Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Muflonek, współczuję problemów z szyjka, ale tak jak dziewczyny pisały, bardzo dobrze ze poprosiłaś o sprawdzenie. Teraz tylko najważniejsze żebyś miała fachową opiekę i będzie dobrze. Mocno w to wierzę i tulę❤️
Mam to samo dziewczyny, ból w pachwinach, na końcu dnia coraz większy, dochodzi spinanie brzucha. Dzisiaj mieliśmy gości, siedziałam może godzinę w jednej pozycji na krześle, to potem tak mnie kręgosłup bolal... Gdzie tam do czerwca. Ta ciąża jest też wyzwaniem fizycznym dla organizmu, nie ma się co oszukiwać 🤭Muflonek lubi tę wiadomość
-
Naprawdę...jak tu wytrzymać 😆
Jakos pierwsza ciąża przeleciała szybciej ..ciężko było ale to w ostatnim MSC a teraz już czuję że będzie wesoło .
Może dlatego,że wtedy miałam 20 lat ?
Ale ..pomyślcie ,że mamy już marzec praktycznie , już bliżej niż dalej . Ki zaraz wskoczy 100dni i czuję że wtedy już się bujnie , OBY 😃Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2022, 21:59
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Paati# wrote:Ja nie mogę uwierzyć, że tak to leci. Właśnie siedzę, mała się rusza, a całkiem niedawno była ziarenkiem. Nieprawdopodobne jest to co się dzieje w naszych ciałach 🥰
Linadelpalina, Paati#, Daisy_87, aannkka, Ona_89' lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Majeczk@ wrote:Muflonek a miałaś jakieś objawy skracania się tej szyjki ?
-
Muflonek życzę dużo zdrowia i mam nadzieję, że szyjka nie będzie już się bardziej skracać 😱
U mnie lekarka prowadząca na szczęście co wizytę sprawdza szyjkę, co prawda nie mówi jaka jest długość, ale mówi, że wszystko ok i szyjka długa.Muflonek lubi tę wiadomość
Synek ❤️ 05.2024
Synek ❤️ 06.2022 -
nick nieaktualnyagawka83 wrote:a dzis moj maluch w brzuchu jest cichszy a wczoraj szalał... ciekawe z czego to wynika, aczkolwiek odzywa się ale słabiej
Mój mały ma takie dni, że siedzi całymi dniami cichutko w brzuszku i śpi, a wieczorami szaleje i tańczy 😉agawka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
_Belladonna wrote:Wróciłam niedawno z krzywej cukrowej. Miałam ze sobą glukoze cytrynową. Wcale nie było tak źle, smakowało jak slabej jakości oranżada (pani rozpuściła pół na pół w Muszyniance 🤣)
Miałam ta sama i ja odniosłam wrażenie że pije mirinde wygazowana 😆😆_Belladonna lubi tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
agawka83 wrote:a dzis moj maluch w brzuchu jest cichszy a wczoraj szalał... ciekawe z czego to wynika, aczkolwiek odzywa się ale słabiej
Ja mam tak samo jednego dnia szaleje cały dzień i pół nocy a drugiego grzeczny ,czasem aż budzę 🙈
Mój też dziś chyba odsypia ale dam mu spokój 🤣
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Jestem po badaniu, niby nie jest źle, szyjka około 2.5 cm ale zależy wszystko jak się głowice przyłoży, w badaniu ginekologicznym raczej ok. Następne badanie może czwartek- piątek lub poniedzialek- wtorek i na razie nie ma wskazań do szwu. Także nie wiem z jednej strony czy to na pewno dobrze, bo jak mnie wypiszą to będę się ciągle bała coś zrobić żeby się nie skróciła...
Ale są plusy, bo codziennie dwa razy dziennie słyszę serce Młodego😁Misiaa lubi tę wiadomość