Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
aannkka wrote:Co tam nowego nakupowałyście z wyprawki? 😁😁
Ja czekam za pierwsza częścią zamówienia ze smyka. Zamawiam w dwóch częściach bo by mi to jako przesyłkę gabarytowa wzięli 😂 ale zamówiłam już pościel, rożek, przewijak, butelkę (taka na wszelki wypadek)i inne duperele 👍🏼
Dziewczyny macie może do polecenia jakiś fajny dres? W sensie komplet. Chciałam coś na wiosnę juz kupić ale nie wiem w co się zmieszczę 😂
-
Ja sobie zrobiłam zakaz na kupowanie czegokolwiek dla małej 🤣
Jutro mam endokrynologa więc skoczę przy okazji do Action, bo podobno są tam bardzo fajne i dobre pieluszki hydrofilowe- musze je pomacać i może złamię zakaz 🤷♀️I procedura
4AA - 03.2021 - 05.2021 [*] 9 tc.
3AB -10.2021 - 06.2022 Córeczka ❤
3AB - 01.2024 beta HCG <0,2
2BB - 02.2024 beta HCG <0,2
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ? -
Annie_ wrote:Ja czekam za pierwsza częścią zamówienia ze smyka. Zamawiam w dwóch częściach bo by mi to jako przesyłkę gabarytowa wzięli 😂 ale zamówiłam już pościel, rożek, przewijak, butelkę (taka na wszelki wypadek)i inne duperele 👍🏼
Dziewczyny macie może do polecenia jakiś fajny dres? W sensie komplet. Chciałam coś na wiosnę juz kupić ale nie wiem w co się zmieszczę 😂
Mi się podoba ten z h&m dwuczęściowy prążkowany komplet, ale ciągle nie ma rozmiaru 😬 -
ewe90 wrote:Ja sobie zrobiłam zakaz na kupowanie czegokolwiek dla małej 🤣
Jutro mam endokrynologa więc skoczę przy okazji do Action, bo podobno są tam bardzo fajne i dobre pieluszki hydrofilowe- musze je pomacać i może złamię zakaz 🤷♀️ -
Ja nie kupiłam nic nowego od czasu tamtych ubranek ( 3 szt )
Jakoś od kilku dni jestem na etapie ... ZDĄŻĘ 🤣🤣🤣🤣🤣
Także jak jest ten etap to już wiem ,że później będzie wszystko na raz 🙂Linadelpalina lubi tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Dziewczyny może pomozecie ,
Kładziona była nowa podłoga no i wiecie jak to jest z nową podłoga... Pojechałam dziś po pastę u nas do osiedlowego sklepu i zrobiłam ale wszystko wsiąkło bez tego fajnego efektu ... Połysku . Wszystko w macie od nowa , po wcześniejszym remoncie kupiłam świetna emulsje która po jednym razie dała efekt na bardzo długi czas nie pamiętam niestety jak ona nawet wyglądała ... Może macie coś godnego polecenia ?
