Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
O kurczę nie wiedziałam, że w Polsce jest action. Nigdy się nie natknęłam na ten sklep w PL. Tutaj w nl ceny tez są śmiesznie niskie i tez mam te wszystkie pieluszki i okrycia z action ☺️ Dodatkowo rejestruje się na roznych stronach roznych sklepów i co i rusz odbieram jakaś gratisową paczkę (w środku zazwyczaj pampersy, chusteczki, pieluszki, grzechotka, skarpetki etc), a we wczorajszej było nawet piwo 0% haha 😅
-
legusta wrote:To chyba sobie dzisiaj zrobię spacer do action, nawet nie wiedziałam, że tam takie cuda można dorwać24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualny
-
Annie_ wrote:
-
Ja jestem już dzisiaj po wizycie i za dobrych informacji nie miała dla mnie ginekolog 😞 u małego wykryła na usg jakieś zwapnienie w okolicach pęcherza. kazała się nie martwić ale wiadomo jak jest. Do sprawdzenia na kolejnych prenatalnych które mam dopiero 21 marca.... Do tego doszła nadreaktywna macica z którą chce mnie położyć do szpitala żeby mi magnez dożylnie wlać bo pomimo brania leków nie podchodzi w ogóle w górę. Więc jak ilość skurczy się nie zmniejszy po dodatkowej ilości magnezu to mam we wtorek się zgłosić do szpitala. Szyjka jest cienka i skróciła się 2 cm w miesiąc... zalecenie- leżeć ile się da inaczej położy mnie u siebie w szpitalu... więc teraz pomimo asparginu i nospy dostałam jeszcze duphaston i magne b6. na kolacje mam łącznie 11 tabletek 😂 (śmiać się czy płakać?)
A na dodatek wszystkiego mały się położył tak ze twarz miał skierowana do mojego kręgosłupa więc nawet nie mogłam go podejrzeć 😢Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2022, 14:31
-
Annie_ wrote:Ja jestem już dzisiaj po wizycie i za dobrych informacji nie miała dla mnie ginekolog 😞 u małego wykryła na usg jakieś zwapnienie w okolicach pęcherza. kazała się nie martwić ale wiadomo jak jest. Do sprawdzenia na kolejnych prenatalnych które mam dopiero 21 marca.... Do tego doszła nadreaktywna macica z którą chce mnie położyć do szpitala żeby mi magnez dożylnie wlać bo pomimo brania leków nie podchodzi w ogóle w górę. Więc jak ilość skurczy się nie zmniejszy po dodatkowej ilości magnezu to mam we wtorek się zgłosić do szpitala. Szyjka jest cienka i skróciła się 2 cm w miesiąc... zalecenie- leżeć ile się da inaczej położy mnie u siebie w szpitalu... więc teraz pomimo asparginu i nospy dostałam jeszcze duphaston i magne b6. na kolacje mam łącznie 11 tabletek 😂 (śmiać się czy płakać?)
A na dodatek wszystkiego mały się położył tak ze twarz miał skierowana do mojego kręgosłupa więc nawet nie mogłam go podejrzeć 😢Annie_ lubi tę wiadomość
-
Annie_ wrote:Ja jestem już dzisiaj po wizycie i za dobrych informacji nie miała dla mnie ginekolog 😞 u małego wykryła na usg jakieś zwapnienie w okolicach pęcherza. kazała się nie martwić ale wiadomo jak jest. Do sprawdzenia na kolejnych prenatalnych które mam dopiero 21 marca.... Do tego doszła nadreaktywna macica z którą chce mnie położyć do szpitala żeby mi magnez dożylnie wlać bo pomimo brania leków nie podchodzi w ogóle w górę. Więc jak ilość skurczy się nie zmniejszy po dodatkowej ilości magnezu to mam we wtorek się zgłosić do szpitala. Szyjka jest cienka i skróciła się 2 cm w miesiąc... zalecenie- leżeć ile się da inaczej położy mnie u siebie w szpitalu... więc teraz pomimo asparginu i nospy dostałam jeszcze duphaston i magne b6. na kolacje mam łącznie 11 tabletek 😂 (śmiać się czy płakać?)
Annie_ lubi tę wiadomość
I procedura
4AA - 03.2021 - 05.2021 [*] 9 tc.
3AB -10.2021 - 06.2022 Córeczka ❤
3AB - 01.2024 beta HCG <0,2
2BB - 02.2024 beta HCG <0,2
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ? -
Dziękuje wam bardzo ❤️
Domi ten pingwin jest boski 🤩 mąż by mi nie pozwolił bo tyle co przywiesil wielkiego słonia na ścianie w kąciku małego. Kłóciłoby się to z jego wizja świata. Gdzie pingwin a gdzie słoń 😂 dzisiaj mi nawet lampki z ryjkiem szopa nie pozwolił kupić 😂
-
Annie_ wrote:Dziękuje wam bardzo ❤️
Domi ten pingwin jest boski 🤩 mąż by mi nie pozwolił bo tyle co przywiesil wielkiego słonia na ścianie w kąciku małego. Kłóciłoby się to z jego wizja świata. Gdzie pingwin a gdzie słoń 😂 dzisiaj mi nawet lampki z ryjkiem szopa nie pozwolił kupić 😂
Haha 🤣🤣
No ja jestem przerażona bo widzę ,że u Nas nawet pokój dziecka będzie w bieli czerni i szarości... Muszę pomyśleć aby ten pokoik był bardziej dziecięcy 🙈
Ale stowerdzilam że przecież dojda nam dodatki do łóżeczka ,naklejki ,kosz na zabawki czy pranie też kolorowy może być j myślę że jakoś się uda 🙈🙈
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Domi93 wrote:Haha 🤣🤣
No ja jestem przerażona bo widzę ,że u Nas nawet pokój dziecka będzie w bieli czerni i szarości... Muszę pomyśleć aby ten pokoik był bardziej dziecięcy 🙈
Ale stowerdzilam że przecież dojda nam dodatki do łóżeczka ,naklejki ,kosz na zabawki czy pranie też kolorowy może być j myślę że jakoś się uda 🙈🙈
Ja się poddałam. U nas wszystko w tym kąciku w bieli i szarości. Już i tak staram się rezygnować chociaż z czerni 😂
-
Hej dziewczyny, jestem po zabiegu. Na szczęście wszystko poszło bez komplikacji, ale po zabiegu było podejrzenie, że odpływają wody płodowe. Wzieli mnie na porodowke i obserwowali. Na szczęście jeden lekarz trochęnie uspokoił I powiedział, że to niekoniecznie musi być to. Poczekaliśmy, nie było skurczy więc zrobili USG, żeby zobaczyć ile jest wód płodowych i test jednoznacznie wykluczający wyciek wód. I jestem taka szczęśliwa...
Teraz zostaje na obserwacji do poniedziałku i jak będzie ok, to wychodzę.
Mam nadzieję, że już wszystko będzie dobrze🙂🙂Misiaa, Linadelpalina, aannkka, Kasia86, Annie_, ewe90, Gosianka, TuRuda, legusta, Ona_89', Limosa lubią tę wiadomość
-
A na dodatek wszystkiego mały się położył tak ze twarz miał skierowana do mojego kręgosłupa więc nawet nie mogłam go podejrzeć 😢
Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok👍Annie_ lubi tę wiadomość