CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie pocieszacie :p
MałaMiss lubi tę wiadomość
Starania od 6.2017
2xHSG - niedrożność jajowodów
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
25.03.2019 - transfer 4.2.2
1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane
24.09.2019 - transfer 4.2.2
8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔 -
Beti82 wrote:Rub kiedy bedziesz miala wyniki?
Wyniki w ciagu 15 dni roboczych oficjalnie ale podobno sa wcześniej przeważnie. Na razie czekam W poprzedni piatek dostarczyli im próbkę od razu maila dostałam.
Za to jakbys mogła mi poprawic bo ma zmieniona date połowkowego (przyspieszona przez cukrzyce) na 31 stycznia i zmieniła mi sie data porodu na 20 czerwiec i tego sie beda trzymali pewnie poród bede miała wywoływany poprzednio chcieli to robic tydzień wcześniej. Jak będzie wszytko ok to ty razem tez bede naciskała ze wywołanie w terminie chce dzieci rodze małe młod miała w terminie porodu 3250 i 50 cm wiec spokojnie nie jakies klocki po 4500 a tego sie tu boja najbardzie.
...co do imion to mamy zgode w temacie dziewczynki co do chłopca to tatus chce Jakuba ale tu beda na niego wołać Dzejkob i to mi sie juz nie podoba zdrobnienie Kubus ktorym chce sie posługiwać tez wiec trudno beda negocjacje na razi i tak nie wiemy jaka płeć
...mam nadzieje ze bedzie corka na to pocichu licze heheWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 14:10
Beti82 lubi tę wiadomość
-
My też nie mamy jeszcze wybranego imienia. Ja mam kilka swoich faworytów, a mąż ... uważa, że ma czas do porodu 🤦 Powiedziałam Jemu, ze jak do końca tygodnia nie da propozycji to sama wybieram 😉
Beti, a jaki miałaś pomysł na imię dla chłopca?
I pewnie Was zaskoczę, ale ... od miesiąca mam laktator w domu 😁 Kupiłam Philipsa, Avent pojedynczy elektryczny. A dokładniej to w zestawie, więc mam od razu kilka pojemniczków do przechowywania pokarmu, butelkę antykolkową i drobne akcesoria na początek laktacji. Dlaczego kupiłam laktator? Z myślą o ewentualnej potrzebie rozbujania laktacji na samym początku, gdybym miała problem na początku z karmieniem i by ściągać pokarm gdybym musiała wyjść z domu. Najchętniej karmiłabym tylko mlekiem własnym, bez modyfikowanego. Dlatego nastawiam się mega pozytywnie na karmienie piersią, ale wolę się zabezpieczyć by zapewnić dziecku pokarm. I mam nadzieję, że laktacja będzie po mojej stronie, a nie przeciwko mnie 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 16:10
Asiulka84, calineczka88 lubią tę wiadomość
-
Ja mam rozmiar 70D, 8lat temu zbierałam ogórki w sumie przez 6 m-cy i moje cycki wyglądały okropnie, nie dość, że spłaszczone to jeszcze z mnóstwem rozstępów. Potem roztępy zmniejszyły się i troche przytyłam. Potem znowu schudłam, ale tak żeby podobać się sobie. Teraz mam cycki jak balony bo 75E (nie było 70F). My z mężem jesteśmy do nich przyzwyczajeni od 13 lat, więc jakie będą to będa
-
U nas rzekomo postanowione, Nelka i Lilka xD
Rub45, Alma84, PLPaulina, Beti82, Finezja19, Moniquue, shelby*, Asiulka84, Izape_91, Pati., MałaMiss lubią tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Kinga13 wrote:U nas rzekomo postanowione, Nelka i Lilka xD
Zwłąszca ze siusiaki odpadłybo do tej pry niby chłopcy byli można czuc sie zmylonym mimo ze wiadomo ze to było wcześnie
Moze jeszcze jakies dla chłopców wybierzcie a jak sie okaże ze jeden siusiak tam sie chowaKinga13 lubi tę wiadomość
-
Chyba już mnie nie zaskoczą xD A nawet jeśli to jednego chłopaka by się wybrało... Byłaby wojna, które dla dziewczynki zostawić xDPLPaulina, Alma84, calineczka88, Rub45, Finezja19, Moniquue lubią tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
nick nieaktualny
-
Ja mam cycki w rozmiarze B/C (przed pierwszą ciążą B teraz raczej C) i rzeczywiście po karmieniu trochę obwisly ale czy ja wiem czy to mi jakoś strasznie przeszkadza... I tak sa dość małe więc jakoś bardzo tego nie odczuwam, poza tym na co dzień i tak człowiek chodzi w staniku więc zupełnie tego nie widać a do seksu zawsze można założyć jakas seksowna bieliznę i też jest ok
Tak ze ja sie jakoś tym specjalnie nie martwię
-
PLPaulina wrote:Twoje córki to tam w brzuchu się nie nudzą. 😆 Towarzystwo mają.