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
aannkka wrote:Co tam nowego nakupowałyście z wyprawki? 😁😁
Ja w zeszłym tygodniu kupiłam bujak z babybjorna - tak wszyscy zachwalają, którzy już mają dzieci, że też się skusiłam a dziś zamówiony wózek + fotelik, ale odbieramy w drugiej połowie marcaaannkka lubi tę wiadomość
-
ewe90 wrote:Ja sobie zrobiłam zakaz na kupowanie czegokolwiek dla małej 🤣
Jutro mam endokrynologa więc skoczę przy okazji do Action, bo podobno są tam bardzo fajne i dobre pieluszki hydrofilowe- musze je pomacać i może złamię zakaz 🤷♀️
O do action tez chce się wybrać. Ale to dopiero najwcześniej w piątek bo póki co mąż mnie trzyma w domu dopóki nie dostanę zielonego światła od ginekologa 🤷🏻♀️
-
AgaJulia wrote:Ja w zeszłym tygodniu kupiłam bujak z babybjorna - tak wszyscy zachwalają, którzy już mają dzieci, że też się skusiłam a dziś zamówiony wózek + fotelik, ale odbieramy w drugiej połowie marca
Ten bujak jest fantastyczny 🙂 koleżanka go ma i zamiaruje go odkupić 🙂AgaJulia lubi tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Ja juz mam chyba wszystko, czekam tylko za dostawa z apteki i moge na spokojnie sie pakowac do szpitala
aannkka lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
AgaJulia wrote:Ja w zeszłym tygodniu kupiłam bujak z babybjorna - tak wszyscy zachwalają, którzy już mają dzieci, że też się skusiłam a dziś zamówiony wózek + fotelik, ale odbieramy w drugiej połowie marca
-
Misiaa wrote:Ja juz mam chyba wszystko, czekam tylko za dostawa z apteki i moge na spokojnie sie pakowac do szpitala
Misiaa, _Belladonna, legusta lubią tę wiadomość
-
Domi93 wrote:Ja nie kupiłam nic nowego od czasu tamtych ubranek ( 3 szt )
Jakoś od kilku dni jestem na etapie ... ZDĄŻĘ 🤣🤣🤣🤣🤣
Także jak jest ten etap to już wiem ,że później będzie wszystko na raz 🙂 -
Ja dziś już po wizycie i to 22+4 i nasz mały waży 580gram i wszytsko u niego dobrze. Dr mówi że wód dużo i że na pewno nic tam się nie sączy a jakby coś to bym musiała że szklankę znaleźć także już mam na trochę spokojniejsza glowe. Oczywiście wracając zajechalismy do C&A mają super promocje i kupiłam parę ciuszkow ale już na 3+miesiąca
aannkka, Annie_, AgaJulia, Limosa lubią tę wiadomość
-
aannkka wrote:Hahah ja to powinnam dostać odznakę vitedziary 😂 jakie ja tam perełki łowię 😂😂 generalnie niby jest czas też tak sobie mówię a potem tak siadam i myślę realnie to kuźwa wnet za 3 miechy RODZIMY!! No dobra tak plus minus 3 😆
Haha nie powiem bo i ja oglądałam 🙂
No właśnie przeraża mnie te 3msc nawe nie mów nic 🤣
A ja chcę max w połowie maja jak się uda to już wogole . Niedługo się zabierzemy za ogarnianie 🙈😃
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Majeczk@ wrote:Ja dziś już po wizycie i to 22+4 i nasz mały waży 580gram i wszytsko u niego dobrze. Dr mówi że wód dużo i że na pewno nic tam się nie sączy a jakby coś to bym musiała że szklankę znaleźć także już mam na trochę spokojniejsza glowe. Oczywiście wracając zajechalismy do C&A mają super promocje i kupiłam parę ciuszkow ale już na 3+miesiąca
❤️❤️
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, muszę wam opowiedzieć co mnie wczoraj spotkało... ryczałam cały wieczór ze stresu...
Wywaliłam się na parkingu, a raczej runęłam na beton, prosto na brzuch. Obchodzilam samochód od przodu i nie zauważyłam wystajacego progu hamującego, podcięło mi nogi i bec do przodu... Jak sobie przypomnę tą sytuację to aż mam ciarki 🤢
Zastanawiałam się co mam robić, jechać prosto do szpitala na badanie czy czekać do rana na moją doktorke w przychodni. Na szczęście nie bolał mnie brzuch i czułam ruchy małego więc zdecydowałam zaczekać do rana na kontakt.
Lekarka telefonicznie skierowała mnie na izbę przyjęć.
Miałam ogromne szczęście, nawet cholerka nie wiem jak bardzo. Z małym wszystko dobrze, dwóch lekarzy dla pewności sprawdzało czy nie ma żadnego krwiaka, łożysko, szyjka, przepływy. Podłączyli mnie nawet do ktg. Wszystko super ale dla bezpieczeństwa muszę zostać kilka dni na obserwacji. A mały waży 666g. Także trzymajcie kciuki aby wszystko było dalej dobrze 🙏 -
oo matko!! Belladonna dobrze, że nic Wam się nie stało. 😱 Trzymajcie się 💕
_Belladonna lubi tę wiadomość
I procedura
4AA - 03.2021 - 05.2021 [*] 9 tc.
3AB -10.2021 - 06.2022 Córeczka ❤
3AB - 01.2024 beta HCG <0,2
2BB - 02.2024 beta HCG <0,2
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ?