CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Glass wrote:Mamy bazę, która dwa lata temu była dedykowana do tego fotelika czyli 2way fix, teraz używamy z pearl smart, miał być 2way pearl ale już go nie sprzedają a ten jest kompatybilny z bazą (pisałam do maxi cosi customer service). Ale widzę, że wszystko im się pozmieniało i trzeba uważnie patrzeć co się kupuje żeby następny fotelik pasował. Jakbym teraz miała wybierać to pewnie poszłabym w pebble pro i bazę 3way fix, a później pearl pro tylko że to ciutkę droższa opcja.
Pozdrawiam.
Glass lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Dziewczyny podajcie imiona dzieci ,ktore jeszcze nie podaly
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
U mnie jeśli potwierdzi się siusiak (może 28.02.) to będzie Bruno😍
Alma84, Beti82, Finezja19 lubią tę wiadomość
-
Alicja.
Finezja19 lubi tę wiadomość
Starania od 6.2017
2xHSG - niedrożność jajowodów
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
25.03.2019 - transfer 4.2.2
1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane
24.09.2019 - transfer 4.2.2
8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔 -
Ambriel wrote:Beti82 kochana ja jeszcze nie mogę bo nie mam.Obiecałam mężowi że może wybrać i nie może się zdecydować
Ambriel lubi tę wiadomość
-
Pati. wrote:Iness faktycznie od 13.02 milczy 😕 oby powodem był brak internetu
Beti82 wrote:Ja tez jeszcze nie mam hahah CHociaz bardzo bym chciala miec
Beti82 też bym chciała mieć, ale mąż był wspaniały i przez długie starania i teraz więc niech sobie chłopak spokojnie wymyśliPati. lubi tę wiadomość
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
Ja dzisiaj po wizycie, z małą wszystko OK tylko mam cały czas spięty brzuch i lekarz kazał brać nospe i skopolan i jak nie przejdzie przez kilka dni to mam się zgłosić do szpitala. Jestem oczywiście dobrej mysli, już leżę i nie zamierzam nic robić.
Niestety lekarz nie miał dzisiaj za dobrego humoru i nie podał mi żadnych wymiarów 🙄 powiedział tylko że jest wszystko dobrze i potwierdzi, że napewno dziewczynka.KatWomanDo, Alma84, Moniquue, PLPaulina, Asiulka84, Pati., Bera1983, Karola111, Lena91 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam pytanie, może ma któraś z Was listek tabletek luteiny dopochwowej do sprzedania?? Właśnie ogarnęłam, że braknie mi na kilka dni do wizyty u lekarza..😏
Będę bardzo wdzięczna. -
KatWomanDo wrote:Dziewczyny, mam pytanie, może ma któraś z Was listek tabletek luteiny dopochwowej do sprzedania?? Właśnie ogarnęłam, że braknie mi na kilka dni do wizyty u lekarza..😏
Będę bardzo wdzięczna.
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Asiulka84 wrote:Ja mam cale opakowanie jakbys chciala. Tylko pewnie musialabym wyslac. To napisz na priv 3😉
Dziękuję. -
KatWomanDo wrote:Super, już piszę.
Dziękuję.
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Widzę, że nie jestem sama z tym skracaniem i napięciami...ehhh. Kochane pijcie dużo wody mineralnej u mnie wyraźnie lepiej jak zaczęłam pilnować nawadniania. A magnezu nadal mam ewidentnie za mało, bo mi powieki skaczą, a biorę już kilka tabletek forte...
Też mam nadzieję, że u Iness wszytko dobrze i myślę ciągle o Olciak jak sobie radzi, pewnie nie chce do nas zaglądać⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
monia0586 wrote:A masz bazę do tego fotelika? Jeśli tak to jaką?
Mam 2wayFix
Mówiłyście, że razy ile trzeba mnożyć te wyniki glukozy w tej drugiej jednostce?08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
x18
A jak wyniki??Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2020, 20:12
Kinga13 lubi tę wiadomość
Starania od 6.2017
2xHSG - niedrożność jajowodów
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
25.03.2019 - transfer 4.2.2
1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane
24.09.2019 - transfer 4.2.2
8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔 -
dziewczyny u mnie corka coraz wiecej spi z nami a zaraz bedzie miala 7,5 roku...zadzwonila wlasnie do mnie do pracy zebym ja obudzila jak wroce bo bardzo teskni i chce spac ze mna. Zwykle czytamy jej ksiazeczke, gasimy swiatlo i jak zasnie to wychodzimy ale przychodzi co noc do nas. Czasem kolezanki spia u niej i wtedy tez musi miec mame albo tate ale ona nigdy nie spi u nikogo. Nawet u dziadkow z wielkim bolem. Teraz bede chciala synka czasem zostawic u dziadkow czy cioc zeby pozniej nie bylo problemu. Zawsze chcelismy ja miec z nami ale widze, ze to tez troszke zle dla niej bo jak mielismy np. wesele u znajomych to ona niestety bardzo to przezywala
Znajoma zabronila corce przychodzic jak drugie dziecko sie urodzilo a ja sobie tego nie wyobrazam. Mamy duze wyrko (180) i mam zamiar dokupic dostawke Chicco.