Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja 3d mam już od paru wizyt, ale cena się nie zmienia. Mój gin to chyba ma w standardzie teraz. Co do dodatkowych badań, to ja mam sprawdzany właśnie poziom magnezu ze względu na anemie.
Odpukać nie mam infekcji intymnych, ale w tamtej ciąży w pierwszym trymestrze miałam jak brałam dopochwowo douphaston a pod koniec ciąży nie wiem z czego. Zgłosiłam że czuję lekkie swędzenie i lekarz sprawdził i było 😬
Linadelpalina lubi tę wiadomość
-
Domi93 wrote:Matko ... dziewczyny...wróciłam z CPN 🤦 czy u Was też ?
Wykończą Nas...I procedura
4AA - 03.2021 - 05.2021 [*] 9 tc.
3AB -10.2021 - 06.2022 Córeczka ❤
3AB - 01.2024 beta HCG <0,2
2BB - 02.2024 beta HCG <0,2
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ? -
Domi93 wrote:Matko ... dziewczyny...wróciłam z CPN 🤦 czy u Was też ?
Wykończą Nas...24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Właśnie widzialam filmiki w sieci w swojej okolicy.. co się dzieje masakra. Jutro jadę na weekendowe zakupy mam nadzieję, że coś zostało na półce na obiad 🙈
-
U nas sklepy z tego co czytam jest ok , byłam rano i było jeszcze normalnie.
Ale z paliwem ....
Człowiek chce jechać zatankować bo już się kończy a tam lawety i leja do baniek ... Busy aż tylko stały całe załadowane 🙈
Stałam w kolejce chyba z 30 min ....
Do marketu nawet jutro się nie wybieram bo już czuję co będzie , jadę aby do osiedlowego sklepu po wędlinę i chleb 🤣🤣
Kurcze naprawdę...ludzie sami to nakręcają .
A najlepsze,że mąż jest pod granicą z Ukrainą i tam jest spokojniej niż tu u nas ( centrum ) ludzie to wariują .
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Misiaa wrote:Ja tankowalam oo 16 ale tez dlatego ze po prostu juz musialam i byl zauwazalny wzmozony ruch ale to co sie dzieje teraz to masakra, za chwile paliwa braknie... w sklepie nie bylam dzisiaj to nie wiem... ale przeraza mnie to
U nas w okolicy już trzy stacje zamknięte z powodu braku paliwa 🙈
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Powiem Wam, że ludzie może i nakręcają, ale mamy 60% ropy z Rosji. Prawda jest taka, że jak poleca sankcje to różnie może być. Mój mąż zatankował wczoraj do maksa, pisałam że pojechał na stację i uzupełnia karnistry.
Kolega ma dziewczynę z Ukrainy i to co pisał o 8 rano było smutne, kolejki do bankomatow i sklepów po żywność, a już wtedy brakowało pieniędzy do wybrania i jedzenia. Takie czasy, że większość środków mamy online, a w czasach wojny nie jest to dobre i pieniądze tracą na wartości, waluta konkretnego kraju staje się papierem. Pisał też że ludzie uciekają i zaczyna widać na ulicach że zostawiane są psy...
Mam nadzieję, że nie przyjdzie nam żyć w czasach które były doświadczeniem Naszych dziadków 🥺 -
Powiem wam tak. Prowadzimy firmę transportową..... mój tata dzisiaj dygał 100 km żeby zatankować chociaż tiry które mają jutro wyjechać bo nie wiadomo czy jutro miałby czym tankować.... Więc sytuacja chora niesamowicie 🙄 Bo to że diesel rano był po 5,20 a teraz po 5,80 to już nie wspominam...
-
Annie_ wrote:Powiem wam tak. Prowadzimy firmę transportową..... mój tata dzisiaj dygał 100 km żeby zatankować chociaż tiry które mają jutro wyjechać bo nie wiadomo czy jutro miałby czym tankować.... Więc sytuacja chora niesamowicie 🙄 Bo to że diesel rano był po 5,20 a teraz po 5,80 to już nie wspominam...
Firmy transportowe niestety teraz ucierpią...
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
No u mnie 95 jest juz po 7.5zl..24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
Misiaa wrote:No u mnie 95 jest juz po 7.5zl..
😱😱 Szybko ...
Podwyżki będą , podobno cena ma dojść do 10-11 zł ale to nie będzie długo trwało . Napewno też nie wszędzie . Pewnie kwestia tyg max dwóch. Mimo wszystko szkód wyrządzi dużo ... Mąż w firmie też zużywa dużo paliwa i też straty będą duze. Trzeba mieć nadzieję ,że to potrwa chwilę..
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Domi93 wrote:😱😱 Szybko ...
Podwyżki będą , podobno cena ma dojść do 10-11 zł ale to nie będzie długo trwało . Napewno też nie wszędzie . Pewnie kwestia tyg max dwóch. Mimo wszystko szkód wyrządzi dużo ... Mąż w firmie też zużywa dużo paliwa i też straty będą duze. Trzeba mieć nadzieję ,że to potrwa chwilę..
No jak będzie trwało dłużej to chyba bardziej będzie się opłacało nie wypuszczać kierowców w trasę niż tankować za taka kwotę 🙄
Dobrze ze my dopiero w tygodniu zatankowaliśmy do pełna. a ze zbiornik 80l to trochę starczy 🙄
Misia a w jakim to regionie aż takie ceny? 😮Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2022, 22:35
-
Annie_ wrote:No jak będzie trwało dłużej to chyba bardziej będzie się opłacało nie wypuszczać kierowców w trasę niż tankować za taka kwotę 🙄
Dobrze ze my dopiero w tygodniu zatankowaliśmy do pełna. a ze zbiornik 80l to trochę starczy 🙄
Misia a w jakim to regionie aż takie ceny? 😮24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
To ja na rozluźnienie wam powiem ze byłam dzisiaj z mężem w action. Powiedział ze jak następnym razem coś będę stamtąd chciała to on sam pojedzie 😂 bo ja wyszłam z pełnym koszem 😂
Tutaj cześć zakupów. No ale nie mogłam przejść obojętnie obok 🙈 a popołudniu jadę z mama do pepco. Już się boje 😂Limosa, aannkka, Linadelpalina, legusta, _Belladonna, Gdynianka41 lubią tę wiadomość
-
Oj jakie piękne 😃 ja wczoraj wpadłam do smyka odebrać spodnie syna no i też złapał ale tylko dwie pieluchy muslinowe 🤣🤣 i były jeszcze jedne 5 szt za 20zl i ja nie wiem czemu ich nie wzięłam 🤦
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
ewe90 wrote:Annie_ też wzięłam pieluchy tetrowe i okrycie kąpielowe dobre ceny
Powiem ci ze to śmieszne ceny. Tu za 3 „ulewajki” zapłaciłam 5 zł i tp są jak normalne reczniczki. W sklepie dziecięcym jak byliśmy to zapłaciłam 20 zł za 4 sztuki cienkich tetrowych szmatek 🤦🏻♀️ewe90 lubi tę wiadomość