CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rub a bierzesz jeszcze jakieś leki? I wgl informujesz kogoś o tym że coś bierzesz położna czy coś? Bo ja brałam duphaston i teraz już tylko acard z zalecenia polskiego gina i nie wiem czy powinnam komuś tutaj o tym mówić.22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Lilka94 wrote:Rub a bierzesz jeszcze jakieś leki? I wgl informujesz kogoś o tym że coś bierzesz położna czy coś? Bo ja brałam duphaston i teraz już tylko acard z zalecenia polskiego gina i nie wiem czy powinnam komuś tutaj o tym mówić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2019, 10:35
-
belly_love wrote:Finezja oby ten trymestr był piękny 😍
Ja się w drugim czuje gorzej niż w pierwszym - mdłości, ból piersi i ciągle mi słabo ☹️
Usunęła mi się cała wiadomość 🤦🏼♀️
Dziękuje i mam nadzieje, że tak będzie bo czuje duża poprawę jeśli chodzi o samopoczucie, ale dalej męczą mnie w dzień okropne bóle głowy, tak że nie wychodzę z łóżka a znowu wieczorami mam napływy energii tak jak wczoraj np posprzątałam mieszkanie, poszłam na siłownie i jeszcze wieczorem na kiermasz świąteczny 🎉🤷🏼♀️
Na kolejnej wizycie będę już w 16 tc wiec zapytam lekarza czy mogę odstawić luteinę bo wiem, że od tych leków tez się tak czuje
Pamietam przy pierwszej ciąży brałam duphaston to był jakiś koszmar, musieli mi zmienić na luteinę i było trochę lepiej
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
Dziewczyny dzisiaj pierwszy raz przepuścili mnie w kolejce w sklepie Także coś jest na rzeczy (z moim brzuchem) W pierwszej ciąży takie akcje zdarzały mi się dopiero ok. 7 miesiąca hahaha
Co do infekcji to mi w poprzedniej ciąży gin zapisywała globulki pimafucin czy jakoś tak... Miałam infekcję ze 3-4 razy i za każdym razem pomagało. A póki nie miałam jeszcze globulek zapisanych to ratowałam się kremem clotrimazolum, on jest w aptece bez recepty za kilka złotych do dostania. -
Cześć dziewczyny,
ja po czwartkowej wizycie melduję, że wszystko w porządku, ale lekarz mówi, że chyba widzi jednak chłopca, a nie dziewczynkę Ale do końca nie jest pewny Po Nowym Roku powinno być wiadomoFinezja19, Asiulka84, PLPaulina, Wombat, Rub45, iness00, Alma84, Moniquue, Pati. lubią tę wiadomość
-
Na zdjeciu nigdy dobrze nie widać, ale chcialam sie pochwalić, ze juz tez mam całkiem spory brzuszek
Kinga13, Rub45, iness00, PLPaulina, Bera1983, Izape_91, Alma84, melisa, Finezja19, Lilka94, Beti82, Moniquue, shelby*, Karolka9, Pati. lubią tę wiadomość
Starania od 6.2017
2xHSG - niedrożność jajowodów
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
25.03.2019 - transfer 4.2.2
1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane
24.09.2019 - transfer 4.2.2
8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔 -
nick nieaktualny
-
Pati96 wrote:Ja właśnie też mam problem ze szczypaniem w pochwie. Ale mi się to pojawiło po tym szpitalu jak zaczęłam używać luteine dopochwową. Kurde nie wiem co robić.. Bo mojego gina nie ma ,bo jest na urlopie i wraca po nowym roku. A w domu nic nie mam oprócz kremu pimafucin, ale to jest tylko do używania na zewnątrz..🤷♀️
-
A mi się tak słabo zrobiło w sklepie, że szok... leżę teraz na łóżku jakbym była po jakimś ostrym treningu, a to było ze 2h temu08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Kinga13 wrote:A mi się tak słabo zrobiło w sklepie, że szok... leżę teraz na łóżku jakbym była po jakimś ostrym treningu, a to było ze 2h temu
-
To chyba faktycznie cisnienie bo ja to samo polatalam po sklepach i zaczelo mi sie w glowie kręcić. A maluszek dzisiaj bardzo ruchliwy co chwile go czuje w innym miejscu😀
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Teraz aż strach chodzić po sklepach, te tłumy, duchota i szaleństwo przedświąteczne
-
Kinga ja tez juz akcje w sklepie raz zaliczylam ☹Gin mowil,ze w polowie ciazy to sie moze przytrafic.Ale ja mysle,ze mi cukier wtedy spadl.Teraz jak chodze po galeriach to sie staram gdzies siadac
-
(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2020, 20:52
Finezja19, Beti82, Lilka94, Asiulka84, Moniquue, Bera1983, KatWomanDo lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%