdopodobieństwem wie kto siedzi w brzuszku, też liczę, na to, że dowiem się dziś.Kinga13, PLPaulina, Alma84, Pati., Bera1983, Moniquue lubią tę wiadomość
-
Ja chyba przez ten konflikt to do tych prenatalnych podeszłam na takim luuuuzie. A może dlatego, że mam te wizyty i tak mega często i wcześniej niby normalna wizyta, ale zawsze a to NT zmierzył, a to coś tam i już mniej więcej wiedziałam, że raczej będzie dobrze
Finezja, nie masz tych wyników przeliczonych na prawdopodobieństwo tylko samą krew to raczej bez pozostałych parametrów tak porównując nie jesteś w stanie tego zinterpretować. Musisz poczekać.
Matko, ja wizyta już za 3 dni! Kiedy to zleciało xD szok po prostu... pewnie znowu usłyszę o dwóch zaganiaczach między nogami, a z imionami dalej jesteśmy w polu... MA-SA-KRA.08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
nick nieaktualny
-
iness00 wrote:Ja mam dziś prenatalne po południu i nerwy i niepokój udzielają mi się od nocy, nie spałam, po jedzeniu dźwiga mi żołądek. Widzę, że zamykamy z Almą listę badań prenatalnych. Alma kciuki✊❤
Nieśmiało proszę trzymajcie za mnie kciuki, aby było wszystko ok i abym nie zeswirowala całkowicie do tego czasu. Nie podgladalam dzidziusia już długo więc tym bardziej nerwy biorą górę. No i zazdroszczę Wam, że większość z Was z dużym prawdopodobieństwem wie kto siedzi w brzuszku, też liczę, na to, że dowiem się dziś.iness00 lubi tę wiadomość
-
Alma, Iness trzymam kciuki ✊ będzie dobrze 😗 koniecznie dajcie znać już po:))
Co do spania to gdyby nie budzik do pracy to pewnie spalabym do 10 😁 ogólnie zawsze byłam spiochem a teraz to już wg w pracy ledwo siedzęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 14:51
Alma84, iness00 lubią tę wiadomość