Czy ja czegoś nie zrozumiałam, czy Ty mi jeszcze próbujesz wcisnąć te trojaczki xD
Aaa.. Dobra... w sensie, że siebie nawzajem? xDWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 18:36
08.09.2017 - Staś
MałaMiss wrote:My też nie mamy jeszcze wybranego imienia. Ja mam kilka swoich faworytów, a mąż ... uważa, że ma czas do porodu 🤦 Powiedziałam Jemu, ze jak do końca tygodnia nie da propozycji to sama wybieram 😉
Beti, a jaki miałaś pomysł na imię dla chłopca?
I pewnie Was zaskoczę, ale ... od miesiąca mam laktator w domu 😁 Kupiłam Philipsa, Avent pojedynczy elektryczny. A dokładniej to w zestawie, więc mam od razu kilka pojemniczków do przechowywania pokarmu, butelkę antykolkową i drobne akcesoria na początek laktacji. Dlaczego kupiłam laktator? Z myślą o ewentualnej potrzebie rozbujania laktacji na samym początku, gdybym miała problem na początku z karmieniem i by ściągać pokarm gdybym musiała wyjść z domu. Najchętniej karmiłabym tylko mlekiem własnym, bez modyfikowanego. Dlatego nastawiam się mega pozytywnie na karmienie piersią, ale wolę się zabezpieczyć by zapewnić dziecku pokarm. I mam nadzieję, że laktacja będzie po mojej stronie, a nie przeciwko mnie 😉Kinga13 lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie mała 330 gram wazy juz
Połówkowe te w szpitalu mam jednak za tydzien.Bo moglam sobie wybrac czy chce jutro czy za tydzien to wybralam za tydzien.Akurat sobie ja podejrze po tygodniu.
Dzisiaj moja akrobatka wkladała noge do buzi hahah
Az lekarz sam sie smiał jak wlaczył usg i od razu taki widokAlma84, Moniquue, Finezja19, PLPaulina, Wombat, Kinga13, Asiulka84, Bera1983, Pati96, Pati., Karolka9 lubią tę wiadomość
-
Karolka, ja miałam jakoś od liceum duże C/D. Jednak żadna część ciała tak się nie zmieniała przy skokach wagi jak biust. Mam przez to małe rozstępy (nawet nie wiem kiedy sie pojawiły bo nie zaobserwowałam etapu czerwonych). Teraz przed ciążą było 75D. Jest już 75F. Nie bylo większego rozmiaru akurat... ale widzę, że jestem juz na granicy. Okropnie się z nimi męczę. Jestem raczej drobna, wygląda to po prostu źle, nieproporcjonalnie. Stanik opiera mi się o brzuch i się wbija. Kręgosłup mnie boli. Jakas masakra. A co dopiero jak dojdzie do tego brzuch 🙄😔 nikt narazie go nie widzi tylko każdy reaguje na wielki biust 🤦♀️ Musiałam się pożalić 😅06.2020 👶🧚♀️
-
nick nieaktualny
-
shelby* wrote:Ja dziś jestem słaba. Mało nie zemdlalam rano, później po obiedzie tak się objadlam że dalej mi słabo było i poszłam z córką na drzemkę, obudziłam się bo przyjechał znajomy, on odjechał a mnie oblał zimny pot i musiałam się położyć. Masakra
To przez te skarpetki08.09.2017 - Staś
Finezja19 wrote:Dziewczyny jak to jest z tymi kąpielami w 2 trymestrze ? Bo czytam jakiś artykuł, że można się kąpać w wodzie co ma 36-37C
Bo ja niestety lubie mega gorącą wode a wiem,ze nie mozna
-
A ja sobie czekam w kolejce na polowkowe... Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Kinga13, Rub45, shelby*, PLPaulina, Wombat, Pati., Pati96 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%